Foto på tatueringar

Innebörden av tatueringsdöd med en lie

Vad är meningen med döden med en ljuttatuering?

Döden är en integrerad del av människans existens och är långt ifrån den mest attraktiva sidan av det – detta är redan grunden för lärande innebörden av tatueringsdöd med en lie . Rädslan för döden är kärnan i självbevarande instinkten. Döden som en bild fann sin personifiering i form av ett skelett i en svart kappa med en lie i händerna. Detta är bilden som används i europeisk kultur..

Klocka och dödstatuering

Ett exempel på en vacker tatuering med en klocka och död

Även i antiken, när en person identifierade olika naturfenomen med gudomar, presenterades döden för honom i form av en levande varelse, vilket resulterar i att den har helt olika bilder i olika kulturer. Döden är oftast avbildad som en separat bild av den dystra skördaren, som inte har något att göra med gudarna, men vid en tidpunkt hänförde olika människor åt en gudomlig själsguids plikter:

  • Thanatos – bland de gamla grekerna.
  • Anubis – i forntida Egypten.
  • Pluto – i det antika Rom.
  • Gudinnan Hel – i germansk -skandinavisk mytologi.

I kristendomen avbildas döden i form av en ängel i mörka kläder, ibland också med en lie i händerna..

Betydelsen av tatueringsdöd med en lie 1

Ett exempel på en tatuering – död med en lie på sidan

En så populär och väletablerad bild av ett skelett med en lie har döden förvärvat sedan 1300-talet, när den skoningslösa pesten i Tyskland bokstavligen klippte hundratusentals människor. Man tror att den mörka skördaren separerar själen från kroppen med hjälp av nålen och sedan följer den med till dödsriket..

Betydelsen av en tatuering

Dödstatueringar med en ljå görs oftast av orädda, desperata människor, så som att betona att känslan av rädsla för något är främmande för dem..

Bilden av döden i samband med spelkort betyder spel med döden, en enorm risk. De flesta är vana vid att betrakta bilden av döden som en symbol för onda och mörka, demoniska krafter..

Betydelsen av tatueringsdöd med en lie 2

En variant av en tatuering där det finns en död med en lie

Dessutom kan bilden av döden ha motsatt mening – den dystra skördaren på kroppen kommer att fungera som en talisman och skydda en person från olika problem och olyckor..

Dödstatuering är en favoritbild för många cyklister som tror att det håller dem på vägen. Dessutom föredras en sådan tatuering av människor som anser sig vara lyckosamma och ständigt tar risker..

En av de positiva betydelserna med dödens symbol är att alla levande varas existens kan inte föreställas utan den, den påverkar direkt återfödelsens processer och livets balans..

Du kan titta:

SKETCHES TATTOO DÖD

FOTO TATTOO DÖD