Foto på tatueringar

Betydelsen av BDSM -tatuering

Här kan du ta reda på det BDSM tatuering betydelse, ikoniska teckningar i en tatuering, deras betydelse och historia. För dem som letar efter ett alternativ för sig själva, råder vi dig att vända dig till vår katalog efter att ha läst artikeln:

  • Foto av BDSM -tatuering
  • BDSM tatuering skisser

Betydelsen av en BDSM -tatuering - exempel på intressanta alternativ för färdiga tatueringar på fotot - ritningar

Betydelsen av en BDSM -tatuering – exempel på intressanta alternativ för färdiga tatueringar på fotot – ritningar

Intressanta fakta om innebörden av BDSM -tatuering

På vilket sätt i det vanliga livet kan du signalera att en person är i ämnet? Dessutom måste signalen endast förstås av en viss cirkel av initierade. Det är enkelt! För detta finns det speciella tatuering bdsm, mening som bara kommer att förstås av de som vet. Det finns också olika saker och tillbehör, vars användning låter dig veta vem som bär dem, men här kommer vi att prata om tatueringar..

Alla ritningar på kroppen för anhängare av teman kan delas in i villkorade kategorier. Skillnaden ligger i deras prestanda och mening. I allmänhet indikerar sådana tatueringar att:

  • en person är en aktiv deltagare i BDSM;
  • föredrar en sida / position eller en annan;
  • spelar en roll i spel.

Tänk på specifika tatueringar och signalerna de avger.

Bdsm anka

Ett märkligt förhållningssätt till anmälan om tillhörighet och deltagande i BDSM. Det talar om närvaron av en märklig humor i tatueringens ägare. En teckning av en anka i en mask talar entydigt om en persons hobby. Denna “fyr” är ännu ljusare än BDSM trefoil.

Exempel på foton:

foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 027fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 026fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 025foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 024fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 023fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 022fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 021fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 020foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 019fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 018foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 017fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 016foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 015fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 014foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 013fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 012fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 011fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 010foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 009fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 008foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 007foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 006fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 005foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 004foto av tatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 003fototatuering BDSM (tatuering BDSM) (värde) - exempelritning - 002

Att göra en bild av en anka på kroppen bör göras av höga proffs. I de flesta fall innehåller tatueringen ljusa färger och många små detaljer..

Slavhjärta

Har många alternativ för utförande och placering på kroppen. Dess betydelse indikeras av själva tatueringens namn. Som regel är den dold eller tillverkad i miniatyrstorlekar. Andra, slavens hjärta ser inte, men det är endast tillgängligt för blicken från en person till vilken det finns förtroende och förståelse.

Nyckelhål

Detta är ett visuellt budskap om fullständig anknytning och tillhör en viss person. Brunnen säger att hjärtat hos tatueringens ägare är låst och inte kommer att ge efter för någon annan person. Tatueringen är ofta stoppad i vingen och placeras på bröstet, i hjärtat. Linjerna i denna del av kroppen kan harmoniskt komplettera hela kompositionen..

Slavstreckkod

Den första författaren och inspiratören till denna teckning var S.M. Stirling i sin Domination -trilogi. Detta är ett kryddigt sätt att visa en position i ett ämne. Konventionen är att varje produkt och sak har sin egen streckkod, och tatueringen visar individualiteten för varje “slav” i ämnet.

Detta är det konventionella namnet på en underordnad, grovt sett – hans certifikat, ett sätt att kontrollera i den moderna världen. Denna tatuering är mycket vanlig och älskad av många..

Intressant, och kanske till och med viktigt att veta tatuering bdsm betydelse beskrivet nedan. Få vanliga människor vet vad som kommer att diskuteras nedan..

Vitklöver

Tja, den här symbolen måste ägnas särskild uppmärksamhet. Han är ungefär som en krona, “sitter på tronen” över alla andra symboler. Detta är det officiella emblemet för BDSM, som har en djup mångfacetterad betydelse..

För vanliga människor betyder det ingenting, men för dem som är i ämnet är det ett pass, en standard och ett informativt tecken. Det finns en uppsättning av tre regler här: frivillighet, säkerhet, rationalitet. Symbolen indikerar den villkorade indelningen av deltagare i roller: topp, botten och universal (växlar).

Dessutom kombinerar shamrock sidorna B&D med D.&C och C&M. Det finns en icke-tillfällig likhet med Yin-Yang-tecknet och dess betydelse är liknande. Det är de tre sidornas interaktion och komplement. Färgen / designen på trefolien är också symbolisk. Metallfärg, som lyster i bojor, visar underkastelse och dominans, färg – förmedlar färgning av latex (rött) och läder (svart) föremål som används i sofistikerade sexuella spel.

Titta på videon:

I slutändan måste följande sägas. BDSM -tatueringar skiljer sig specifikt från andra typer av kroppsdekorationer, så var försiktig när du väljer dina smycken! För dem som i ämnet kommer att vara intresserade av att veta om förekomsten av en speciell uppsättning tatueringar – visa tematiska människor vem du är!

Förberedd av: spartakc (Spartak)