DIY

Τυλίξτε και σχεδιάστε γλυκά ως δώρα – δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα

Γλυκά ως δώρα, ιδέες, χειροτεχνήματα, χριστουγεννιάτικες οδηγίες, συσκευασία

Αν ακόμα αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να τα πάρετε για τα Χριστούγεννα με μερικούς συγγενείς ή φίλους σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα, τότε ίσως έχουμε το σωστό για εσάς. Και μπορείτε απλά να χαρίσετε γλυκά, γιατί ποιος δεν αγαπά τα γλυκά; Εάν η ιδέα σας φαίνεται λίγο βαρετή στην αρχή, ρίξτε μια ματιά στις ιδέες δώρων παρακάτω. Δεν εννοούμε να χαρίσουμε απλά τα γλυκά. Αντ ‘αυτού, υπάρχουν δημιουργικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τυλίξετε την καραμέλα ως δώρα, ώστε να μοιάζουν κάθε άλλο παρά βαρετή. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε τα γλυκά ή να τα φτιάξετε μόνοι σας. Τα σπιτικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα ή σοκολάτες είναι μια εξαιρετική ιδέα, δεν νομίζετε; Λοιπόν, ξεκινήστε αμέσως και ετοιμάστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Συσκευασία γλυκών με τη μορφή Ρούντολφ και Άγιου Βασίλη

Τα γλυκά ως δώρα βάζα κτιστών διακοσμούν τα Χριστούγεννα ταράνδους Άγιος Βασίλης

Η συσκευασία για τα γλυκά ως δώρα είναι ιδιαίτερα γρήγορη και εύκολη εάν χρησιμοποιείτε βάζα μασονιών. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζονται αμέσως τα περιεχόμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αδιαφανές κουτί ή να καλύψετε ολόκληρο το ποτήρι. Διαφορετικά, απλά διακοσμήστε το βάζο με τέτοιες πρωτότυπες ετικέτες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι αυτές οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες, σε περίπτωση που μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο. Φτιάχνετε τις ετικέτες από κατασκευαστικό χαρτί. Οι κόκκινες μύτες είναι ιδιαίτερα πρωτότυπες. Αυτά αποτελούνται από απλές κόκκινες τσίχλες που είναι κολλημένες στο ποτήρι με ζεστή κόλλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισημάνετε τις ετικέτες δώρου όπως θέλετε.

Κάντε μόνοι σας δώρα καραμελών – γεμίστε τυχόν ποτήρια

Candy Χριστουγεννιάτικα δώρα βάζο γεμίζοντας καραμέλες σοκολάτες χρώματα στρώματα το κάνετε μόνοι σας

Σε γενικές γραμμές, τα ποτήρια είναι υπέροχα για χρήση ως συσκευασία. Προκειμένου το περιεχόμενο να φαίνεται ελκυστικό, η καραμέλα πρέπει να είναι διατεταγμένη σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Διαφορετικά, το δώρο θα φανεί χαοτικό και χωρίς συμπάθεια. Εάν τυλίγετε την καραμέλα ως δώρα, τα στρώματα, για παράδειγμα, είναι πολύ κατάλληλα. Πρώτα δημιουργήστε ένα στρώμα σε ένα χρώμα ή από τα ίδια μοτίβα και μετά συνεχίστε με το επόμενο. Το αποτέλεσμα πρέπει να μοιάζει με αυτό το παράδειγμα. Για να κάνετε το ποτήρι να μοιάζει με δώρο, μπορείτε να το διακοσμήσετε με φιόγκο. Δεδομένου ότι αυτό πιθανότατα θα γλιστρήσει από το γυαλί, είναι σκόπιμο να το κολλήσετε. Ένα σημείο θερμής κόλλας πρέπει να είναι αρκετό.

