Foto på tatueringar

Betydelsen av hjultatueringen

Vad är meningen med ratttatueringen?

Vi kommer att ha en glad ålderdom –

hur många mormödrar med tatueringar på nedre delen av ryggen!

I materialet kommer vi att ta reda på ritningens historia och ratt tatuering betydelse. Låt oss ta en titt på lite intressant information. Naturligtvis, låt oss se foton på färdiga tatueringar med ratten och skisser för sådana tatueringar (under materialet hittar du länkar till delar av vår webbplats som innehåller exempel på tatueringar med ratt).

Betydelsen av hjultatueringen

Betydelsen av hjultatueringen

Överflödet av tatuerade individer av båda könen ökar varje år..

Var får en person ett sådant sug efter tatuering??

Svaret ligger i det avlägsna förflutna. Våra farfarsfars farfar, som tog hand om maten och sin egen personliga status som jägare, eftersom det var han som fick de flesta godbitar, försökte på något sätt skilja sig från andra medstammar.

Ordet “tatuering” är ganska nytt och användes första gången 1769 i kapten James Cooks dagbok. Roten kommer från ett polynesiskt ord som används av aboriginer på många av Stillahavsöarna, där befolkningen tatuerade sig. Engelska sjömän fick först sina tatueringar på dessa öar och introducerade sedan sedvanen i Europa.

Som många arkeologer trodde började tatueringen så långt tillbaka som Egypten, innan Egypten var ett organiserat samhälle för cirka 6000 år sedan..

Från Egypten spreds tatueringen senare och delades med andra delar av Afrika, flyttades till Asien och Stilla havet genom handelslinjer och resenärer.

Varje kultur har sedan dess tatuerat sig i en eller annan form av andlighet, skydd, styrka och historia. Tatueringarna var tecken på vad bäraren var mycket stolt över eller skämdes över att bära. Polynesierna tillät män och kvinnor att tatueras, medan i andra kulturer var det bara män som fick göra det. Japanerna har tatuerat sedan minst 400 f.Kr. för dekorativa ändamål, men också som markeringar för brottslingar för att skilja dem från andra medborgare.

Varje tatuering hade sin egen speciella betydelse. Vi startar en serie artiklar om tatueringar och deras betydelse.

Vad är meningen med ratttatueringen ratttatuering och inskription carpe diem - vilket betyder ratttatuering ratt och ankartatuering på benen för vacker tjej

Låt oss börja med nautiska tatueringar och ratttatueringar

Varför marina?

Det finns två skäl till detta..

Först var det sjömän som förde traditionen med tatuering till Europa..

Det andra är det äldsta och mest utbredda ämnet..

De främsta motiven för nautiska tatueringar är: våg, segel, mås, ankare, ratt.

Idag ska jag berätta om ratten. Varför exakt om honom? Du kommer att förstå när du vet vad denna tatuering på ryggen, underarmen eller bröstet på en person betyder..

Hur var livet för sjömän för två hundra år sedan? Hur återspeglas detta i betydelsen och betydelsen av ratttatueringen?

Hon var full av svårigheter och prövningar. Dessa modiga men mycket vidskepliga människor trodde att en tatuering på ratten skulle hjälpa dem. Att välja rätt kurs garanterade möjligheten att återvända hem från den farligaste resan..

ratt tatuering på sidoben Ratttatuering på bröstet ratt och bläckfisk tatuering på halsen

I den europeiska tatueringskulturen idag har denna tatuering länge gått från kategorin professionell till kategorin allmänt accepterade. Ratten är en riktigt maskulin tatuering. Denna symbol är inte karakteristisk för det kvinnliga könet. Men eftersom en tatuering med ratten talar om dess ägares ledaregenskaper, kan du i den moderna världen hitta ett tillräckligt antal “Amazoner” med liknande symboler.

“En person är ansvarig för sitt liv och väljer sitt eget öde, sin livsväg och är redo för alla vändningar”.

Och för mer äventyrliga individer finns det en annan mening med denna tatuering – det är en kärlek till äventyr, vandring och en tendens att byta plats..

Om du vill slå lina runt “rodret” eller skildra det med ett ankare, vet att detta symboliserar dig som en person som går din egen väg, trots de försvårande omständigheterna i livet. Oavsett vilken bild av ratten som väljs – realistisk eller fantasi, är denna tatuering en symbol för frihetsälskande natur som strävar efter att dominera livet..

CARPE DIEM – ÄLSKAR MOMENTET!

Du kan titta:

SKETCHES TATTOO WHEEL

FOTO TATTOO HJUL