Foto på tatueringar

Betydelsen av Phoenix -tatueringen

Vad är meningen och innebörden av en Phoenix -tatuering?

Vi inbjuder dig att ta reda på om ursprunget till Phoenix ritning i en tatuering, om Phoenix tatuering betydelse och möjliga tolkningar av en sådan tatuering. Jag vill notera att för sökande till en skiss för att få en tatuering med en fenix har vi förberett två tematiska tatueringsavsnitt i vår tatueringskatalog:

  • Bilder Phoenix tatuering
  • Skisser för Phoenix -tatueringen

Betydelsen av Phoenix -tatueringen

Betydelsen av Phoenix -tatueringen

Ursprung.

Så Phoenix. En mystisk och mytologisk varelse, representerad i form av en fågel i storlek med en örn, med en ljus gyllene-eldig fjäderfärg och en underbar melodisk röst. Ursprunget till skapandet av bilden av denna magiska fågel går från den antika staden Heliopolis, egyptiska centrum för soldyrkare, och löper som en tunn tråd, i dess olika variationer, genom mytologin hos många folk, inklusive kinesiska, slaviska , Armeniska, judiska och många andra. Denna bild har kommit ner till vår tid i form av legender, myter och berättelser. Enligt legenden lever Phoenix i cirka 500 år eller mer, och förutser dödens överhängande brinner den i sitt eget bo för att återfödas. Judisk legend säger att Phoenix -fågeln var den enda levande varelsen i Edens trädgård som vägrade smaka den förbjudna frukten och därmed lyckades behålla sin förmåga att återfödas..

I kristen kultur symboliserade Phoenix -fågeln segern över döden, evigt livs triumf, tro, beständighet och kyskhet, och var också förknippad med Kristi korsfästelse och uppståndelse.

en intressant skiss för en tatuering med en fenix vad betyder phoenix tattoo - foto innebörden av Phoenix -tatueringen på baksidan av en tjej

I kinesisk kultur var Phoenix ett av de fyra heliga djuren som innehade andlighet och kombinerade Yin och Yang, och fågelns kropp symboliserade fem mänskliga dygder: huvud – dygd, vingar – kall, rygg – korrekthet och noggrannhet i rituell prestation, bröst – vänlighet, mänsklighet och filantropi och mage – tillförlitlighet och lojalitet.

Vad betyder teckningen med en fenix i en tatuering idag??

Menande.

Phoenix -symbolen är meningsfull och mångsidig. Det bär i sig de äldsta idealen och ambitionerna för mänskligheten, kraftfull energi, sinnesstyrka och vilja att leva, Det återspeglar seger och oförmåga inför verklighetens motgång, inte utsatt för öde och önskan att bli mästare i ditt liv.

Ritningen av en fågel i flygning bär stämpeln av önskan om inre och yttre frihet, för den fria och oändliga tankeflykten, för möjligheten att bryta sig loss från det vanliga, banala och vanliga i livet. Detta är de egenskaper som kännetecknar bärarna av Phoenix fågeltatueringar..

Phoenix tatuering Phoenix tatuering på natten eldig phoenix tatuering foto

Numera har det blivit väldigt populärt att göra tatueringar med bilden av Phoenix -fågeln. Den semantiska skalan är mycket mångsidig, och för varje person är individuell, var och en ger bara honom den exakta och begripliga meningen till bilden av en fågel, applicerad på kroppen. För någon kan Phoenix betyda och symbolisera återfödelse i andlig, mystisk och metafysisk mening, för någon är det en sköld, stöd och stöd i livet, för någon en symbol för rikedom, makt, framgång och adel. Men för många, först och främst – symbol för odödlighet. Och Phoenix -fågeln, som inget annat, som ingen annan existerande och känd för världssymbolen, beskriver bäst detta koncept – odödlighet, om än inte i direkt fysisk mening, men i andlig mening, så säker.

Phoenix fågeltatuering ger sin ägare stor styrka och motivation för livet. Men glöm inte att den kraftfulla energin och kraften i en sådan tatuering också kan ha en negativ effekt, särskilt för människor som har negativa drag och ambitioner, orena och onda, ibland destruktiva för sig själva och människorna omkring dem, tänkande. Därför bör sådana människor, eftersom det fortfarande finns något mänskligt i dem, tänka noga om de behöver det, om de kan hantera den magiska kraft som Phoenix -tatueringen ger och rikta det i rätt och fördelaktig riktning, som för sig själva i den första vändningen, och för omvärlden och människorna..?

Du kan titta:

SKETSER AV PHOENIX TATTOO

FOTO TATTOO MED PHOENIX