Foto på tatueringar

Kyrkans tatuering betydelse

I materialet kommer vi att analysera kyrkans tatuering betydelse, innebörden av en sådan tatuering och ritningens historia. Låt oss försöka svara på frågan som har ställts och ställts av många: “Vad betyder en tatuering med en kyrka och kupoler?” Naturligtvis kommer vi att erbjuda dig alternativ och exempel på färdiga tatueringar om ämnet, som har hittat sin plats i separata kataloger på vår tatueringsportal:

  • Foton av färdiga tatueringar med kyrka och kupoler
  • Skisser och teckningar för tatueringskyrka och kupoler

* dessa två sektioner kommer att vara oumbärliga för dem som funderar på att applicera en sådan tatuering på kroppen och letar efter en skiss

Kyrkans tatuering mening - fotografering

Kyrkans tatuering mening – fotografering

Vad är innebörden, historien och meningen med kyrkans tatuering

Alla vet att tatueringar med kyrkor är något från den kriminella subkulturen. Vi ser att en person bär en tatuering i form av en katedral eller kyrka, vilket innebär att han är en tidigare fånge. Kyrkan på människokroppen betyder “Ett fängelse för en tjuv är ett hem.” Men låt oss fördjupa oss i historien och betydelsen av denna symbol..

I början av 1900 -talet skickades kriminella och personer som utgjorde ett hot mot bolsjevikerna till Solovetskijöarna, inklusive präster som inte samarbetade med den nya regeringen. I detta läger skapade prästerna, tillsammans med fångarna, sin egen rörelse, som syftade till att bekämpa ateismen. Sedan förbjöd regeringen att bära kors och genomföra religiösa ritualer. Det var då som tanken på att göra tatueringar i form av kyrkor kom till de kriminella, inklusive myndigheterna..

innebörd av tatueringskyrka och kupol - exempel vad betyder tau -kyrkan och kupolerna kyrktatuering på nedre delen av ryggen

Vad betyder en tatuering med en kyrka och kupoler idag??

Idag har kyrkorna och domkyrkorna som spetsats på kroppen på fängelseplatser förblivit desamma i sin betydelse. Katedraler appliceras alltid på ryggen och bröstet, och ibland appliceras kyrkor också på benen. Antalet kupoler tolkas på olika sätt, men minst tre dras. Kupoler på kyrkor indikerar strafftiden, kors kan också ange antalet fällanden. Ibland kan antalet fönster också berätta om ägarens fängelse..

Sex mörka kupoler indikerar att deras ägare var i en separat cell i 6 månader för eventuella kränkningar. Med upprepade övertygelser slutförs ytterligare kyrkor eller nya dras.

Det finns också en bild av templet på handflatorna, som är bojor – en tatuering av en protest. Det appliceras på låret, vaden, underarmen.

Det är värt att notera att betydelsen av tatueringar beror på kön. Kvinna med kyrktatuering – dömd för inbrott och rån.

skalle och kyrktatuering - foto kupoler och kyrka tatuerade på baksidan jungfru och barn på bakgrunden av en kyrka med kupoler - tatuering

Den moderna fängelsevärlden lägger nu mindre vikt vid dessa formaliteter och många ritar redan kupoler och kors godtyckligt – glömmer innebörden av kyrkans tatuering. Men ändå är det bättre att inte spontant tillämpa kyrkan, eftersom fångarna är principiella och i regel vidskepliga.

När det gäller människor som inte är släkt med brottslighet bör de avstå från denna typ av tatueringar. Först och främst eftersom människor redan har fått intrycket att sådana tatueringar bara kan bäras av kriminella. Och i stort sett är detta sant. Denna stereotyp kan orsaka negativa attityder till dig eller helt enkelt leda till olika typer av missförstånd..

Under ett sekel har många fängelsetatueringar utvecklats, liksom deras innebörd. Någon kanske tror att tatueringen på kroppen av en före detta fånge bara är en teckning. Men den här ritningen innehåller nästan alltid historien om hans brott och straff, som också är en identifikationssymbol för representanter för hans subkultur..

Du kan titta:

SKISSER AV TATTOO KYRKAN OCH DOM

FOTO TATTOO KYRKA OCH DOME