DIY

Ράψτε χαριτωμένα χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες ή μπερδέματα χωρίς βελόνα και κλωστή

αγκαλιά παιχνίδια φτιαγμένα από κάλτσες κάλτσα οδηγίες μαϊμού ράψτε μόνοι σας λούτρινα ζώα

Θα θέλατε να δώσετε στο παιδί σας ή σε άλλο άτομο μια πολύ ιδιαίτερη απόλαυση και να του χαρίσετε ένα χαριτωμένο παιχνίδι χαριτωμένο; Αν και το έργο σας ακούγεται σαν πολλή δουλειά, μπορείτε να ράψετε ένα χαριτωμένο γεμιστό ζώο με λίγη δαπάνη υλικού και χρόνου ή ακόμα και να κάνετε χειροτεχνίες χωρίς βελόνα και κλωστή. Ποια είναι η γνώμη σας για να φτιάξετε χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες; Στη σημερινή ανάρτηση έχουμε συγκεντρώσει εξαιρετικές ιδέες, προτάσεις και οδηγίες για εσάς για το πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χαριτωμένα κάλτσες από παλιές κάλτσες ή χωρίς συνεργάτες.

Χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες – χαριτωμένη μαϊμού κάλτσας για να φτιάξετε τον εαυτό σας

κάλτσα μαϊμού ράψτε το δικό σας αγκαλιά παιχνίδια tinker ύφασμα

Για να μπορέσετε να φτιάξετε μια τόσο χαριτωμένη μαϊμού στο σπίτι, χρειάζεστε λίγη φαντασία, ελεύθερο χρόνο, καθώς και τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία:

Ενα ζευγάρι κάλτσες

Κάποιο υλικό πλήρωσης

Βελόνα και κλωστή σε χρώμα της επιλογής σας

ψαλίδι

Κουμπιά ή πλαστικά μάτια

Κάντε τις κάλτσες μόνοι σας οδηγίες ραπτικής πιθήκου

Πρώτα γυρίστε και τις δύο κάλτσες προς τα έξω. Η μία κάλτσα χρησιμοποιείται για να φτιάξει το σώμα της μαϊμού, ενώ η άλλη για τα χέρια, τα αυτιά, την ουρά και το ρύγχος. Πρώτα διαμορφώνονται τα πόδια. Κόψτε την κάλτσα στη μέση μέχρι τη φτέρνα. Στρογγυλοποιήστε το κάτω μέρος της κάλτσας, δηλ. τα δύο πόδια, κάτι μακριά. Από τη δεύτερη κάλτσα, κόψτε τα κομμάτια υφάσματος που θα χρησιμεύσουν ως βραχίονες, αυτιά, ρύγχος και ουρά. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα δείχνουν ποιο μέρος της κάλτσας χρησιμοποιείται για τι. Στη συνέχεια, μπορείτε να ράψετε τα δύο πόδια μαζί με μια βελονιά βρόχου, αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα ανοικτό για την πολυπληρωμή. Γυρίστε ξανά το σώμα προς τα έξω. Τώρα καθορίστε τη θέση των ματιών και συνδέστε τα. Γεμίστε το σώμα με το υλικό πλήρωσης και ράψτε το.

Πίθηκος κάλτσας ράβει χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσα

Τώρα πρέπει να μετατρέψετε το μέρος του δακτύλου της δεύτερης κάλτσας σε ρύγχος. Βάλτε προσωρινά λίγο από τη γέμιση για να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει. Ράψτε την κορυφή του ρύγχους στο εσωτερικό του σώματος και κάντε δύο ρουθούνια και ένα μεγάλο χαμόγελο μέσα από το ρύγχος. Γεμίστε βαμβάκι στο στόμα σας και ράψτε το εντελώς.

Φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες μαϊμού ράψτε μόνοι σας μαλακά παιχνίδια

Στη συνέχεια, πρέπει να ράψετε και να γεμίσετε τα αυτιά, τα χέρια και την ουρά και, τέλος, να τα ράψετε στο σώμα. Η χειροποίητη, χαριτωμένη μαϊμού σας είναι τώρα έτοιμη!

