Foto på tatueringar

Betydelsen av tärningstatueringen

Stora författare som Shakespeare, Pushkin sa att livet är ett spel: Jacques monolog från komedin “Som du gillar det”, Shakespeare – “Hela vårt liv är ett spel, och människorna i det är skådespelare.” SOM. Pushkin, “Spaddrottningen” – “Vad är vårt liv? Spelet!”

Dessa uttalanden syftade till att inse att varje person är en spelare, för sitt liv och sin framtid..

I materialet kommer vi att analysera tärning tatuering betydelse, ta reda på teckningens mening och historia, bekanta dig med intressanta fakta. För dem som ska till en tatueringssalong för att få en sådan tatuering för sig själv, föreslår vi att du bekantar dig med tematiska avsnitt:

  • Foton av tärningstatueringar
  • Skisser för tärningstatueringar

I tatueringsvärlden har varje teckning sin egen mening och tolkning. När en person lägger en tatuering på kroppen ger han den en speciell mening..

Vad är meningen med en tatuering med tärningar (klotter) - exempel på fotot

Vad är meningen med en tatuering med tärningar (klotter) – exempel på fotot

Numera är en av de populära tatueringarna “Dice”. Ett sådant mönster på kroppen, som regel, förvärvas av spelare, spelare i hopp om att “fånga lyckan i svansen.” Det är en symbol för förmögenhet, tur, risk..

Vad betyder en tärningstatuering??

Men oavsett hur konstig meningen med tärningen “Dice” går långt in i det förflutna. I antiken utsågs ben – slumpmässighet, livets förgänglighet och dess variation. I många gamla böcker kallas tärningar ”kuber” som ett ämne för viktiga beslut. Således kan en tatuering fungera som ett slags talisman för sin bärare. Ben tolkas också som en symbol för Kristi lidande. När Frälsaren korsfästes kastade de romerska soldaterna tärningar för att bestämma vem som skulle få hans kläder. I kristna skrifter nämns tärningssymbolen sjuttiosju gånger. Med hjälp av ben ville människor veta Guds vilja och därmed komma närmare honom.

Tärningstatuering på spelkort Tärningstatuering på handleden

I romersk mytologi var tärningar ett attribut för “Tre nådar” – dessa är attraktionens gudinnor, allt som är vackert och glädjande i naturen och i människolivet..

Innan du applicerar en sådan tatuering måste du veta vad det exakt betyder. Som regel är siffran “sju” ett tecken på lycka. I Kina symboliserar siffran “fyra” sjukdom och till och med död. Även i kinesisk mytologi finns det en annan tolkning av tärningar. Denna sexsidiga kub är ett uttryck för universum. Även siffran sex, ritad på en kub, har en viss betydelse. Detta nummer symboliserar harmoni, hälsa, tur och skönhet..

Som ni vet hör många tatueringar till fängelsesspråksgenren. Men när det gäller tärningarna har denna ritning en fri mening, den kan appliceras på vilken del av kroppen som helst..

Tärningstatuering bakom flickans öra Tärning tärning

Tatueringar “Dice”, inte stora, ser väldigt bra ut på handleden, nacken eller benet. En stor tatuering placeras bäst på axeln, ryggen eller nedre delen av ryggen. Vanligtvis inkluderar dessa tatueringar ett antal kompositioner.

Det är också värt att notera att idag är denna tatuering väldigt original och estetisk. Bland unga människor blev hon inte populär i alla fall.

Tärning tatuering med hjärtanTärning tatuering med hjärtanTatuering av tärningar med rundade kanter på flickans kroppTatuering av tärningar med rundade kanter på flickans kroppTärningstatuering på halsen för mänTärningstatuering på halsen för mänTärningstatuering på axeln för mänTärningstatuering på axeln för mänTärningstatuering på axel och inskription - Lycka tillTärningstatuering på axel och inskription – Lycka tillTärningstatuering på spelkortTärningstatuering på spelkortTärningstatuering på handledenTärningstatuering på handledenRöd tärningstatuering till handsRöd tärningstatuering till handsTärning och skalle tatuering på axelnTärning och skalle tatuering på axelnTaggtrådstärningar och hjärtatatueringTaggtrådstärningar och hjärtatatueringTärning och fågeltatueringTärning och fågeltatueringTärning och flamtatuering på mans halsTärning och flamtatuering på mans halsTärning och clown Face Tattoo på axelnTärning och clown Face Tattoo på axelnTärning och klöverbladstatuering för lycka tillTärning och klöverbladstatuering för lycka tillTärning av tärningar och kortTärning och kort tatueringTärning och datumtatuering med romerska siffrorTärning och datumtatuering med romerska siffrorTärning av tärningar och vinnande kortTärning av tärningar och vinnande kortTärningstatuering bakom flickans öraTärningstatuering bakom flickans öraTärningstatuering på botten av benetTärningstatuering på botten av benetTärningstatuering på nedre magen för tjejenTärningstatuering på nedre magen för tjejen

Det kan sammanfattas att en person som bär denna bild på kroppen har en mycket viljestark, riskfylld och spelande karaktär. Dessa människor kan inte föreställa sig livet utan risk och adrenalin. Spänning för sådana människor är i själva verket själva livet, dess smak; som inte tar risker, han dricker inte champagne, ofta följer dessa människor en sådan position i livet.

Och glöm inte att denna symbol kommer att följa med ägaren hela hans liv, i alla situationer..

Du kan titta:

SKETSER AV TATTOO TÄRINGAR

FOTO TATTOO TÄNDNINGAR