Foto på tatueringar

Bilder på zonov -tatueringar

Här kan du se foto av zonov -tatuering – galleri med ritningar av färdiga tatueringar längst ner på sidan, läs intressant information om teckningar. Mer information här:

  • Betydelsen av zonov -tatuering
  • SKETSER AV ZONOV TATTOOS

Foto av zonov -tatueringar - en samling intressanta teckningar på kroppen

Foto av zonov -tatueringar – en samling intressanta teckningar på kroppen

Allt om ritningar, funktioner och foton på zonov -tatueringar

Det finns många unika och intressanta tatueringar, och när man väljer dem uppstår frågan: vad betyder de? Ofta träffas tatueringar utan att veta vad de betyder. Men detta är ett stort misstag, eftersom det finns tatueringar som människor med begränsad frihet eller medlemmar i maffigänget tar på sig för att skilja sig från andra grupper..

För första gången började tatueringar appliceras i fängelser. Fångarna slog sig själva med tatueringar, vilket indikerade vad de satt eller satt för. Tidigare registrerades varje tatuering så att den skyldige kunde identifieras..

Foto av fängelse tatueringsteckning 19/10/2018 №169 - tatueringsteckning för fängelse - Foto av fängelse tatuering ritning 19/10/2018 # 168 - fängelse tatuering ritning - Foto av fängelse tatueringsteckning 19/10/2018 №167 - tatueringsteckning för fängelse -

Zonovskaya tatueringar och deras betydelse

Den vanligaste typen av tatueringar bland fångar är ett ringmönster på fingrarna. Det finns många olika ringtatueringar. Med varje cirkel, hjärta eller kvadrat kommer tatueringens betydelse att förändras. De kan beteckna inte bara artikeln som de brutit mot, utan också förhållandet till “kollegorna” i zonen:

  • En ring med en svart rektangel betecknar en fullfärdigad dom utan villkorlig dom.
  • Om en diagonal linje visas på den svarta rektangeln släpptes dess ägare.
  • En svart fyrkant med tre vita prickar på den tvärgående diagonala linjen innebär att dess ägare tillhör de “sänkta” eller förnedrade i fängelse.

Foto av fängelse tatuering ritning 19/10/2018 №166 - fängelse tatuering ritning - Foto av fängelse tatueringsteckning 19/10/2018 №164 - tatueringsteckning för fängelse - Foto av fängelse tatuering ritning 19/10/2018 # 153 - fängelse tatuering ritning -

  • Ringen är svart och vit, åtskild av ett snedstreck, i mitten av vilken det finns en toppdel, då mötte denna fånge sin majoritet i zonen.
  • Om en vit rektangel delas med en diagonal linje, i vars hörn det finns ett kors och en omvänd topp, betecknar denna tatuering myndighet i zonen.
  • En tamburin på vit bakgrund karakteriserar ägaren som ett professionellt kort vassare.
  • Ett vitt timglas på en svart bakgrund, där en term är skriven på den högst upp, och antalet fällanden nedan anger en tjuv som observerar tjuvarnas kod.

Inte bara ringer “pryder” fångarna, men du kan hitta på fingrarna födelsedatum, den älskades namn eller hans smeknamn.

Du bör vara uppmärksam på platsen för tatueringen. En ritning på olika delar av kroppen kan betyda helt motsatta betydelser. En krona eller en skalle, kronad med den, karakteriserar fången som en fånge som strävar efter makt, och kronan, stoppad på baksidan, är ett tecken på förnedring i zonen.

Foto av fängelse tatueringsteckning 19/10/2018 №151 - tatueringsteckning för fängelse - Foto av fängelse tatueringsteckning 19/10/2018 №144 - tatueringsteckning för fängelse - Foto av fängelse tatuering ritning 19/10/2018 # 134 - fängelse tatuering ritning -

Ofta träffar fångar fraser som återspeglar livets motto, eller ord som kompletterar bilden och har någon form av mening. Inte bara ritningar har olika betydelser, utan också förkortningstatueringar. Till exempel står KOT för “hur svårt det är för en” eller “fängelsets rotbostad”. De mest populära förkortningarna: SOS – “save from court” och ELEPHANT – “death by a cop from a knife”.

Bilder på zonov -tatueringar – exempel på teckningar från 20/10/2018

Titta på videon:

 Förberedd av: miller_t135 (Miller Tatiana Igorevna)