DIY

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με χυλοπίτες κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με νουντλς κολύμβησης γιρλάντα-διακόσμηση κήπου-φτιάξτε μόνοι σας-χυλοπίτες πισίνας

Τα noodles της πισίνας είναι εύκαμπτοι σωλήνες που χρησιμοποιούνται συνήθως ως βοηθήματα κολύμβησης σε πισίνες και ως εξοπλισμός γυμναστικής για γυμναστική στο νερό. Χάρη στις μεγάλες ιδιότητες του υλικού, τα ζυμαρικά της πισίνας είναι κατάλληλα για όμορφη διακόσμηση και παιδικά παιχνίδια. Διαβάστε για να δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας και να βρούμε άλλες χρήσεις για χυλοπίτες κολύμβησης.

Χυλοπίτες κολύμβησης – ιδανικές για δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με χυλοπίτες κολύμβησης κίτρινο-κολυμβητικό-μπιφτέκι-σκάφος-παιδιά

Τα ζυμαρικά της πισίνας είναι συνήθως κατασκευασμένα από αφρό, οπότε δεν βυθίζονται κάτω από την επιφάνεια της πισίνας. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους, αλλά τα noodles της κοίλης πισίνας (με κοίλο πυρήνα) είναι καλύτερα για χειροτεχνίες επειδή είναι λίγο πιο μαλακά και πιο ελαστικά. Ένα νουντλ πισίνας κόβεται εύκολα με ένα μαχαίρι χειροτεχνίας και είναι κατάλληλο για τη δημιουργία διαφόρων σχημάτων.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας – φτιάξτε μόνοι σας ένα στεφάνι πόρτας από ένα νουντλ πισίνας

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με χυλοπίτες κολύμβησης φθινοπωρινό στεφάνι-πόρτα στεφάνι-κάνε-μόνος-χυλόπιτα

Η πρώτη μας ιδέα με χυλοπίτες κολύμβησης είναι να φτιάξουμε ένα στεφάνι για την πόρτα. Εδώ παρουσιάζουμε ένα φθινοπωρινό στεφάνι, το οποίο μπορείτε να επανασχεδιάσετε με κατάλληλη διακόσμηση για διαφορετική εποχή ή για γιορτινή περίσταση. Ο χρόνος που χρειάζεται για να κάνετε χειροτεχνίες είναι περίπου 30 λεπτά και μπορείτε να βρείτε τα υλικά πραγματικά φθηνά.

Απαραίτητα υλικά για ένα φθινοπωρινό στεφάνι

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με χυλοπίτες κολύμβησης φθινοπωρινό στεφάνι-πισίνα νουντλς-νήματα-αποξηραμένα λουλούδια-ψαλίδι-βελόνα

Το στρογγυλό σχήμα του φθινοπωρινού στεφάνου είναι φτιαγμένο από ένα νουντλ πισίνας, τα άκρα του οποίου πρέπει να κολληθούν μαζί με κολλητική ταινία. Θα χρειαστείτε επίσης ένα ψαλίδι, νήμα δύο χρωμάτων, τεχνητά λουλούδια, σιτάρι βαμμένο για να ταιριάξει και καρφίτσες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση των λουλουδιών.

Φτιάξτε ένα στεφάνι πόρτας από χυλοπίτες πισίνας – οδηγίες

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με νουντλς κολύμβησης diy-φθινόπωρο-στεφάνι-νουντλ-νήματα-οδηγίες

Εάν έχετε ήδη κάνει το σχήμα του στεφάνου, τυλίξτε το νήμα γύρω από το νουντλ πισίνας. Αυτό είναι το πιο χρονοβόρο έργο καθώς απαιτεί προσεκτικό χειρισμό για να αποφύγετε να αφήσετε ακάλυπτες περιοχές. Τα αυτιά του σιταριού μπορούν είτε να στερεωθούν ως δέσμη είτε να κολλήσουν ξεχωριστά μεταξύ του σπάγκου. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο νήμα για να φτιάξετε μια κρεμάστρα για το στεφάνι.

Φτιάξτε μια γιρλάντα παγωτού από χυλοπίτες πισίνας

creative-tinker-ideas-pool noodle-popsicle-garland-do-it-yourself-υλικά

Χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για το επόμενο καλοκαιρινό πάρτι; Μπορείτε να φτιάξετε μια αστεία γιρλάντα μόνοι σας από πολύχρωμα noodles κολύμβησης, τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Οι κοίλες χυλοπίτες κολύμβησης κόβονται με ένα κοπτικό μαχαίρι και κολλάνε πάνω στα ξυλάκια με ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Στη συνέχεια, κολλήστε με ταινία ζωγραφικής κολλήστε στα νουντλς της πισίνας και ο τοίχος είναι διακοσμημένος με τη γιρλάντα.

