Foto på tatueringar

Betydelsen av liljekonvaljstatueringen

Här inbjuder vi dig att ta reda på allt om innebörden av liljekonvaljstatueringen, tatueringens historia, betydelse och alternativ för ritningar. På webbplatsen kan du välja grunden för din unika tatuering genom att titta på exempel från katalogen:

  • Foto av lilja av dalen tatuering
  • Skisser av liljekonvaljstatuering

Betydelsen av en liljekonvaljstatuering - alternativ för coola färdiga tatueringar på fotot - ritningar

Betydelsen av en liljekonvaljstatuering – alternativ för coola färdiga tatueringar på fotot – ritningar

Intressanta fakta om meningen med liljekonvaljstatueringen

Blomstertatueringar är de tydliga favoriterna bland kvinnliga tatueringar. Men i karaktär och mening skiljer de sig mycket från varandra. Vissa är vulgära, andra, tvärtom, betonar ägarens renhet och oskuld. Det bör noteras att mycket beror på hur och var tatueringen gjordes..

Bland den stora mängden finns en sådan blomma, vars bild symboliserar ömhet, harmoni och renhet. Allt är liljekonvalj. Detta är en blomma som visas för världen en av de första, efter en lång och kall vinter. Växten ser enkel och genial ut på samma gång, även om det bara är en siluett applicerad på kroppen, likväl kommer dalens lilja att känna igen.

Liljans ursprungliga namn låter som Liljekonvalj eller Lilium convallium (latin). I Ryssland har samma namn slagit rot – skjorta, skyldig, ungdomlig och ungdomlig.

En tatuering som visar en lilja appliceras i form av en blomma eller bukett. Om den skildras för sig, skildra sedan en stjälk med små näckrosor, vars hals är nedåt. På vissa tatueringar rinner vatten från näckrosens hals, vilket symboliserar vitalitet. I slutet av blomningen, i stället för fallna blommor, visas röda, stora bär. Tjejer använder extremt sällan en sådan bild, och ofta visar det att dess ägare har mognat och är redo att träffas och skapa en familj.

Exempel på foton:

foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 046foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 045foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 044foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 043foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 042foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 041foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 040foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 039foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 038foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 037foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 036foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 035foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 034foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 033foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 032foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 031foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 030foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 029foto av liljekonvaljstatuering (mening) - exempelritning - 028foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 027foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 026foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 025foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 024foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 023foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 022foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 021foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 020foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 019foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 018foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 017foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 016foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 015foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 014foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 013foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 012foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 011foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 010foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 009foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 008foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 007foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 006foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 005Ett exempel på en liljekonvalj i en färdig tatuering - bildfotofoto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 003foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 002foto av liljekonvaljstatuering (värde) - exempelritning - 001

I antiken personifierade ritningen av två gröna blad av en växt, ansluten i form av ett segel och snövit klockor som ligger mellan dem, renhet. På den tiden, när naturen blev gudomlig, föreslog enkelheten och skönheten i liljekonvaljer evigheten, dess snövit färg inspirerade tankar om renhet och syndlöshet.

Ganska ofta var växten tillägnad gudarna. I det här fallet är det möjligt att prästerna i en viss kult applicerade tatueringen på sina kroppar. Liljekonvaljer nämns i annalerna i det antika Tyskland och fördes till helgedomen till gudinnan för den stigande solen – Ostara. I det antika Grekland tillägnades denna växt Diana, som var jaktens beskyddare och gudinna. Diana anses vara en tidig prototyp av gudinnan Artemis. Legenden om gudinnan Diana säger att när Diana sprang iväg från Faun, svettades hon så mycket att hennes svettdroppar började falla till marken, och där de föll spirade snövita blommor med en doftande doft. Men enligt andra källor tillhör dalens liljor Maya, vårens gudinna, som är dotter till guden Atlas. En växt med snövit klockor nämns också i kristen tro. Under striden med draken fällde Saint George sitt blod på marken, och på platsen där blodet föll spirade vackra blommor, vars bär blev helgonets personifiering. Enligt en annan gammal kristen legend är liljekonvaljer en manifestation av Guds Moder..

Titta på videon:

Den slutliga slutsatsen av betydelsen av liljekonvaljstatueringen. En tatuering som visar en liljekonvalj är lämplig för människor som är blygsamma, uppriktiga och snälla. Bilden av denna växt visar att dess ägare bär andan av renhet och oskuld. Liljekonvalj är en symbol för evig kärlek och ömhet, tro och andlighet, familjens värme och trohet..

Förberedd av: shmarinangel (Shmarin Alexander Yurievich)