DIY

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό πλοίο με άμμο – πολλές συμβουλές και ιδέες!

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό πλοίο αμμοβολής Ξύλινα υλικά Σχεδιάστε τον κήπο σας Διακοσμήσεις κήπου Παιδική χαρά DIY

Για πολλά παιδιά, ένα πειρατικό σκάφος με άμμο είναι σαν παράδεισος παιχνιδιών και μια μικρή παιδική χαρά περιπέτειας. Ειδικά τα μικρά αγόρια βρίσκουν την ιδέα να είναι ο καπετάνιος του δικού τους πλοίου ιδιαίτερα συναρπαστική. Αλλά γιατί πρέπει να πηγαίνετε πάντα στην κοντινή παιδική χαρά εάν έχετε αρκετό χώρο για ένα ωραίο σκάμμα στον κήπο σας; Τα πλοία είναι ως επί το πλείστον με πανί και μερικές φορές με τιμόνι για τους εκκολαπτόμενους πειρατές. Η κατασκευή ενός πειρατικού σκάφους με άμμο δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται στην αρχή. Ποια υλικά χρειάζεστε για αυτό, ποιο μέρος στον κήπο ταιριάζει καλύτερα ή πώς μπορείτε να φτιάξετε μια πειρατική σημαία μόνοι σας – οι απαντήσεις σε αυτές και σε πολλές άλλες ερωτήσεις θα βρείτε στο άρθρο μας!

Ποιοι τύποι ξύλου για το πειρατικό καράβι σας?

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό σκάφος με άμμο, παιδική διακόσμηση κήπου παιδικής χαράς

Εάν έχετε κάνει την επιχείρησή σας να φτιάξετε μόνοι σας το τέλειο πειρατικό σκάφος για τα παιδιά σας, θα πρέπει επίσης να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του σωστού τύπου ξύλου. Άλλωστε, τα πιτσιρίκια θα πρέπει να απολαμβάνουν το όμορφο παιχνίδι για πολύ καιρό. Το πιο σημαντικό είναι ότι το ξύλο είναι αδιάβροχο και όχι εμποτισμένο. Εάν βρέχει, ο εμποτισμός μπορεί να ξεπλυθεί και να μπει στην άμμο του παιχνιδιού. Αλλά δεδομένου ότι σε ορισμένα παιδιά αρέσει να βάζουν την άμμο στο στόμα τους, μπορεί να προκύψει δηλητηρίαση. Για κατασκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε έλατα είτε σανίδες έλατου. Μπορούν επίσης να βρεθούν φθηνά σε καταστήματα ξύλου. Μια άλλη επιλογή θα ήταν οι ξύλινες σανίδες από ρομπίνια, λάρις ή έλατο Ντάγκλας, οι οποίες είναι πιο ανθεκτικές στη σήψη του ξύλου.

Πού πρέπει να τοποθετήσετε καλύτερα το πειρατικό καράβι?

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό πλοίο με άμμο Πλοίο τιμονιού DIY οδηγίες εύκολα

Η σωστή τοποθεσία εξαρτάται από μερικούς παράγοντες. Βεβαιωθείτε ότι το νερό μπορεί να στραγγίσει καλά μετά από μια νεροποντή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαλίκι ως βάση για αυτό, πάνω στο οποίο τοποθετείται ένα στρώμα fleece. Αυτό προστατεύει από τα ζιζάνια και τα επιβλαβή έντομα και επιτρέπει στο νερό να αποστραγγίζεται ομαλά. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να χτίσετε το πειρατικό πλοίο με άμμο σε πέτρινο δάπεδο. Ιδανικά, η παιδική χαρά βρίσκεται στη σκιά και φυσικά σε ένα σαφώς ορατό σημείο στον κήπο σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα παιδιά ανά πάσα στιγμή. Δεν συνιστούμε να τοποθετήσετε το σκάμμα κάτω από ένα δέντρο. Τα φύλλα που πέφτουν το φθινόπωρο και οι βελόνες των κωνοφόρων θα μπορούσαν να γίνουν γρήγορα ενόχληση.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος με άμμο, οδηγίες DIY απλά σχεδιάστε τα παιδιά της παιδικής χαράς του κήπου σας

Ορισμένα μοντέλα πειρατικών σκαφών είναι εξοπλισμένα με θόλο ήλιου στον ιστό, το οποίο προστατεύει επίσης από την ηλιακή ακτινοβολία. Εάν αυτή είναι η μόνη αντηλιακή προστασία κατά το παιχνίδι, το πανί πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με προστασία UV. Εάν αυτό και ο στύλος του πανιού είναι άκαμπτα συνδεδεμένοι, θα μπορούσατε με λίγη ικανότητα να το μετατρέψετε έτσι ώστε να κινείται με τον ήλιο.