Κόλπα με χυλοπίτες πισίνας

creative-tinker-ideas-tricks-swimming noodle-diy-drink cooler-pool-pool

Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού μας προσκαλούν να περάσουμε περισσότερο χρόνο στην πισίνα για να ξεφύγουμε από τη ζέστη. Με αυτή τη δημιουργική ιδέα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό νουντλ πισίνας, χρησιμοποιώντας το για να φτιάξετε μόνοι σας ένα δροσερό ποτό για την πισίνα. Έτσι μπορείτε πάντα να χαλαρώσετε με ένα κρύο ποτό στο χέρι χωρίς να φύγετε από την πισίνα.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας από χυλοπίτες κολύμβησης για το καλοκαίρι

creative-tinker-ideas-tip-floating-beverage-containers-σχοινί-πισίνα

Το δοχείο ποτών και το ψυγείο μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικό δοχείο, χυλοπίτες πισίνας και αδιάβροχο σχοινί. Πρώτον, το νουντλ πισίνας πρέπει να κοπεί σε τέσσερα μέρη – δύο μακρύτερα και δύο πιο κοντά, ανάλογα με το ακριβές σχήμα του δοχείου. Στη συνέχεια δένονται μαζί με το σχοινί και τυλίγονται γύρω από το δοχείο. Μπορείτε επίσης να δέσετε λίγο σχοινί για να πιάσετε. Τέλος, το δοχείο γεμίζει με παγάκια και ποτά.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά

δημιουργικές-ιδέες-ιδέες-παιδικά-παιχνίδια-κήπος-αγώνες αυτοκινήτων-κολύμπι-χυλοπίτες

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με αυτοκίνητα, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες. Μαζί με τα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε μια πίστα αγώνων αυτοκινήτων για παιχνίδια από χυλοπίτες πισίνας. Μπορεί να σχεδιαστεί τόσο στον κήπο όσο και στις σκάλες στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε ζυμαρικά κολύμβησης μεγάλης διαμέτρου για τις πλαγιές. Κόψτε τα στη μέση χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι ψωμιού. Κρατήστε τα δύο μισά μαζί με οδοντογλυφίδες και κόψτε τα άκρα των οδοντογλυφίδων με πένσα.

Διακοσμήστε την πίστα του αυτοκινήτου με χυλοπίτες πισίνας

creative-tinker-ideas-diy-swimming-swimming-noodle-car-racetrack-toothpick-flag

Για να διακοσμήσετε την πίστα του αυτοκινήτου από χυλοπίτες κολύμβησης, μπορείτε να φτιάξετε μικρές σημαίες από οδοντογλυφίδες και κατασκευαστικό χαρτί για τις άκρες. Θα χρειαστείτε επίσης πινακίδες έναρξης και τέλους για το πάνω και το κάτω μέρος του ιππόδρομου, οι οποίες μπορούν εύκολα να κατασκευαστούν από ξύλινα σουβλάκια.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για την πισίνα

creative-tinkering-ideas-kids-pirate-boat-tinkering-blue-noodles-πισίνα

Η πλειοψηφία των παιδιών απολαμβάνει να παίζει στο νερό. Είτε στην παραλία είτε στην πισίνα, μια σχεδία από χυλοπίτες πισίνας ενεργοποιεί διασκεδαστικά παιχνίδια. Οι μεμονωμένοι εύκαμπτοι σωλήνες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με νάιλον σχοινί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μικροί πλαστικοί σωλήνες για τη δημιουργία ιστού με σημαία.