Σπιτικά γλυκά ως δώρα

Τα γλυκά ως δώρα ζαχαροκάλαμου μελοψωμάτων χαρίζουν Χριστούγεννα

Εδώ είναι μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη σπιτική καραμέλα ως δώρο. Είναι ένας μελόψωμος που τα χέρια του είναι τοποθετημένα μπροστά από το σώμα πριν το ψήσιμο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα άνοιγμα έτσι ώστε να μπαίνει ένα ζαχαροκάλαμο ή άλλη καραμέλα μετά το ψήσιμο, σαν να το κρατούσε ο μελόψωμος. Είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε ένα πυρίμαχο αντικείμενο ως στήριγμα για το ψήσιμο. Όταν το μελόψωμο κρυώσει, διακοσμούνται με γλάσο ή γλάσο και είναι εξοπλισμένα με τα ζαχαρωτά. Μην ξεχνάτε την ετικέτα με μήνυμα ή χαιρετισμό αν φτιάχνετε τα γλυκά ως δώρα.

Φτιάξτε μόνοι σας πρωτότυπα γλυκά ως δώρα

Γλυκά ως δώρα marshmallows rudolph ταράνδων diy σοκολάτα

Αν δεν ασχολείστε τόσο με το ψήσιμο, διευκολύνετε τον εαυτό σας και χρησιμοποιήστε έτοιμα γλυκά ως δώρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε τέτοιους ταράνδους, για παράδειγμα. Λιώνουμε τη σοκολάτα γάλακτος σε διπλό λέβητα, σουβλίζουμε marshmallows και τα βουτάμε στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν παντού. Όσο η σοκολάτα είναι ακόμα υγρή, πρέπει να προσθέσετε και τα smarties. Μόλις δέσει ξανά η σοκολάτα, δεν θα κολλήσει. Παίρνεις τα κέρατα από μικρά κουλούρια που κόβεις στη μέση και κολλάς στα marshmallows. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε διαφανή μεμβράνη για συσκευασία, όπως χρησιμοποιείται επίσης για ανθοδέσμες. Τυλίξτε το προσεκτικά γύρω από τους ταράνδους από πάνω και δέστε το με μια όμορφη κορδέλα κάτω από το marshmallow. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαριτωμένες ιδέες δώρων όπως αυτές ως πρόσθετη προφορά ή ως διακόσμηση για μεγαλύτερα δώρα.

Κάνοντας δώρα καραμελών – εδώδιμα διακοσμητικά δέντρων

Δώρα με καραμέλες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις δίνουν τον εαυτό σας να χαρίσει σοκολάτες κλαδιά έλατου

Μπορείτε να δείτε έναν συνδυασμό φυσικών υλικών και νόστιμων πραλινών εδώ. Πρώτον, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο καλύπτεται με απλά κλαδιά. Στη συνέχεια, μοιράστε τις σοκολάτες στα οριζόντια κλαδιά σε ομοιόμορφη απόσταση μεταξύ τους. Μπορείτε να διακοσμήσετε την κορυφή με ένα αστέρι, το οποίο μπορεί επίσης να είναι ένα χριστουγεννιάτικο μπισκότο. Μην ξεχνάτε ένα κομμάτι κορδόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε την καραμέλα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ζεστή κόλλα ως κόλλα.

Γλυκά δώρα σε λάμπες

Candy χριστουγεννιάτικα δώρα λάμπες vintage πασπαλίζει πολύχρωμα χρώματα

Τα γλυκά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι έτοιμα προς κατανάλωση. Αυτό ισχύει, μεταξύ άλλων, για τη θρυμματισμένη ή χρωματισμένη ζάχαρη, όπως χρησιμοποιείται σε αυτό το παράδειγμα. Οι παλιοί λαμπτήρες χρησιμεύουν ως πρωτότυπες συσκευασίες για το δώρο από καραμέλες. Η ιδέα είναι εξαιρετική ως συμπλήρωμα εάν σκοπεύετε να χαρίσετε μίγματα ψησίματος. Εναλλακτικά, οι όμορφες λάμπες με καραμέλες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως στολίδι δέντρου ως δώρα και μόνο μετά μπορούν να τσιμπηθούν. Οι ψεκασμοί διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων, έτσι ώστε σίγουρα να κάνουν μια ενδιαφέρουσα εντύπωση.

