Foto på tatueringar

Betydelsen av Harpy -tatueringen

I detta material är vi med dig, vi kommer att försöka överväga i detalj Harpy tatuering betydelse, historia, mening och populära varianter av ritningar, deras tolkning. För dem som, innan de går till en tatueringssalong, funderar över en idé och väljer en teckning för en tatuering, rekommenderar vi att du hänvisar till följande sidor i katalogen:

  • Foto av Harpy tattoo
  • Harpiga tatueringsskisser

Betydelsen av Harpy -tatueringen - exempel på färdiga tatueringar på fotot

Betydelsen av Harpy -tatueringen – exempel på färdiga tatueringar på fotot

Intressanta fakta om innebörden av Harpy -tatueringen

Lusten att dekorera sin kropp med tatueringar kom till människor för länge sedan. De gamla romarna, egyptierna, indianerna från olika stammar i Amerika avbildade tecken på kroppen i form av tatueringar. Men tidigare människor, med hjälp av dessa tecken, betonade att de tillhör ockupationen (jägare, krigare, shaman) eller applicerade olika amuletter på kroppen och trodde på deras makt.

Nu har tatueringens betydelse expanderat. Förutom den semantiska belastningen som en tatuering bär, är det också ofta kroppsdekoration, en vacker konstnärlig lösning, utformningen av olika delar av kroppen. När du väljer en tatuering måste du vara försiktig, var noga med att ta hänsyn till det tatuering betydelse, eftersom utan tvekan vilket som helst, även det minsta och mest ofarliga tecknet på din kropp, kan göra sina egna förändringar i ditt öde, särskilt om du tror på det. Överväga Harpy tatuering betydelse.

Vilka är harpierna

Som ni vet är den starka halvan av mänskligheten ofta benägen att tro att allt ont i världen har en kvinnas ansikte. Ett av bevisen på detta är harpies. Dessa är gamla mytologiska varelser med kvinnligt utseende (huvud, ansikte, nakent bröst) med enorma vingar och armar. Deras lemmar är kronade med långa, vassa, böjda klor. Sedan urminnes tider är halvfåglar-halvkvinnaharpier personifieringen av mänskliga laster (girighet, frosseri). De förknippas med bubbelpooler, stormar och plötslig död – den feminina essensen av de destruktiva elementen. Harpies – kidnappare av spädbarn och mänskliga själar, demoniska varelser som skrämmer allt levande.

Exempel på foton:

foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 031foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 030foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 029foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 028foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 027foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 026foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 025foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 024foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 023foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 022foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 021foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 020foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 019foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 018foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 017foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 016foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 015foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 014foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 013foto av en Harpy -tatuering (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 012foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 011foto av en Harpy -tatuering (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsdesign - 010foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 009foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 008foto av Harpy tattoo (värde) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 007foto av Harpy tattoo (mening) - ett exempel på en intressant tatueringsteckning - 006

I den antika grekiska mytologin är harpies tre systrar (Aella, Okipeta, Kelaina), havsjättens döttrar, den gudomliga Favmant och erövraren av havet och flodens vidder, oceanidnymfen Electra. De harpiga systrarna personifierade olika element – Aella (Aelo – “vortex”), Okipeta (Otsipeto – “snabb”), Kelaina – (Celeno – “dyster”). De attackerade oväntat sina offer och försvann också plötsligt, som en virvelvind. På grund av denna plötslighet anses harpies vara virtuoser av plötslig död. Ansiktena hos de mytiska halvjungfrurna, halvfåglarna är alltid bleka av den plågsamma hungern som de alltid upplever, därför utmärker de sig genom sin omättlighet och frosseri. Ordet “harpy” i sig betyder “att gripa”, “att bortföra”.

Den mest kända historien med harpierna är myten om argonauterna som jagade bort harpierna och räddade kung Phineus från evig plåga, blindad av gudarna för pålitliga förutsägelser. Motbjudande varelser, snabbare än vinden, flög in i kungens måltid, tog bort och åt det mesta, och det som återstod förgiftades med en stank.

Betydelsen av Harpy -tatueringen

Med tanke på allt ovanstående är det uppenbart att harpy tatuering kan ha följande betydelser och tolkningar:

• Personifieringen av girighet, girighet. I det här fallet avbildas Harpy sittande på en säck med guld (pengar)

• Svart ängel av plötslig död

• Tjuv av mänskliga själar

• Spridning av orenlighet, stank

• Frosseri, önskan att ta mat från andra (en bit bröd)

Titta på videon:

Harpy är en riktig symbol för låga mänskliga laster och synder.

Förberedd av: annalunina1963 (Anna Lunina Stanislavovna)