Κατασκευή πλοίου αμμοδόχου

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό καράβι με άμμο Οδηγίες σχεδιάστε τον κήπο σας Ιδέες διακόσμησης κήπου παιδικής χαράς

Εάν αγοράσετε το πειρατικό πλοίο sandpit online ή σε κατάστημα υλικού, θα λάβετε συνήθως ένα κιτ κατασκευασμένο από προκατασκευασμένα μεμονωμένα ανταλλακτικά. Μπορείτε να ρωτήσετε για το επίπεδο δυσκολίας εκ των προτέρων και να προγραμματίσετε το χρόνο σας ανάλογα. Τα περισσότερα μοντέλα χρειάζονται περίπου 2-3 ​​ώρες. Επιπλέον, οι οδηγίες είναι τόσο λεπτομερείς που ακόμη και τεχνικά μη εκπαιδευμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να τις συναρμολογήσουν. Για να μην έχετε κανένα πρόβλημα, θα πρέπει να ελέγξετε το εύρος της παράδοσης για την πληρότητα πριν ξεκινήσετε και να προ-ταξινομήσετε τις βίδες και τα μεμονωμένα μέρη.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος με άμμο σχεδιάστε οδηγίες DIY ιδέες διακόσμησης κήπου

Θέλετε να δώσετε στο παιδί σας μια μοναδική παιδική χαρά και σχεδιάζετε να φτιάξετε μόνοι σας το σκάμμα του πειρατικού πλοίου; Στη συνέχεια, θα πρέπει είτε να κάνετε ένα λεπτομερές σκίτσο είτε να κατεβάσετε ένα σχέδιο κατασκευής από το Διαδίκτυο. Ούτε θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ένα καλό πριόνι, ένα τρυπάνι και μερικούς σφιγκτήρες. Μπορείτε επίσης να κόψετε τις σανίδες και τις λωρίδες στο απαιτούμενο μήκος στο κατάστημα υλικού. Το έργο σας δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Συνήθως αρκούν μόνο μικρές λεπτομέρειες όπως κατάρτι με πανί, τιμόνι και φυσικά μια πειρατική σημαία για να κεντρίσουν τη φαντασία των παιδιών σας.

Τιμόνι πειρατικού πλοίου Sandpit κατασκευάστε μόνοι σας απλές οδηγίες σχεδιάγραμμα παιδική χαρά jpg

Μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων χαρακτηριστικών:

 • Ένα πειρατικό πλοίο με άμμο τοποθετείται συνήθως απευθείας στο γκαζόν και δεν έχει πλάκα βάσης. ΕΝΑ Fleece fleece προστατεύει την άμμο από τα ζιζάνια και επιτρέπει επίσης τη διαρροή νερού.
 • Προσπαθήστε το τόξο του πλοίου έτσι ώστε να μπορείτε να το δείτε ως μικρό Χώρος αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μικρά φτυάρια, καλούπια και άλλα παιχνίδια άμμου που δεν θέλετε να έχετε στο σπίτι σας μπορούν να φιλοξενηθούν τέλεια εδώ.
 • Ενα παγκακι αυξάνει την άνεση των παιδιών όταν παίζουν και συνήθως βρίσκεται στο κατάστρωμα.
 • Τιμόνι, κατάρτι και σημαία πειρατών ανήκουν φυσικά σε ένα πλοίο και αυξάνουν τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και διακοσμήστε τη με πολλές μικρές λεπτομέρειες.

Πειρατικό πλοίο Sandpit φτιάξτε μόνοι σας εύκολες οδηγίες παλιές ιδέες ανακύκλωσης σκαφών

Για να μπορέσει ο μικρός καπετάνιος να παίξει και με τους φίλους του, το πειρατικό σκάφος του σκάφους θα πρέπει φυσικά να είναι αρκετά μεγάλο. Όσον αφορά τις διαστάσεις, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις εσωτερικές διαστάσεις – καθώς οι πάγκοι και οι αποθηκευτικοί χώροι καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς στα παιδιά, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο βίδες που βυθίζονται και να τρυπάτε προηγουμένως τις ξύλινες σανίδες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι κεφαλές βιδών θα εξαφανιστούν εντελώς στο ξύλο.

