Foto på tatueringar

Innebörden av flätatatueringen

Här kan du ta reda på allt om flätad tatuering betydelse, se foton på färdiga tatueringsdesigner, lära dig mer om ritningens funktioner, deras tolkning, betydelse och historia. Fler exempel här:

 • Foto av flätatatuering
 • Flätade tatueringsskisser

Betydelsen av en flätatatuering - en samling fotoexempel

Betydelsen av en flätatatuering – en samling fotoexempel

Allt om bildens funktioner och innebörden av flätatatueringen.

Ljuden är en av de mest tvetydiga symbolerna i sin tolkning. Det har både negativa och positiva betydelser. Låt oss ta reda på vad den har fläta tatuering funktioner. Foto populära varianter av detta mönster presenteras också.

Lite om innebörden.

En flätatatuering har flera grundläggande betydelser:

 1. Mycket ofta är flätan avbildad tillsammans med ett skelett i en luvtröja. Dessa två symboler är redan praktiskt taget oskiljaktiga från varandra. Man tror att den sneda döden skär av själen från kroppen när det är dags för en person att dö. Du kan tolka denna symbol bokstavligt eller metaforiskt..
 2. En sådan tatuering anses vara en kraftfull talisman och är populär bland människor vars livsstil är förknippad med konstant risk. De tror att döden inte tar samma person två gånger. Och när deras tid kommer att dö, kommer döden att se sin bild på kroppen, bestämma att den redan har tagit den här personen och kommer att gå förbi.
 3. I kombination med spelkort symboliserar lie en oupplöslig koppling mellan tur, öde och liv. Och också ett slags spel med döden.
 4. En liknande tatuering kan hittas bland människor som är desillusionerade av livet. De visar därmed sitt förakt inte bara för allt som finns, utan även för döden..
 5. Ritningen har också en positiv innebörd. Nålen tolkas också som en symbol för förnyelse. När allt kommer omkring kan du bara få något nytt genom att bli av med det gamla. De som börjar ett nytt liv eller försöker bli av med något permanent får en flätatatuering. Skär bort något onödigt från dig själv på detta sätt.

Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №005 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №009 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №011 - scythe tattoo photo -

Du måste vara mycket försiktig med människor som stoppade sin lie eller döden med en lie medan de satt i fängelse. I fängelsesystemet med symboler betecknar döden med en lie en person som kan mördas. Sådana människor är grymma och kallblodiga och kommer inte att sluta med att nå sitt mål. Det symboliserar också önskan att dra nytta av allt..

Fotoexempel på tatueringsdesigner med en lie:

Vissa associerar ljuttatueringen med symbolen för vandalism. Tidigare, när informella grupper och banditbildningar var ganska aggressiva, var en sådan tolkning verkligen relevant. Tidigare förknippades cyklister inte bara med att människor valde frihetens väg, utan också med bandit. En fri och upplöst livsstil, vapen och narkotikahandel – allt detta satte ett bestående negativt avtryck på bilden av motorcyklister. Och följaktligen på lie och döden med en ljuttatuering.

Var tillämpas?

Flätatatueringar kan appliceras på alla delar av kroppen. Allt beror på dina preferenser och vilja att gå för djärva experiment..

Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №023 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №020 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №038 - scythe tattoo photo -

De vanligaste användningsområdena:

 • axel;
 • underarm;
 • skulderblad;
 • kaviar;
 • tillbaka;
 • bröst;
 • nacke.

Vissa stoppar till och med sina flätor i ansiktet..

Valet av stil.

Enligt tatueringens färgschema och stil är det ofta tillräckligt för att förstå vilken betydelse ägaren lägger i den. Om bilden är realistisk, med en svartvit skala, är personen pessimistisk och seriös. Om ljusa färger och humoristiska (och ibland uppriktigt tecknade) bilder används, är troligen personen inställd på en positiv våg..

Olika andra symboler för döden avbildas ofta tillsammans med lie. Blod kan droppa från bladet, vilket indikerar ett nyligen påfört sår.

Som dödens förebud, bredvid lie eller på den, avbildas en svart korp. Denna rovdjur och rensare har alltid varit beteckningen för något otäckt och dystert. Avbildar också ormar, spindlar och olika fantastiska djur.

Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №045 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №046 - scythe tattoo photo - Foto av flätad tatuering ritning 06.11.2018 №048 - scythe tattoo photo -

En ansikts tatuering är inte bara en teckning med en specifik betydelse. Detta är ett tecken på protest och en utmaning mot moraliska principer..

Oavsett vilken stil och applikationsort du väljer, kom ihåg att en tatuering är ett avgörande steg. Ansvar ansvarsfullt för att genomföra dina planer!

Titta på videon:

 Förberedd av: ibpf_777 (Daria Ermak)