Foto på tatueringar

Foto av döden med en ljuttatuering

Här kan du se fototatuering död med en lie, som vi regelbundet uppdaterar med färska verk från mästare från hela världen och erbjuder för granskning längst ner på sidan. På webbplatsen kan du ta reda på om ritningens funktioner och alternativ, få mer information här:

  • Innebörden av tatueringsdöd med en lie
  • SKETSER AV TATTOO Död med en lie

Foto av döden med en ljuttatuering - exempel på färdiga tatueringsdesigner

Foto av tatueringsdöd med en lie – exempel på färdiga tatueringsdesigner

Allt om bildens varianter och fotot av tatueringsdöd med en lie

Tatueringar har länge varit ett sätt att självuttrycka och många mönster har förlorat sin ursprungliga mening. Men hur är det med sådana tvetydiga symboler som döden och dess egenskaper? Vad har tatuering död med en lie betydelse i själva verket och döljer denna ritning en verklig fara?

Grundläggande utförande alternativ

Döden med en lie är inte en teckning för svaga i hjärtat. Inte alla bestämmer sig för att bära en sådan bild på kroppen hela livet. För många människor är denna symbol förknippad med dyrkan av ondska eller satanism. Men inte alla ser döden med en lie från en så radikal vinkel..

Bilden kan appliceras både i svart och vitt och i färg. Oftast placerad på underarmen, axelbladet eller revbenen. I kombination med spelkort eller tärningar kan det betyda något slags spel med döden, som ägaren till tatueringen spelar.

Foto av en tatuering död med en lie 05.10.2018 №090 - tatuering död - Foto av en tatueringsdöd med en lie 05.10.2018 №088 - tatueringsdöd - Foto av en tatueringsdöd med en lie 05.10.2018 №084 - tatueringsdöd -

Död med en lie kan också betyda misstro till högre makter och ateism. Vissa använder det till och med som en talisman mot allt negativt eller förkroppsligandet av deras tur. I synnerhet är denna tolkning populär bland cyklister. De stoppar döden för sig själva just för att den ska skydda dem på långa resor. Man tror att döden ser en bild av sig själv och går förbi en person, eftersom den förstår att hon redan har tagit honom.

Tecknad stilisering antyder en viss humor för ägaren av en sådan tatuering. Således antyder dess ägare en märklig inställning till frågor om liv och död..

Sådana tatueringar är inte särskilt populära bland kvinnor. Ändå är det mer en maskulin symbol, ganska oförskämd och ganska skrämmande. Vi kan säga att för kvinnor att tillämpa en sådan bild betyder det att visa alla sin originalitet, styrka och oräddhet. Kvinnor som använder dödens symbolik och allt som hör samman med den visar sin kärlek till livet. De är inte rädda för döden och föredrar att möta den. En sådan teckning symboliserar ägarens enorma inre energi och hennes förmåga att bara lita på sig själv på många sätt..

Foto av en tatuering död med en lie 05.10.2018 №068 - tatuering död - Foto av tatueringsdöd med en lie 05.10.2018 №064 - tatueringsdöd - Foto av en tatueringsdöd med en lie 05.10.2018 №051 - tatueringsdöd -

Tatueringsdöd med en lie: fängelsebetydelse

I fängelsesystemet med symboler personifierar bilden av döden med en lie en person som kan mörda. En sådan person kan avvisa alla handlingar av vänlighet om det strider mot hans fördel..

Om du inte är helt säker på valet av ett visst mönster för en tatuering är det alltid bäst att rådgöra med proffs. När allt kommer omkring kan det alltid visa sig att inte bara döden med en lie, utan också enkla ofarliga ritningar i vissa kretsar ibland har oväntade betydelser.

Foto på tatueringsdöd med en lie – exempel på färdiga tatueringsdesigner från 06.201.2018

Titta på videon:

Förberedd av: ibpf_777 (Daria Ermak)