Πώς να φτιάξετε πειρατικό σκάφος από ένα παλιό κρεβάτι

Πειρατικό πλοίο Sandpit Φτιάξτε τις δικές σας παλέτες Viking ship Ιδέες για παιδική χαρά

Έχετε ένα παλιό κρεβάτι στο γκαράζ σας; Μην το πετάξετε – μπορεί να μετατραπεί γρήγορα και εύκολα σε ένα υπέροχο πειρατικό πλοίο με άμμο!

Εργαλεία που θα χρειαστείτε:

 • Τρυπάνι πάγκου
 • Κατσαβίδι χωρίς καλώδιο
 • Πριόνι τεμαχισμού και μίτρας

Τιμόνι πειρατικού πλοίου Sandpit φτιάξτε μόνοι σας οδηγίες παλιού κρεβατιού απλή σχεδίαση παιδική χαρά διακόσμησης κήπου

Οδηγίες κατασκευής:

 • Μετρήστε το περίγραμμα και συνδέστε τις πλευρές του κρεβατιού.
 • Συνδέστε δοκάρια στα οποία μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το πανί.
 • Πάρτε σανίδες κλείστρου για την άκρη του πλοίου και επίσης συνδέστε νάρθηκες για το πανί. Ένα κομμάτι ράβδου οροφής εξασφαλίζει ότι δεν χωρίζονται.
 • Η γέφυρα δεν πρέπει φυσικά να λείπει σε ένα πλοίο. Χρησιμοποιήστε το δεύτερο άκρο του κρεβατιού για αυτό. Αφήστε αυτό περίπου 90 εκατοστά από το πρώτο άκρο στο έδαφος και καλύψτε το κενό με σανίδες κλείστρου.

Τιμόνι πειρατικού πλοίου Sandpit κατασκευάστε μόνοι σας οδηγίες εύκολη διακόσμηση κήπου παιδική χαρά

 • Κάθε καπετάνιος χρειάζεται επίσης τιμόνι! Για αυτό χρειάζεστε μια πολλαπλή πλάκα.
 • Κόψτε έναν μεγάλο κύκλο με το παζλ. Με ένα μεταλλικό βάζο μπισκότων, για παράδειγμα, ένας μικρότερος κύκλος και οι λαβές μπορούν να σχεδιαστούν τέλεια.
 • Κόψτε προσεκτικά τις λαβές και τις περικοπές με το παζλ.
 • Τώρα απλώς στρογγυλοποιήστε το τιμόνι με τον λοξοτμήτη και το μικρό σας έργο είναι έτοιμο! Όπως μπορείτε να δείτε, το να φτιάξετε μόνοι σας ένα σκάμμα είναι παιδικό παιχνίδι.

Απλό πειρατικό σκάφος από παλιό σκάφος

Πειρατικό πλοίο Sandpit φτιάξτε μόνοι σας παλιές ιδέες ανακύκλωσης σκαφών ιδέες σχεδιασμού κήπου

Είναι σαφές ότι ένα πειρατικό σκάφος αμμοβολής κάνει τις καρδιές των παιδιών σας να χτυπούν πιο γρήγορα. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι προικισμένοι τεχνικά και γι ‘αυτό έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και απλή ιδέα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια παλιά ξύλινη βάρκα και άμμος – λίγη προσπάθεια και υπέροχο αποτέλεσμα! Απλώς σκάψτε το παλιό σκάφος μέχρι τη μέση στο έδαφος και γεμίστε το με άμμο. Πού μπορείτε να πάρετε μια παλιά βάρκα; Ελέγξτε το Διαδίκτυο για μεγάλες προσφορές ή ρωτήστε στο τοπικό σκουπιδότοπό σας.

Φτιάξτε μόνοι σας μια απλή σημαία πειρατών – οδηγίες DIY

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό καράβι, κατασκευάστε μια πειρατική σημαία, DIY ξύλινο τραπέζι, διακόσμηση κήπου

Φυσικά, ένας πραγματικός πειρατής χρειάζεται και μια πειρατική σημαία! Είναι γρήγορο και εύκολο με τις οδηγίες DIY.

