Foto på tatueringar

Foto av kärlekstatuering

På denna sida kan du se foton på tatueringar om kärlek, som regelbundet uppdateras i galleriet – längst ner på sidan. Från materialet kan du ta reda på alternativen och funktionerna i tatueringsdesigner som kan prata om kärlek, fler exempel och information här:

 • Innebörden av en tatuering om kärlek
 • SKETSER AV TATTOR OM KÄRLEKEN

Foto av en tatuering om kärlek - information och fotoexempel på färdiga tatueringsdesigner

Foto av en tatuering om kärlek – information och fotoexempel på färdiga tatueringsdesigner

Foto av en tatuering om kärlek – intressanta fakta

Älskar tatueringar: intressanta stunder.

Betydelsen av ordet “kärlek” är mångfacetterad. Att behandla varandra med oro och respekt, att känna lätt kärlek eller ivrig passion – allt detta är en manifestation av kärlek. Beroende på uttryck för sina känslor väljer människor lämpliga bilder för att fånga dessa känslor för minne. Samtidigt ska man inte glömma att vissa människor uppfattar kärlek som lycka, och andra som ett sjukdomstillstånd. Även bilden av en skalle och en ros kan betyda kärlek. Alla uppfattar kärleken på sitt eget sätt, och när han väljer en bild fokuserar han sin uppmärksamhet på vad han upplever vid ett visst ögonblick. Naturligtvis vill du behålla sådana känslor i ditt minne länge och det bästa sättet att göra detta är att besöka en tatueringssalong. Dag efter dag kommer tatueringen som påminner dig om de bästa stunderna i livet och ger positiva känslor..

Foto av en tatuering om kärlek 03.02.2020 №015 -kärlekstatuering- Foto av en tatuering om kärlek 03.02.2020 №008 -kärlekstatuering- Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №343 -hjärtatatuering-

Bildalternativ för populära tatueringar.

De mest populära tatueringarna anses vara parade, som ofta avbildas på fotleden, fingrarna eller handleden, liksom på andra delar av kroppen..

Det finns två typer av sådana tatueringar:

 • Var och en av paret har samma färdiga bild. Sådan kroppsmålning kan dock fortfarande vara annorlunda. Om älskarna bestämmer sig för att avbilda en krona och en inskription på sina kroppar, kommer flickans krona att se mer graciös ut än den för en ung man; och om paret bestämde sig för att genomborra hjärtat, kommer damens hjärta att vara mindre än den unga mannens. Den unge mannen kommer att ha ett större och tuffare hjärta..
 • Var och en av de älskande har hälften av bilden, men om du ansluter dem får du en hel ritning (halvor av ett hjärta, pussel, fåglar på en trädgren).

Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №336 -hjärtatatuering- Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №341 -hjärtatatuering- Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №339 -hjärtatatuering-

Den näst mest populära är tatueringar i form av en inskription. Inskriptionen kan avbildas på olika språk, allt beror på personens önskan. Dessa är främst ryska, italienska, latin, arabiska och franska. Även hieroglyferna i Kina och Japan är inte mindre populära. Du kan tala om en sådan känsla som kärlek under lång tid, medan du gör vanliga ord till minnesvärda citat som återspeglar den kärleksfulla personens sanna väsen..

Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №322 -hjärtatatuering- Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №307 -hjärtatatuering- Fototatuering om kärleksteckning Hjärta 03.02.2020 №308 -hjärtatatuering-

Konventionella bilder associerade med känslan av “kärlek”:

 • Hjärta. Den äldsta symbolen, som främst representerar kärlek och romantik. Förutom positiva känslor kan en tatuering i form av ett hjärta också innebära smärta och besvikelse. Allt beror på personen på vars kropp det finns en sådan tatuering, på hans inställning till en sådan bild. Numera föredrar de att skildra ett hjärta med någon form av inskription. Inskriptionen kan antingen vara i mitten av själva hjärtat eller på ett band runt hjärtat. Oftast är en sådan inskrift namnet på en älskad eller älskad. Ett hjärta med vingar betyder att flyga över jorden för kärlekens skull. Ett krossat hjärta, också en vanlig bild som en tatuering, men det betyder ångest och lidande. Hjärtat som dolts av dolken är förräderi. Bilden av ett hjärta genomborrat av en pil betyder kärlekens söta bitterhet. Hjärtat av guldfärg symboliserar Gud, hans vitalitet. Ett svart hjärta talar om stor sorg i en persons liv. Ett vitt hjärta anses vara ett tecken på att ta hand om en sjuk person..

 • En ängel är en slags himmelsk amulett. En sådan tatuering talar om en persons andlighet och tro. Som regel är änglar avbildade i snövita kläder med ett sött ansikte och vackra vingar. Ett slående exempel är Amor – en ängel med lockigt hår, en båge och pilar, som började skildras under renässansen..

 • Lönnlövet i modern tid anses vara en symbol för höstperioden och sorg. En tatuering i form av ett litet lönnlöv eller en bukett talar om hängivenhet mellan älskare.

 • Fågel. Oftast finns duvor, svalor, påfåglar och kolibrier på människokroppen. Duva är skönhet, ömhet och en symbol för godhet. En duva med en olivkvist betyder förlåtelse och hopp. En duva med en palmgren talar om dödens seger. Bilden av en vit duva representerar den frälsta människosjälen. Två duvor symboliserar en stark familj, och en flock duvor symboliserar troende.

Svala betyder frihet, ungdom, hopp, hemtröst och lycka..

Påfågel är kunglighet, skönhet, adel och storhet.

Bilden av en kolibri betyder vördnad, skönhet och ömhet..

 • Fjädrar. Fjäder tatueringar symboliserar en mild och lätt relation mellan älskare.

 • Delfin. En delfintatuering är lämplig för både män och kvinnor, och innebörden av en sådan tatuering är alltid positiv, oavsett symbolik. En sådan bild talar om tur och adel..

 • Nyckelpigan är en mycket ljus insekt som orsakar glädje och beundran. Betydelsen av en sådan tatuering är mångsidig, den är lämplig för män och kvinnor. Ofta utstrålar en nyckelpiga -tatuering positivt för andra, liksom livskraft för den som bär en sådan tatuering..

 • Infinity är en omvänd figur åtta. Bilden av en tatuering med ett oändligt tecken betyder kärlek till galenskap, kärlek utan gränser. Man tror också att en person som gör en sådan tatuering på ett finger avsett för en vigselring kommer att locka kärlek till sig själv i många år..

Separat finns det en kategori av tatueringar, där kärlek kan uttryckas i form av ett porträtt (bild) av din hälft. I det här fallet, ju dyrare en person är, desto närmare är tatueringen till hjärtats område..

När du väljer en tatuering som ett sätt att uttrycka dina uppriktiga känslor är det värt att komma ihåg allvaret i ett sådant val. När allt kommer omkring har varje bild enorm energi och kan förändra en människas liv..

Foto på en tatuering om kärlek – en samling teckningar från 2020-03-03 (2315 foton)

Titta på videon:

Förberedd på: ROMANOVA_JULIA (Romanova Julia)