Foto på tatueringar

Henna tatueringar

Titta på hennatatueringar

Hennatatueringar är tillfälliga bilder som appliceras på huden. För detta används hennaväxten. Denna hudmålning kallas också mehndi. Livslängden för en sådan tillfällig tatuering är inte lång. I vissa fall kan bilden leva upp till tre veckor. Oftast appliceras sådana bilder av kvinnor och oftast appliceras de på borsten och handflatan. Vanligtvis har henna -målning formen av olika mönster och ornament. Detta tillfälliga underkläder kan hjälpa dig att avgöra om du behöver en hel tatuering eller inte.?

Exempel på färdiga hennatatueringar

På bilden kvinnliga händer med klassiska henna -mönster

Foton henna tatueringar

Vi uppmärksammar dig ett urval av fotografier som visar bärbara henna -teckningar. En sådan “pseudotatuering” kan vara det första steget mot en fullvärdig, permanent tatuering. Ta en närmare titt på hennaarbetet. Kanske kommer du att ta hand om något själv bland dem..

foto från 19.09.2014

Händer med henna tatueringar Bilden visar ett exempel på en henna -tatuering på handflatorna Henna tatuering på baksidan Ett exempel på en hennatatuering på baksidan – ritning med en fågel Henna tatuering på magen på en gravid kvinna Ett exempel på en hennatatuering, som utförs på en levande gravid kvinna – ritning: ett träd utan lövverk och en fågel En variant av en hennatatuering på en kvinnas hand Bilden visar ett exempel på arbetet med en henna -tatuering på en kvinnlig hand

Du kan titta:

VÄRDET AV HENNA TATTOO

SKETSAR FÖR TATTOO HENNA