Ράψτε αγκαλιά παιχνίδια μόνοι σας – φτιάξτε κουνέλια από κάλτσες

Πώς να φτιάξετε κουνέλι από κάλτσες μόνοι σας οδηγίες

Τα μικρά, αξιολάτρευτα κουνελάκια δεν είναι μόνο μια δημοφιλής διακόσμηση για το Πάσχα. Έχετε μικρές κάλτσες από το ήδη μεγαλωμένο παιδί σας που βρίσκεται ακόμα κάπου; Όπως έχετε ήδη δει, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες αρκετά γρήγορα. Και όταν τα γεμιστά γίνονται σε μίνι μορφή, φαίνονται απλά χαριτωμένα.

Υλικά:

Κάλτσες για νεογέννητα ή μωρά από βαμβάκι (χρειάζεστε μία κάλτσα ανά κουνέλι)

Κλωστή ραπτικής

βελόνα

ψαλίδι

Μαύρο νήμα

Ροζ στυλό ή ακουαρέλα

Πομπόν, κορδέλες ή άλλα διακοσμητικά

Συμπλήρωση ινών

αγκαλιά παιχνίδια από κάλτσες οδηγίες κάλτσες

Για το κουνέλι από κάλτσες, γυρίστε πρώτα την κάλτσα από τη λάθος πλευρά και κόψτε τη στη μέση, ξεκινώντας από τα δάχτυλα των ποδιών, σχεδόν μέχρι τη φτέρνα. Διαμορφώστε την άκρη και των δύο αυτιών σε τρίγωνο και ράψτε το εσωτερικό των αυτιών. Στη συνέχεια, γεμίστε το σώμα με βαμβάκι (παρακαλώ αφήστε τα αυτιά) και πλάστε το σε οβάλ. Τεντώστε λίγο την κάλτσα γύρω από τη γέμιση και κόψτε το πλεονάζον ύφασμα. Ράψτε μαζί το άνοιγμα του κουνελιού όπως φαίνεται στις οδηγίες. Διπλώστε τις άκρες προς τα μέσα για να καλύψετε πλήρως τις τρύπες.

κουνελάκι από κάλτσες απλά φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια μόνοι σας

Τώρα ράψτε τα αυτιά του κουνελιού μαζί με μερικές βελονιές στη βάση ώστε να πάρουν το τυπικό σχήμα. Τώρα μπορείτε να δώσετε στο μικροσκοπικό λαγουδάκι από κάλτσες ένα πρόσωπο με μαύρα μάτια και μύτη σε σχήμα σταυρού. Σχεδιάστε κόκκινα μάγουλα με ροζ ακουαρέλα ή στυλό. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ντύστε το χαριτωμένο μικρό κάλτσα με ένα τόξο ή πομπόν.

Κουνελάκια από κάλτσες ράψτε μαλακά παιχνίδια μόνοι σας

Φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες – μπερδέψτε με κάλτσες γάτας χωρίς ράψιμο

Φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες γάτα χωρίς ράψιμο

Οι αληθινοί λάτρεις των γατών μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουν μια κάλτσα χωρίς συνεργάτες σε ένα χαριτωμένο γατάκι. Επιλέξαμε για εσάς ένα απλό έργο χειροτεχνίας που μπορείτε να εφαρμόσετε γρήγορα χωρίς ράψιμο.

Απαιτούμενα υλικά:

κάλτσα

Fabαλίδι από ύφασμα

Κόλλα υφάσματος

Συμπλήρωση ινών

Ελαστικές ταινίες

Κουμπιά, τσόχα, κλωστή, κορδέλες

τσιγκούνη γάτα φτιάξτε χαριτωμένο παιχνίδι από κάλτσες μόνοι σας

Αφαιρέστε το άνοιγμα της κάλτσας σε σχήμα V · αυτά θα είναι τα αυτιά της γάτας. Γεμίστε το κάλτσα με βαμβάκι μέχρι να έχει το μέγεθος που θέλετε. Δέστε τα αυτιά στη βάση με ελαστικές ταινίες και κολλήστε το πιθανό υπάρχον άνοιγμα μεταξύ των αυτιών. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο λαστιχάκι για να διαμορφώσετε το κεφάλι της γάτας. Για να δώσετε στο γατάκι ένα ρεαλιστικό πρόσωπο, φτιάξτε τα μουστάκια από νήματα και διαμορφώστε τα μάτια από τσόχα και κουμπιά. Χρησιμοποιήστε υλικά όπως φιόγκους, πούλιες κλπ. Για να κάνετε το χαριτωμένο γεμιστό ζώο όμορφο.