Δημιουργικά γλυκά ως δώρα – μια ιδέα για ένα πολύχρωμο μπουκέτο

Γλυκά χριστουγεννιάτικα δώρα μπουκέτο τσίχλες τσίχλες φρούτα τεχνητά κλαδιά διακοσμήσεις τραπεζιού

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά γλυκά και συνδυάστε τα για να φτιάξετε ένα ενδιαφέρον μπουκέτο. Αν έχουν χριστουγεννιάτικα χρώματα ή σχήματα, το αποτέλεσμα εντείνεται ακόμη περισσότερο. Κατάλληλες είναι οι καραμέλες από τσίχλες φρούτων, γλειφιτζούρια και μπαστούνια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα στοιχεία και διακοσμητικά όταν συνδυάζετε το μπουκέτο. Εδώ, για παράδειγμα, τεχνητά κλαδιά με μούρα χρησιμοποιήθηκαν για να κάνουν το γλυκό μπουκέτο πιο γεμάτο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα διαυγές βάζο ή γυαλί έτσι ώστε να φαίνεται και το εσωτερικό.

Σπιτικό κουτί με καραμέλες σε σχήμα ταράνδου

Καραμέλα δώρα χριστουγεννιάτικα μανταλάκια ταράνδου καθαριστικά σωλήνων

Αυτή η ιδέα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για χειροτεχνίες με γλυκά. Χρησιμοποιήστε το M για αυτό&Μ ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό που τυλίγετε σε διαφανές αλουμινόχαρτο. Βεβαιωθείτε ότι δεν γεμίζετε υπερβολικά το πακέτο και ότι τα επιλεγμένα γλυκά μπορούν να ωθηθούν λίγο στο πλάι. Στη μέση της συσκευασίας σφίγγετε ένα ξύλινο μανταλάκι, το οποίο βάφετε καφέ εκ των προτέρων. Προσθέστε γκόγκλι μάτια, μια κόκκινη μύτη πομπό και κέρατα από καθαριστικά σωλήνων. Αυτή η ιδέα για δώρα για να φτιάξετε τον εαυτό σας με γλυκά είναι ήδη έτοιμη!

Βρώσιμα δώρα από καραμέλες

Δώρο καραμέλας Χριστουγεννιάτικο μπολ ιδέα δώρων μέντες

Αυτή είναι επίσης μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για γλυκά ως δώρα. Αυτά είναι μπολ φτιαγμένα από μέντες Χριστουγέννων. Και το έργο δεν είναι καθόλου δύσκολο! Στρώστε ένα ταψί με χαρτί περγαμηνής ή ένα στρώμα σιλικόνης για το ψήσιμο. Τοποθετήστε την πρώτη καραμέλα από πάνω για τη μέση και απλώστε άλλα έξι γύρω της. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια τρίτη σειρά. Τώρα τοποθετήστε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο και ετοιμάστε ένα μπολ που φουρνίζει. Δεν πρέπει να πάρεις τα μάτια σου από τις καραμέλες. Ο στόχος είναι να αρχίσουν να λιώνουν πολύ ελαφρώς έτσι ώστε οι άκρες τους να κολλάνε μεταξύ τους. Εάν η μάζα γίνει πολύ υγρή, το όλο πράγμα δεν θα λειτουργήσει.

Στη συνέχεια, βγάλτε το δίσκο από το φούρνο, τοποθετήστε το μπολ πάνω από τις καραμέλες και αναποδογυρίστε το όλο για να σχηματίσετε τις καραμέλες σύμφωνα με το μπολ. Προσέξτε να μην καείτε στη διαδικασία! Τώρα αφήστε το γλυκό μπολ να κρυώσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα γεμίσετε με καραμέλες ή άλλα δώρα πριν τα χαρίσετε.