Foto på tatueringar

Kroppsdelstatueringar – foto

Se tatueringar på kroppsdelar

Fans av bärbara mönster applicerar tatueringar på kroppsdelar, oavsett hud. I detta avseende finns det inga begränsningar. Tatueringar kan hittas även på de mest oväntade kroppsdelarna, till exempel på slemhinnan på läppens insida. I allmänhet är tatueringar fyllda på hela kroppen, även i ansiktet eller intima platser. Dessutom har varje enskild bild inte ett tydligt recept om var den ska vara på biten. Om du tänker göra en tatuering och redan har bestämt dig för en skiss, men inte vet var du ska slå den, uppmärksammar vi en katalog med tatueringar på olika delar av kroppen..

KATALOG AV TATTOO PÅ KROPPOMRÅDEN - fotoexempel på tatueringsdesigner på olika delar av kroppen och information om deras funktioner

KATALOG AV TATTOO PÅ KROPPOMRÅDEN – fotoexempel på tatueringsdesigner på olika delar av kroppen och information om deras funktioner

A

B

PÅ SIDAN MÄN, PÅ SIDAN KVINNOR, PÅ BICEPSEN, TATTOO PÅ HÖFTET, BIKINI, ÖVER ÖGONBRO,

V

PÅ HÅR,

G

PÅ BRÖSTEN FÖR MÄN, PÅ KYSTEN FÖR KVINNEN, PÅ HUVUDET FÖR MÄNEN, PÅ HUVUDET FÖR KVINNOR, TATTOOS PÅ BRYSTCELLEN FÖR MÄN, “2”, UNDER BRÖSTEN, ÖGONEN, PÅ ÖGONAPPELEN, PÅ SKINNEN,

D

E

F

KVINNOR, MÄNNISKOR, DOLA STRETCHER,

Z

KVINNSHANDLEDNING, HERRHANDLEDNING, TÄNDER, HUVUD,

OCH

PÅ CAVIAR

TILL

PÅ KNAPPEN FÖR FLICKOR, (NKM), PÅ PENSELEN, PÅ HANSEN, PÅ KNÄN,

L

KVINNAS SKUFFEL, HERRSKOVEL, KVINNAS ANSIKT, MÄNNES ANSIKT, ANKEL, PALM,

M

H

PÅ KVINNENS BEN, PÅ HERRBEN

O

NS

KVINNAS SKULDER, HERRSKULDER, KVINNAS HÖNDRE, HERRSKYDD, Kvinnors fingrar, HERRFINGRAR PÅ ARMEN, PÅ ARMEN, MANS SKULDER, (NAPHE), PÅ BAREN

R

 KVINNAS HELA HAND, MÄNNES FULLA HAND, RIBS

MED

HELA RYGG KVINNOR, HELA RYGG MÄN, FOTKVINNOR, FOTMÄN, FOT, RYGG,

T

Ha

FÖR SKÖTSEL,

F

NS

C

H

NS

PÅ ett ärr för kvinnor, på ett ärr för män, på en kvinnas hals, på en herrhals

SCH

VRIST

NS

NS

JAG ÄR

PÅ SPRÅK,

Foton av tatueringar på olika delar av kroppen

Detta galleri innehåller fotografier av tatueringar på olika delar av kroppen. Hela sektioner ägnas åt tatueringar på ben, armar, nacke och så vidare. Det här avsnittet kommer att vara användbart för dem som har bestämt sig för en tatuering, men fortfarande inte har bestämt var det ska fyllas..

Du vill alltid lägga till något i din egen kropp. Ta med en annan skönhet. Och många väljer en tatuering för denna roll. Och nu, när ritningen väljs, återstår det bara att tänka på vilken del av kroppen som ska bära denna konst. Här är allt du behöver veta om att välja en tatueringsplats..

Tatueringar på kroppsdelar – vad du behöver veta (katalog med färdiga exempel på fotot)

För att inte ångra timmarna i tatueringssalongen och stämningen från befälhavarens obekväma arbete försvann inte. Det är värt att välja rätt plats för tatuering. Tatueringar på baksidan, till exempel i form av storskaliga ritningar, kommer att förvränga med olika rörelser och orsaka förvirring hos dem som tittar från sidan. Kroppsmålningen på just denna plats kom från inkaerna. De älskade att måla sina kroppar för att slåss..

Många tjejer väljer platsen bakom örsnibben eller på halsen som handlingsfält för tatueraren. Men det här har inte heller mycket vett, för den här typen av tatueringar kommer antingen att vara gömda under kläderna eller gömda bakom håret. Men å andra sidan, om en tjej vill få glädje till sitt eget utseende, kommer en hemlig tatuering att komma till nytta mer än någonsin..

Flickor väljer också nedre delen av buken för en tatuering och tror att detta kommer att göra dem sexigare. Män däremot tatuerar sig sällan på sådana platser. Detta görs främst av dem som vill dölja fula ärr efter skador och operationer..

Händer anses också vara en vanlig plats. Tre olika zoner utmärks: axlar, underarmar och handleder. Tatueringar på händerna dök upp för väldigt länge sedan och kunde bära information om en person. Om födelseplatsen, men vem han arbetar och vilken kast han tillhör. Tatueringar på händerna bar också rollen som en talisman eller användes i magiska ritualer..

Moderna tatueringar – att välja en plats att applicera

Nu har handtatueringar bara en attraktiv innebörd. Detta är den mest mobila och oftast öppna delen av kroppen, så tatueringen kommer alltid att vara synlig och locka andras uppmärksamhet..

Ben är också ett stort arbetsområde för en tatuerare. Flickor föredrar i allmänhet de yttre låren och fötterna, medan män föredrar skenbenen. Tatueringsprocessen på benen är mycket smärtsam. Men att få en tatuering på fötterna ger mindre smärta än till exempel på låret. Fottatuering har sitt ursprung i Indien. De ägnar stor uppmärksamhet åt fötterna, så indiska tjejer tillämpar mönstrade henna -mönster på denna del av kroppen..

Men knätatueringar är mest populära bland män, särskilt de som tjänstgjorde på platser som inte är så avlägsna. Stjärntatueringar på knän betyder förnekelse av livsstilen i fängelse..

Brösttatueringar är en gammal tradition av krigare. De gick till strid och bad om hemkomst. Och som en talisman, en slags sköld för hjärtat, applicerades tatueringar på bröstet. Ritningarna var utformade för att skydda dem i strid. Nu är tatueringar på bröstet estetiska. Bröstet är en stor del av kroppen och det är fullt möjligt att fylla till exempel en teckning eller en bild.

Ansikts tatueringar är populära bland maori -stammarna. Tatueringarna ser ut som mönster och är krigsfärg. Om en krigare hade en slags tatuerad mask, förtjänade han den högsta äran. Nu är tatueringar i ansiktet inte populära, de har gått högre på huvudet. Men det här är inte helt bekvämt, eftersom du måste ständigt övervaka hårväxt..

Förberedd av: vita2695 (Vitalia Lisitsyna)