Ράψτε ένα χαριτωμένο παιχνίδι – ράψτε μια γάτα από κάλτσες

φτιάξτε κάλτσες γάτα χαριτωμένο παιχνίδι μόνοι σας

Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη γάτα μόνοι σας από ένα ζευγάρι κάλτσες. Ενώ συνιστάται η χρήση ραπτομηχανής, αυτό το έργο χειροτεχνίας δεν είναι τόσο περίπλοκο, οπότε μπορείτε επίσης να ράψετε το γατάκι με το χέρι.

Απαιτούμενα υλικά:

Ενα ζευγάρι κάλτσες

Συμπλήρωση ινών

Κουμπιά για μάτια και μύτη, αν θέλετε

βελόνα και κλωστή

Γάτα που ράβει κάλτσες αγκαλιά παιχνιδάκι

Γυρίστε τις κάλτσες προς τα έξω. Χρησιμοποιήστε τη μία κάλτσα για το σώμα και την άλλη για το κεφάλι και την ουρά. Σχεδιάστε μια γραμμή στη μέση της πρώτης κάλτσας ξεκινώντας από τη φτέρνα. Αυτά θα είναι τα πίσω πόδια. Στρογγυλοποιήστε τα πόδια. Για τα μπροστινά πόδια, τραβήξτε μια άλλη γραμμή ξεκινώντας από το δάχτυλο. Κόψτε το σώμα και τα πόδια και γυρίστε ξανά την κάλτσα προς τα έξω. Κόψτε το κεφαλάρι μια ίντσα κάτω από τη φτέρνα. Τώρα μπορείτε να γεμίσετε όλα τα μέρη του ζώου κάλτσας με το υλικό πλήρωσης και να κλείσετε τα ανοίγματα για στροφή. Μέχρι να κρατήσετε τη χαριτωμένη γεμιστή γάτα στο χέρι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενώσετε όλα τα κομμάτια και να δώσετε στο χαριτωμένο μικρό ζώο ένα χαμογελαστό πρόσωπο.

Χειροτεχνίες γάτας χωρίς ράψιμο

Φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες μόνοι σας, τσιμπώντας με υλικά

Είστε ευπρόσδεκτοι να μετατρέψετε τις κάλτσες χωρίς συνεργάτες σε αξιολάτρευτα, γλυκά αγκαλιά παιχνίδια με τη βοήθεια του πιστόλι ζεστής κόλλας. Είτε γάτα, κουνέλι ή σκύλος, δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργική σας φαντασία. Τα ακόλουθα υλικά είναι απαραίτητα για τα παιχνιδιάρικα κάλτσες:

Πολύχρωμες κάλτσες

ψαλίδι

μαύρος μόνιμος δείκτης

Μίνι πομπόμ

Ένιωσα σε διάφορα χρώματα

Πυροβόλο θερμής κόλλας

Συμπλήρωση ινών

τσιγκούνη γάτα με κάλτσες χωρίς ράψιμο απλά τσιγκούνη κάλτσα οδηγίες ζώων

Γεμίστε το βαμβάκι στις κάλτσες, αφήνοντας κενή την περιοχή του αστραγάλου. Διπλώστε αυτό το κομμάτι ύφασμα προς τα πίσω και κολλήστε το στο πίσω μέρος της κάλτσας. Συνδέστε τα μίνι πομπόν ως μάτια και μύτη με τη ζεστή κόλλα και σχεδιάστε τα μουστάκια και το στόμα με το μαρκαδόρο. Τα αυτιά, η κοιλιά και τα πόδια μπορούν να κατασκευαστούν από τσόχα. Κολλήστε την ουρά στο πίσω μέρος της κάλτσας. Οι απόγονοί σας είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος σε αυτό το εύκολο έργο DIY. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε μια ολόκληρη ομάδα μικρών φίλων κάλτσας!

