Foto på tatueringar

Innebörden av Eye of Ra -tatueringen

Här kan du ta reda på de mest intressanta fakta om Innebörden av Eye of Ra -tatueringen, mening, historia, aktuella och funktioner i tatuering design, se foto exempel. Fler bilder här:

  • Foto på Eye of Ra -tatueringen
  • Skisser av Eye of Ra -tatueringen

Innebörden av Eye of Ra -tatueringen - en samling fotoexempel på intressanta tatueringsdesigner

Allt om ritningens egenskaper och innebörden av Eye of Ra -tatueringen

Forntida Egypten är fullt av mysterier och fascinerande legender. Dessutom lockar Egyptens kultur med närvaron av ovanliga tecken och symboler. En av de mest mystiska är symbolen för Ra of Eye. The Eye of Ra, även känd som Eye of Horus eller All-Seeing Eye, är en viktig forntida egyptisk amulett. Det döljer i sig en unik mening och enastående symbolik. I den moderna världen har detta tecken blivit mycket mer populärt. Det kan ses på smycken, kläder och till och med på kroppen som en tatuering..

Vad är meningen med Eye of Ra -tatueringen?

Det finns en gammal egyptisk legend om innebörden av “Eye of Ra” -symbolen. I forntida Egypten fanns det en gud som hette Ra. Han var en himmelgud med en mans kropp och huvudet på en ivrig falk. I Ra högra öga gömdes solens kraft och visdom, i vänster öga – månkraften, nattsyn, insikt. I kampen med Set, kaos- och oordningens gud, förlorade Ra ett öga. Efter slaget blev Ra: s förlorade öga en skyddande amulett för hans far, den största egyptiska guden Osiris, därför symboliserar denna teckning kraften i gudomlig makt. Också Eye of Ra -tatueringen tillskrivs sådana egenskaper som skydd, auktoritet och helande..

Foto på ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 №005 - Tattoo Eye Ra -ritning - Foto på ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 №010 - Tattoo Eye Ra -ritning - Foto av ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 №017 - Tattoo Eye Ra -ritning -

Förutom den skyddande och helande funktionen har Eye of Ra-tatueringen andra djupgående betydelser. Eye of Ra -symbolen är uppdelad i sex komponenter, som i sin tur symboliserar de sex sinnena. Varje komponent representeras som en bråkdel som har en viss betydelse:

– den del av ögat som ser ut som en näsa anger luktsinnet;

– eleven betyder vision;

– ögonbryn, symbolisera tankar, tankeprocess;

– den pilformade delen av symbolen i ögonets vänstra hörn symboliserar utmärkt hörsel;

– en långsträckt böj under ögat, motsvarande det organ som är ansvarigt för smak;

– en tår under ögat, symboliserar känslan av beröring.

Fotoexempel på att teckna en tatuering med Eye of Ra:

Alla detaljer i Eye of Ra -symbolen är av en viss storlek, de är proportionella mot varandra. Dessa proportioner bör observeras när du skapar en skiss av en tatuering..

När du väljer en tatuering med Eye of Ra måste du inte bara vara uppmärksam på skissens estetik med detta tecken, utan också på dess symbolik. Eye of Ra -tatueringen tros ge skydd mot onda andar..

Foto på ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 №047 - Tattoo Eye Ra -ritning - Foto på ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 № 051 - Tattoo Eye Ra -ritning - Foto på ritningen Tattoo Eye Ra 30.10.2018 №073 - Tattoo Eye Ra -ritning -

Vem passar inte Eye of Ra -tatueringen?

Eye of Ra -tatueringen är en universell symbol, den är lämplig för både män och kvinnor. Ändå bör alla som vill fylla detta tecken komma ihåg om dess energi. Genom att välja en sådan tatuering tar en person ansvar för dess inflytande på ödet. De säger att att bära en tatuering med en teckning av Eye of Ra på kroppen inte ska vara oärlig, förbittrad, människor som inte är ansvariga för sina ord, alltför känslomässiga, depressiva och nervösa..

Titta på videon:

Förberedd av: _a-n-n-a_ (Zhiritieva Anna Sergeevna)