Foto på tatueringar

Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen

En liten och extremt feminin nyckelpiga -tatuering – är det så? Eller nyckelpiga tatuering betydelse inte alls feminint? I den här artikeln kommer vi att försöka prata om nyckelpiga -tatueringen, ritningen och dess innebörd..

Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen

Betydelsen, historien och innebörden av nyckelpiga -tatuering

Alla kommer ihåg hur de glädde sig i barndomen när de hittade Solen eller Nyckelpiga. Av alla befintliga insekter är detta kanske det mest ofarliga och roliga. Många av de krypande reptilerna är skrämmande, och vissa kan också orsaka fysisk skada. Nyckelpigan kommer aldrig att göra det mot dig. Under åren har det funnits många legender och myter om solen. I vissa legender är hon associerad med Jungfru Maria, som Maria framställdes i röda dräkter..

Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 1 Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 2 Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 3

Britterna kallar insekten “Ladybird”. Ett stort antal tecken och övertygelser har skapats runt henne, i de flesta länder i världen tror man att hon ger lycka och lycka, liksom lycka och kärlek. Det finns ett tecken på att om Lady Bird sitter på en nygift flicka, hur många prickar finns det på hennes skal, så många barn kommer de nygifta att ha.

Om du också är nöjd med dessa små lyckobuggar kan du skaffa dig en liten tatuering med bilden av en nyckelpiga. Detta har blivit en sorts trend, som konkurrerar direkt med klöver, lycksökare. Några särskilt lyckliga träffade solen precis på klövern. Men det finns ingen anledning att skylla på bärarna av en sådan tatuering. På grund av den ljusa färgen, den lilla storleken och den trevliga laddningen som nyckelpigan bär, är det inte förvånande att hon lockade uppmärksamhet från inte bara entomologer. Dessutom ger hon lycka till, för det är inte alltid så lätt att möta denna insekt, och på din egen kropp kan du enkelt “gömma dig”.

Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 4 Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 5 Betydelsen av nyckelpiga -tatueringen 6

Vad betyder nyckelpiga -tatueringar?

För att lägga till lite balans är det värt att säga att hon också är associerad med fruen till Thunder of Thunder – därav den andra innebörden av nyckelpiga -tatueringen. Som du vet var den här kvinnan otrogen mot sin man, varför i vissa fall tillskrivs inkonstans, ojämnhet och svek till nyckelpigan. Och också ett lite känt faktum, men efter regnet biter dessa insekter, takar filtar av rädsla eller från skada. Detta får inga konsekvenser, de dricker inte ditt blod och vill inte skada, utan vill bara nypa dig, kontrollera så att säga styrka.

Dessutom, plus insekter, kan vi säga att de hjälper trädgårdsmästare mycket, rensar träd från skadliga insekter och förstör bladlöss.

I sig själva är de väldigt söta, de ger glädje, fred och sommarstämning överallt..

Du kan titta:

LADYBIRD TATTOO SKETSAR

FOTO TATTOO LADYBIRD