Όλα όσα χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό:

 • Παλιό λευκό ή μαύρο ύφασμα
 • Αδιάβροχα στυλό
 • Ένα μικρό ξύλινο ραβδί είτε από τον κήπο είτε από το κατάστημα χειροτεχνίας
 • ψαλίδι
 • Συρραπτικο

Τιμόνι πειρατικού πλοίου Sandpit κατασκευάστε μόνοι σας οδηγίες σχεδιαγράμματος διακόσμηση κήπου παιδική χαρά

Οδηγίες:

 • Εκτυπώστε και κόψτε δύο σελίδες χρωματισμού από το Διαδίκτυο.
 • Κόψτε μικρά ορθογώνια ή τρίγωνα από το παλιό ύφασμα.
 • Τοποθετήστε τα πρότυπα στη μέση του υφάσματος και σημειώστε τα προσεκτικά.
 • Αφήστε τα παιδιά σας να χρωματίσουν το πρότυπο και να το διακοσμήσουν όπως θέλουν.
 • Κολλήστε τη σημαία στο ξύλο και τελειώσατε!

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος με άμμο ιδέες παιδικής παιδικής χαράς για διακόσμηση κήπου

Κατασκευάστε μόνοι σας ένα πειρατικό πλοίο με άμμο Οδηγίες, απλό σχέδιο, διακόσμηση κήπου, παιδική χαρά

Sandpit πειρατικό πλοίο Viking Look Φτιάξτε το δικό σας ξύλινο πλοίο DIY οδηγίες

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό σκάφος με άμμο Pirate ship Οδηγίες Jolly Roger

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό σκάφος αμμοβολής Παιδική παιδική χαρά Tinker πειρατική σημαία

Κατασκευάστε ένα πειρατικό πλοίο με άμμο, κατασκευάστε μόνοι σας έναν κήπο με οδηγίες πειρατικής σημαίας

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος, ιδέες διακόσμησης κήπου παιδική χαρά

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό πλοίο με άμμο, οδηγίες DIY που καλύπτουν τον κήπο της παιδικής χαράς

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος με άμμο Ιδέες διακόσμησης Πειρατική σημαία Παιδικό πάρτι γενεθλίων

Sandpit πειρατικό πλοίο φτιάξτε μόνοι σας ιδέες διακόσμησης παιδική χαρά πειρατικών πλοίων

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό σκάφος με άμμο, σχεδιάστε τον παιδικό κήπο παιδικής χαράς

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πειρατικό πλοίο με άμμο Οδηγίες Ξύλινο πλοίο Δημιουργήστε έναν κήπο για παιδική χαρά

Κατασκευάστε μόνοι σας ένα πειρατικό πλοίο με άμμο Οδηγίες εύκολος κήπος παιδικής χαράς με σκάμματα

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό πλοίο με άμμο Οδηγίες DIY σχεδιασμός παιδικής χαράς κήπου

Φτιάξτε το δικό σας πειρατικό σκάφος με καπάκι Οδηγίες για παιδικό κήπο παιδικής χαράς

Φτιάξτε το δικό σας σκάφος πειρατής πλοίο μικρά παιδιά διακόσμηση κήπου κήπου κήπου

Sandpit πειρατής πλοίο μικρές απλές οδηγίες σχεδιασμό παιδιά κήπο χτίσουν παιδική χαρά

Φτιάξτε μόνοι σας ένα μεγάλο πειρατικό πλοίο με άμμο Οδηγίες Παιδική χαρά Τα παιδιά κουνιούνται

Ιδέες πειρατικών πλοίων Sandpit απλά σηματοδοτήστε πειρατές σημαίες μόνοι σας οδηγίες DIY

Sandpit πειρατικό πλοίο κήπο παιδική χαρά χτίστε τον εαυτό σας εύκολα

Sandpit πειρατικό πλοίο κήπο παιδική χαρά φτιάξτε μόνοι σας εύκολες οδηγίες παλιό σκάφος

Sandpit πειρατικό πλοίο κατασκευάζει παιδική χαρά παιδικό κήπο σχεδιασμό ιδέες διακόσμησης κήπου

Οι ιδέες διακόσμησης πειρατικών πλοίων Sandpit φτιάξτε τις δικές σας οδηγίες πειρατικής σημαίας DIY

Ιδέες διακόσμησης πειρατικών πλοίων Sandpit πειρατικό πλοίο φτιάξτε μόνοι σας παιδικό κήπο γενεθλίων