Foto på tatueringar

Betydelsen av pegasus -tatueringen

I materialet kommer vi att analysera tatuering betydelse Pegasus och dyka in i den här ritningens historia. Det kommer att vara användbart att bekanta dig med informationen för alla som vill veta vad PEGASA -tatueringen betyder. För dem som ska skapa en unik skiss föreslår vi att du bekantar dig med följande tematiska material på webbplatsen:

  • Bilder på Pegasus -tatueringen
  • Skisser för Pegasus -tatueringen

Vad är innebörden, historien och meningen med pegasustatueringen

Betydelsen av pegasustatueringen - exempel på fotot

Betydelsen av pegasustatueringen – exempel på fotot

Pegasus är en vit flygande häst, en gudom som beskrivs i den antika grekiska mytologin. Enligt legenden föddes han av Gorgon Medusa från gudarna i haven och haven – Poseidon. Enligt en annan version föddes det av Medusas blod som föll till marken, med vilket Perseus skar av huvudet. Från grekiska betyder namnet Pegasus “stormig ström”, eftersom han föddes vid havet. Den vita hästen hade förmågan att slå ut fjädrar genom att slå hoven på marken. Tack vare detta, på berget Helikon, som låg nära musarnas lund, uppstod källan till Hippokrene (hästens nyckel), från vilken poeterna drog inspiration till att skriva sina mästerverk. Det var de som började kalla honom musernas favorit. Enligt myter kunde Pegasus inte fångas på vanligt sätt, för detta behövdes bara ett värdefullt, gyllene träns.

Få tatueringar kan konkurrera med Pegasus i skönhet, storhet, mystik och mening. Trots allt placerade även de gamla templarna hans bild på sitt vapen: de symboliserade ära, vältalighet och kontemplation. Under andra världskriget bar Pegasus -emblemet också av de brittiska luftburna trupperna, och än idag används denna gudom som en symbol för hastighet inom lufttransport och teknik. Dessutom, enligt forskare från XIX -talet, personifierade Pegasus sambandet mellan allt levande. Denna gudom, som du kan se, var vördad i nästan alla epoker och i varje hörn av vår planet. Det är därför som de runt dig, vid första ögonkastet på den mystiska Pegasus -tatueringen, kommer att visa ett otäckt intresse för din person. Glöm inte att Pegasus inte är en vanlig häst, utan snarare en gudom, så innebörden av Pegasus -tatueringen har ingenting att göra med en häst- eller hästtatuering..

Vad betyder en tatuering med “PEGAS”?

Pegasus personifierar visdom och andlig tillväxt, uthållighet och snabbhet, styrka och motståndskraft. Förutom att tatueringen av en bevingad vit häst är väldigt vacker i sig, luktar den efter gamla legender och legender, myter och hemligheter. Eftersom Pegasus ansågs vara en favorit bland musorna är en tatuering med hans bild idealisk för kreativa människor, poeter och konstnärer, eftersom man tror att i Grekland är själva Hippocrenus -källan, som uppstod tack vare Pegasus, fortfarande slag från marken. Själva namnet “Hippocrenus” betyder, översatt från grekiska, “häst och hov”. Om en person bestämmer sig för att fånga Pegasus på kroppen, måste han själv ha åtminstone några av de egenskaper som Pegasus personifierar, annars kommer den bevingade hästen inte att ge honom önskad framgång och lycka till.

Betydelsen av en pegasus -tatuering - exempel på fotot - alternativBetydelsen av en pegasus -tatuering – exempel på fotot – alternativBetydelsen av pegasus -tatueringen 234234234234123Betydelsen av pegasus -tatueringen 234234234234123Betydelsen av pegasus -tatueringen 234234234Betydelsen av pegasus -tatueringen 234234234Betydelsen av pegasus -tatueringen 123323123Betydelsen av pegasus -tatueringen 123323123Betydelsen av pegasus -tatueringen 66234342Betydelsen av pegasus -tatueringen 66234342Betydelsen av pegasus -tatueringen 11233123Betydelsen av pegasus -tatueringen 11233123Betydelsen av pegasus -tatueringen 9Betydelsen av pegasus -tatueringen 9Betydelsen av pegasus -tatueringen 8Betydelsen av pegasus -tatueringen 8Betydelsen av Pegasus 7 -tatueringenBetydelsen av Pegasus 7 -tatueringenBetydelsen av pegasus -tatueringen 6Betydelsen av pegasus -tatueringen 6Betydelsen av pegasus -tatueringen 5Betydelsen av pegasus -tatueringen 5Betydelsen av pegasus -tatueringen 4Betydelsen av pegasus -tatueringen 4Betydelsen av pegasus -tatueringen 3Betydelsen av pegasus -tatueringen 3Betydelsen av pegasus -tatueringen 2Betydelsen av pegasus -tatueringen 2Betydelsen av pegasus -tatueringen 1Betydelsen av pegasus -tatueringen 1

Den mest lämpliga platsen för en tatuering på kroppen kommer att vara ryggen, magen eller axeln, eftersom stora tatueringar kommer att se mycket vackrare och vackrare ut, tack vare vilken storlek mästaren kommer att kunna visa all prakt på ritningen och storheten hos denna forntida gudom i minsta detalj. Eftersom Pegasus beskrevs i myter och legender som en bevingad vit häst, kommer en tatuering gjord i just den här färgen bäst att kunna förmedla hans bild. Det är populärt och lika lämpligt för både män och kvinnor. Ibland avbildas Pegasus med ett horn i pannan, som kombinerar det i en teckning med en annan magisk vit häst – en enhörning. Unga tjejer föredrar ofta en tatuering med en ung Pegasus, som avbildas som en liten hingst med vingar..

Du kan titta:

SKETSAR FÖR TATTOO PEGAS

FOTO TATTOO MED PEGASUS