Foto på tatueringar

Dotwork tatueringsfoto

Dotwork tatuering – en specifik stil och riktning för tatueringen, vilket innebär en punkttillämpning av mönstret på kroppen. Dotwork -tatueringar fick sitt namn som ett derivat av “dotwork” – “point work” (eng.).

I vår tatueringskatalog är vi redo att erbjuda dig “dotwork -tatueringsfoton” som redan har applicerats på kroppen. Dessa bilder kommer att vara användbara för alla som vill tatuera sig i den här stilen. För dem som vill veta mer än bara titta på fotot kan vi bjuda in dig att bekanta dig med två tematiska material:

  • Betydelsen av dotwork -tatueringar
  • Skisser för tatuering dotwork

Dotwork tattoo: exempel på de bästa färdiga tatueringarna på fotot

I sig är en dotwork -tatuering en uppsättning prickar som appliceras under huden med färg. Prickar (dotwork) i komplexet, lägg upp till solida tatueringsdesigner som förvånar med sin unikhet och stil.

Dotwork tatueringsfoton av färdiga tatueringsverk - exempel

Dotwork tatueringsfoton av färdiga tatueringsverk – exempel

Dotwork -tatueringar har sina rötter i antiken. Den verkliga bekräftelsen på detta är stenmålningarna, som applicerades i Afrikas grottor för 7-8 tusen år sedan..

Det finns också en andra version av utseendet på prickiga tatueringar – den neo -impressionistiska riktningen för populärmålning från 1800 -talet eller pointillism. Pointillism – en teknik som involverade konstnärens teckning på duken med enkla drag, som påminner mycket om “konstnärligt prickverk”.

Vem uppfann dotwork?

Det är svårt att besvara denna fråga entydigt, men det är värt att hylla en tatuerare som heter Xed le Head, som på 90 -talet började arbeta i denna riktning och skapade unika geometriska former från prickar i tatueringar på kroppen. Hans tatueringsverk chockade världen och kan ha fungerat som den främsta drivkraften för populariseringen av dotwork -tatueringsriktningen..

Särdrag

Dotwork tatueringar – hög kontrast, abstrakt och kast (synliga även på stort avstånd). Endast en mästare på högsta nivå kan göra ett bra jobb i denna stil. teckning kräver speciella färdigheter och mycket erfarenhet.

Vårt land har bara börjat behärska riktningen, men kan redan nu skryta med ett par populära och erkända mästare som arbetar i stil med dotwork.

Bilder på färdiga tatueringar från 2015-05-22

OLYMPUS DIGITALKAMERA

tatuering video prick

Du kan titta:

VÄRDET AV TATTOOTILLÄGG

DOTWORK TATTOO SKETSER