Διασκέδαση στην πισίνα

creative-tinker-ideas-yellow-pool-noodles-swimming-pool-rowing-game-children

Για μια μεγαλύτερη πισίνα ή για τη θάλασσα, ένα επιπλέον νουντλ πισίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουπί όταν παίζετε. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η σχεδία με νουντλ πισίνας είναι κατάλληλη μόνο για παιδιά καθώς δεν αντέχει το βάρος ενός ενήλικα.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά – σκάφη παιχνιδιών φτιαγμένα από χυλοπίτες πισίνας

creative-tinker-ideas-kids-pool noodle-toy-boat-tinker-pencil

Οι δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με χυλοπίτες κολύμβησης είναι τέλειες για ένα DIY έργο με παιδιά. Αυτά τα μικρά σκάφη είναι κατασκευασμένα από μολύβια, ελαφριά σανίδα αφρού και έγχρωμη ταινία. Προσφέρουν πολλές επιλογές παιχνιδιού για παιδιά, όπως αγώνες σκαφών με φίλους.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για το παιδικό δωμάτιο

creative-tinker-ideas-children-room-swimming-noodles-make-yourself-yourself

Μια ωραία ιδέα για τα παλιά νουντλς της πισίνας παρουσιάζεται για το φυτώριο. Με λίγο καρύκευμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύχρωμες διακοσμήσεις για αυτό το δωμάτιο και είναι επίσης πολύ δημοφιλή στα παιδιά για παιχνίδια.

Παιδικά παιχνίδια στον κήπο – μπόουλινγκ με τσιράκια

δημιουργική-χειροτεχνία-ιδέες-minions-μπόουλινγκ-σκετς-χυλοπίτες πισίνας-παιχνίδι-κήπος

Είναι πάντα καλύτερο εάν τα παιδιά περνούν τις ζεστές μέρες έξω αντί για μέσα. Μια διασκεδαστική ιδέα για παιδικό παιχνίδι είναι το υπαίθριο μπόουλινγκ με τα δημοφιλή τσιράκια. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα αξεσουάρ από κίτρινα νουντλ πισίνας και μπλε κολλητική ταινία.

Φτιάξτε Minions μόνοι σας – δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας από χυλοπίτες κολύμβησης

creative-tinkering-ideas-minions-tinkering-πισίνες-ιδέα-υπαίθριο-μπόουλινγκ

Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ιδέες για χειροτεχνίες για τσιράκια, αλλά αυτές που κατασκευάζονται από χυλοπίτες πισίνας είναι ελαφριές, καθιστώντας τις τέλειες σαν σκετς για μπόουλινγκ. Για τα μάτια μπορείτε να κολλήσετε googly μάτια στο κίτρινο μέρος και καθαριστικά σωλήνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα μαλλιά.

Δημιουργήστε μια υπαίθρια παιδική χαρά με χυλοπίτες πισίνας

creative-tinkering-ideas-υπαίθρια-παιδική χαρά-παιδιά-σχέδιο-κολύμπι χυλοπίτες

Στα παιδιά αρέσουν τα παιχνίδια στα οποία καλούνται να ξεπεράσουν εμπόδια. Η παιδική χαρά στον κήπο μπορεί να σχεδιαστεί δημιουργικά με χυλοπίτες πισίνας και μια ολόκληρη περιπέτεια μπορεί να ετοιμαστεί για τα μικρά.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας από χυλοπίτες κολύμβησης – φτιάξτε έπιπλα για τα ίδια τα παιδιά

creative-tinker-ideas-swimming noodles-diy-table-stool-νηπιαγωγείο

Αυτά τα υπέροχα παιδικά έπιπλα κήπου είναι μια άλλη εξαιρετική ιδέα για το νουντλ πισίνας. Για να φτιάξετε ένα τραπέζι και σκαμπό, θα πρέπει να κόψετε κομμάτια του ίδιου μεγέθους και να τα κολλήσετε μαζί στο επιθυμητό σχήμα.

Ιδέες διακόσμησης από χυλοπίτες κολύμβησης – χριστουγεννιάτικο στεφάνι

creative-tinkering-ideas-christmas-christmas-wreath-tinkering-noodles πισινας

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας δημιουργικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις από χυλοπίτες κολύμβησης. Μια ιδέα για αυτό θα ήταν να φτιάξετε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Αυτό απαιτεί χυλοπίτες κολύμβησης, ταινία γκάφα, πιστόλι θερμής κόλλας και πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Χυλοπίτες κολύμβησης στο νοικοκυριό

creative-tinkering-ideas-pool noodle-trick-doortop-easy-tinkering

Τα ζυμαρικά της πισίνας κάνουν καλή δουλειά στο σπίτι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πώματα πόρτας κόβοντάς τα κατά μήκος και τοποθετώντας τα στην πόρτα. Στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στερεώσετε το κρεβάτι του μικρού από την πτώση. Τα νουντλς της πισίνας είναι κολλημένα στις άκρες του στρώματος και καλύπτονται με κλινοσκεπάσματα.