Φτιάξτε μικρά αγκαλιά παιχνίδια από κάλτσες – χταπόδι χωρίς ράψιμο

Χταπόδι αγκαλιά ζώα από κάλτσες χωρίς κόλλα ραψίματος

Σε λιγότερο από 30 λεπτά, μπορείτε να φτιάξετε ένα τόσο χαριτωμένο χταπόδι από κάλτσες χωρίς ράψιμο. Η αγαπημένη σας θα λατρέψει να πετάξει το χταπόδι στον αέρα και να προσποιηθεί ότι το πλάσμα της θάλασσας κολυμπά μέσα στο νερό. Πιάστε ένα λαμπερό ζευγάρι κάλτσες με σχέδια και μετατρέψτε τις σε παιχνιδιάρικα καλαμάρια. Με λίγη γέμιση και μερικές περικοπές, μπορείτε να έχετε υπέροχα χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες σε λίγα λεπτά.

Απαιτούμενα υλικά:

κάλτσα

Συμπλήρωση ινών

ψαλίδι

Νήμα

Τσόχα (λευκό, μαύρο και κίτρινο)

Πυροβόλο θερμής κόλλας

Πάρτε λίγο βαμβάκι και γεμίστε το στην κάλτσα. Δέστε ένα νήμα κάτω από τη γέμιση. Για να φτιάξετε τα πλοκάμια του καλαμαριού, κόψτε αρκετές λεπτές λωρίδες στην κάλτσα. Στη συνέχεια τραβήξτε απαλά τις λωρίδες υφάσματος προς το μέρος σας. Αυτό θα σας κάνει ελαφρώς κυματιστούς και θα φαίνεστε πιο ρεαλιστές. Για να δημιουργήσετε τα μάτια του χταποδιού σας, πρέπει να κόψετε κύκλους τριών διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων από τσόχα. Πρέπει να υπάρχουν συνολικά 6 κύκλοι. Βάλτε λίγη κόλλα στο πίσω μέρος των ματιών και κολλήστε το λίγο πιο βαθιά και λίγο στο πλάι στο πρόσωπο του χταποδιού. Τα μικρά θαλάσσια ζώα είναι επίσης μια ιδανική διακόσμηση ή δώρο σε ένα πάρτι με θέμα τους κατοίκους της θάλασσας.

Ράψιμο λούτρινων ζώων – φτιάχνοντας φίδια από κάλτσες

οδηγίες για κάλτσες φιδιού φτιάξτε κουμπιά μόνοι σας

Το επόμενο χειροτεχνικό μας έργο είναι επίσης εύκολο και φιλικό για αρχάριους. Εάν έχετε ήδη συλλέξει μια δέσμη παλιών κάλτσες ή αυτές που το παιδί σας έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα τόσο χαριτωμένο φίδι. Περίπου 10-12 κάλτσες είναι απαραίτητες για το κάλτσα. Είναι ακόμη πιο εύκολο αν χρησιμοποιείτε πολύχρωμα παιδικά καλσόν ή κάλτσες γόνατος για το κάλτσα.

Υλικά:

τουλάχιστον 10 κάλτσες (εναλλακτικά καλσόν)

ραπτομηχανή

Νήμα

ψαλίδι

Κουμπιά

κόκκινη κορδέλα

υλικό πλήρωσης

Φτιάξτε μόνοι σας χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες – χαριτωμένη κάμπια κάλτσας 

