Foto på tatueringar

Innebörden av en knivtatuering

Tatueringar dök uppenbarligen i början av den mänskliga utvecklingsperioden, vars folk vi kallar “Homo Sapiens”, som var för cirka 200 tusen år sedan. Och troligtvis, även då, var tatueringar på huden på våra förhistoriska förfäder och hade en viss innebörd. De gjorde något för dekoration, något enligt deras övertygelse och övertygelse. Vi kan med stort förtroende säga att det inte fanns några knivtatueringar vid den tiden. Naturligtvis kunde det inte ha funnits knivar i modern mening vid den tiden. För sina behov använde de allt de kunde hitta för skärning och håltagning – trä, sten, ben och tänder från djur. Mer eller mindre väl tjänade det sina ägare. Men det nyfikna mänskliga sinnet letade efter en värdig ersättare för dessa föremål. Och detta hände relativt nyligen. För cirka 5000 år sedan lärde våra förfäder hur man bearbetar metaller och började tillverka knivar av koppar och brons. Och senare var den gjord av stål. Det är klart att först ägaren av hög social status först kunde äga en kniv. Senare blev knivar tillgängliga och började tjäna en mängd olika ändamål..

Mer om knivtatueringen här:

  • Kniv tatuering skisser
  • Foto av knivtatuering

Vad betyder knivtatueringar - exempel på fotot

Vad betyder knivtatueringar – exempel på fotot

Vad betyder knivtatueringar??

Enligt omröstningarna i den berömda Forbes -tidningen har kniven blivit det viktigaste ämnet som har påverkat mänsklighetens historia. Så vad hände under denna relativt korta tid då mänskligheten bekantade sig med kniven? Varför tatuerar folk nu på 2000 -talet sina kroppar med en kniv? Vad är motivationsmotivet? Å ena sidan finns det människor för vilka en kniv är ett konstverk, en slags fetisch. För resten är detta en hushållsartikel, men mycket nödvändig. Det är svårt att föreställa sig att det inte skulle finnas någon kniv i något hus.

Knivtatuering på flickans hals (på Adams äpple) Knivtatuering på magen på den tatuerade smala flickan

Ägaren till tatueringen dekorerar inte bara sin kropp med ett mönster, han vill få en del av styrkan, energin eller skyddet som metallen bär. Även om det finns keramiska, trä- och till och med plastknivar är det metall som överför magisk energi..

Tatueringskniv i kors med en kniv och bokstäverTatueringskniv i kors med en kniv och bokstäverTatueringskniv med handtag som mässingsknogarTatueringskniv med handtag som mässingsknogartatueringskniv med inskriptioner på bladettatueringskniv med inskriptioner på bladetTatueringskniv skär huden på armenTatueringskniv skär huden på armenTatueringskniv skär armenTatueringskniv skär armenTatueringskniv mitt i magenTatueringskniv mitt i magenKnivtatuering på flickans hals (på Adams äpple)Knivtatuering på flickans hals (på Adams äpple)Kniv tatuering på pekfingretKniv tatuering på pekfingretKnivtatuering på långfingretKnivtatuering på långfingretKnivtatuering till hands - alternativ i färgKnivtatuering till hands – alternativ i färgKnivtatuering på handledenKnivtatuering på handledenKnivtatuering på magen på den tatuerade smala flickanKnivtatuering på magen på den tatuerade smala flickanKnivtatuering på barbenet på en flicka i strumpeband för strumporKnivtatuering på barbenet på en flicka i strumpeband för strumporKnivtatuering på alla fingrarKnivtatuering på alla fingrarKniv och skrämmande ormtatueringKniv och skrämmande ormtatueringTatueringskniv och inskription - INGEN RädslaTatueringskniv och inskription – INGEN RädslaTatueringskniv och inskriptioner - arbete på handenTatueringskniv och inskriptioner – arbete på handenTatueringskniv och öga på armenTatueringskniv och öga på armenTatueringskniv och öga på underarmenTatueringskniv och öga på underarmenKniv bakom öratatueringKniv bakom öratatuering

Vad betyder knivsymbolen? Beror betydelsen på knivtypen och platsen för tatueringen? Först och främst är det ett tecken på styrka och mod, kraft, uthållighet, hängivenhet till militärtjänst. Ägaren vet vad han vill och är redo att gå hela vägen. Kan avbildas med andra föremål. Till exempel är en kniv med en skalle ett gammalt piratskylt. Som ni vet sätter pirater sina märken, kända för hela världen, både på sig själva och på deras flagga, känd som “Jolly Roger”. Det var modiga killar som inte saknade beslutsamhet och mod och mod. Bilden av en kniv som genomborrar en persons kropp talar om ett andligt sår hos ägaren, orättvisa eller sorg. Det kan finnas droppar blod på kniven. En symbol för att förlusten av något har orsakat ett allvarligt psykiskt sår. De gillar också att skildra knivar i en ram av blommor, med skjutvapen. Detta kompletterar ägarens karaktäristik. Blommor är en känslig natur som kan uppskatta skönhet och nåd. Jag måste säga att kniven är ett ganska elegant föremål. Vanligtvis görs en knivtatuering på armarna eller på bröstet eller ryggen. Knivtatueringar på benen är sällsynta. Experter skiljer upp till flera dussin delar av kniven. Och var och en har sin egen form, konfiguration och syfte. Och vad kan vi säga om stål, bearbetning och slipning? I själva verket är detta till viss del ett konstgjord mästerverk. Människor med en knivtatuering kommer inte att slå runt busken.

Tatueringskniv och inskription - INGEN Rädsla Knivtatuering på handleden

Sa det plötsligt och direkt. Enkelt och uthållighet, tydligen det viktigaste som bestämmer karaktären hos ägaren till en sådan tatuering. En kniv kan bära en implicit, dold mening av renhet. Befrielse från materiella saker, rening, brytning med ett dåligt förflutet. När det gäller tekniken att applicera en tatuering finns det utrymme för kreativitet. Allt begränsas endast av kundens fantasi, konstnärens skicklighet och platsen på kroppen som är fri att applicera. Tatueringen kan vara antingen enfärgad eller flerfärgad, platt och tillverkad med imitation av volym och skugga..

I antiken var en kniv ett element av kultur (för ceremonier, offer), ett vardagligt verktyg och vapen (för skydd mot vilda djur), ett element av militär utrustning (det finns fortfarande en kniv i vissa grenar av militären som en element av uniform). En knivtatuering kan betraktas som en hyllning till förfäder, för vilka en kniv var mer än ett verktyg (knivar placerades också i barns vagga för att driva bort onda andar och i graven till de döda, som ett tecken på stora respekt för dem, kniven följde med en persons hela liv), maskulin princip, ett tecken på mognad och fasthet i karaktären. Det är säkert att säga att tatueringen inom överskådlig framtid inte kommer att försvinna, som en del av subkulturen, och kniven, som ett tema för att rita på människans hud. Betydelsen av en knivtatuering, kall, skarp och ostoppbar, kommer att fortsätta utan ord att uttrycka den undermedvetna och uttryckliga känslan hos en person.

Du kan titta:

KNIV TATTOO SKETSAR

FOTO TATTOO MED KNIV