Κάλτσες ζώα tinker caterpillar εύκαμπτα βελούδινα κουμπιά μαλακά παιχνίδια

Κόψτε ίσια κομμάτια πλάτους τεσσάρων δακτύλων από τις κάλτσες αφαιρώντας τη φτέρνα ή το φούσκωμα. Εάν τα κομμάτια έχουν διαφορετικά πλάτη, μπορείτε να ταξινομήσετε μέρος τους από το μικρότερο στο μεγαλύτερο και το άλλο μέρος ανάλογα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο, έτσι ώστε να μιμηθείτε το σχήμα του σώματος. Στη συνέχεια, κόψτε κάθε κομμάτι στο πλάι και ράψτε όλα τα κομμάτια μαζί στη μακριά πλευρά. Κόψτε ένα μικρό τρίγωνο από την άκρη της κόκκινης κορδέλας. Αυτή θα είναι η γλώσσα του φιδιού. Ράψτε τα στην κορυφή της κάλτσας. Τώρα μπορείτε να ράψετε το φίδι κάλτσας στο πλάι και να συνδέσετε δύο κουμπιά για τα μάτια. Τώρα γυρίστε ξανά το φίδι προς τα έξω. Τώρα είναι το πιο επίπονο έργο του DIY έργου σας. Λόγω του μήκους του, η πλήρωση του παιχνιδιού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Μόλις τελειώσετε, ράψτε το άνοιγμα στροφής.

Φτιάξτε μόνοι σας παιχνιδάκι – πολύχρωμες κουκουβάγιες χωρίς ράψιμο

κουκουβάγια κουκουβάγια με κάλτσες χωρίς ράψιμο φτιάξτε χαριτωμένο παιχνίδι μόνοι σας

Αυτές οι ετερόκλητες κουκουβάγιες μπορούν επίσης να γίνουν γρήγορα από ένα ζευγάρι κάλτσες, τσόχα σε διαφορετικά χρώματα και δύο κουμπιά. Το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Προτιμάτε γήινες αποχρώσεις ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα πλάσμα όσο πιο πολύχρωμο γίνεται; Κόψτε τη φτέρνα της κάλτσας και γεμίστε την κάλτσα με ρύζι, έτσι ώστε το χαριτωμένο πουλί να μπορεί να σταθεί σταθερά. Δημιουργήστε πρότυπα από χαρτί για το φτερό, το ράμφος, τα μάτια και τα πόδια και κόψτε τα από τσόχα. Συνδέστε τα στο σώμα με ζεστή κόλλα. Τέλος, τραβήξτε τα άκρα της άκρης της κάλτσας ευθεία και διπλώστε το πίσω μέρος της κάλτσας προς τα εμπρός στη μέση. Τώρα κολλήστε την εκτεθειμένη άκρη της κάλτσας πάνω από τα μάτια και et voilà, η χαριτωμένη κουκουβάγια είναι έτοιμη.

Ντίνο αγκαλιά παιχνίδι από κάλτσες

tinker παιχνίδι δεινόσαυρος αγκαλιά παιχνίδι από κάλτσες

Προτιμούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα να κοιτάζουν βιβλία για δεινόσαυρους όλη μέρα και να βρίσκουν τον κόσμο τους ιδιαίτερα συναρπαστικό; Στη συνέχεια, αιφνιδιάστε τα μικρά με ένα στοργικά χειροποίητο δεινόσαυρο χαριτωμένο παιχνίδι από κάλτσες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε απλές κάλτσες με ρίγες ή μονόχρωμες κάλτσες με τελείες για τον αρχέγονο γίγαντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη κάλτσα ή τσόχα που σχηματίζετε σε τρίγωνα για να φτιάξετε τις χαρακτηριστικές πλάκες των οστών στην πλάτη του γίγαντα. Τα παιδιά σας που αγαπούν τους δεινόσαυρους θα είναι πάνω από το φεγγάρι με το νέο παιχνίδι.

Ράψτε ένα απλό παιχνίδι χάδι – φτιάξτε ένα χαριτωμένο σκυλί

αγκαλιά παιχνίδι ράβω κάλτσα ζώα τσιγκούνη σκυλί

Ένας εύχρηστος και αγαπητός συγκάτοικος που είναι επίσης ιδανικός για αγκαλιές είναι ένα χαριτωμένο σκυλί. Μπορείτε να κάνετε τον πιστό τετράποδο φίλο από λίγα υλικά σύμφωνα με την ίδια αρχή με τη γάτα ή τον δεινόσαυρο μόνοι σας.

Φτιάξτε μόνοι σας ποντίκια χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες

απλό χάδι παιχνίδι ράψιμο αρχάριου ποντικιού

Or μήπως θα θέλατε να φτιάξετε ένα χαριτωμένο μικρό ποντίκι; Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Έχετε ήδη στο μυαλό σας το επόμενο έργο DIY για χαριτωμένα παιχνίδια από κάλτσες;?