Foto på tatueringar

Mehendi på foten (henna teckningar)

Här kan du se mehendi på foten (henna teckningar), lära dig om teckningarnas funktioner och alternativ, deras betydelse och tolkning.

Mehendi på foten - information och fotoexempel

Mehendi på foten – information och fotoexempel

Mehendi på foten (hennateckningar) – allt det roliga

Tatueringskonsten blir mer och mer populär för varje dag, och inte bara bland unga. Ritningar appliceras på nästan vilken del av kroppen som helst, men många som beställer en tatuering av en viss prydnad för sig själva är ofta intresserade av symbolikens betydelse.

Hemliga beteckningar av mehendi.

Till att börja med har varje mönster och symbol för mehendi sin egen beteckning. Grunden för tatueringssymboliken är en mängd olika mönster och former som lånats från några afrikanska stammar. Deras huvudsakliga syfte är att motstå onda och fientliga andar. En av tatueringsformerna är mehendi på foten. I de flesta fall används sådana amuletter av kvinnor, men hos indiska och afrikanska folk kan de ofta hittas hos män. Mehendi kännetecknas av kategorier.

foto mehendi till fots 13/02/2019 №129 - foto mehendi till fots -

foto mehendi till fots 13/02/2019 №028 - foto mehendi till fots - foto mehendi till fots 13/02/2019 №029 - foto mehendi till fots - foto mehendi till fots 13/02/2019 №031 - foto mehendi till fots -

 • Formen. Olika former med skarpa kanter finns oftast här. Stjärna, kors, triangel, romb, fyrkant, alla dessa symboler indikerar egenskaperna hos en person som har en sådan tatuering. En stjärna applicerad på foten betyder önskan att ha harmoni mellan två principer, hon och man, korsetatueringen indikerar att dess bärare försöker känna sambandet mellan himmel och jord.
 • Bilder. Inom mehendi -konsten föredras bilder som betecknar balans, integritet och fullständighet. Det här är bara alla de egenskaper som gör en person perfekt..

I tillämpningskonsten används en mening som betecknar reinkarnationen av en rund mehendi. Den så kallade mandalan har många skillnader. De mest populära av dessa är.

 • Sfär.
 • Boll.
 • Hjul.
 • Land.
 • Samhälle.
 • Bana.
 • Disk.

foto mehendi till fots 13/02/2019 №135 - foto mehendi till fots -

foto mehendi till fots 13/02/2019 №046 - foto mehendi till fots - foto mehendi till fots 13/02/2019 №047 - foto mehendi till fots - foto mehendi på foten 13/13/2019 №050 - foto mehendi till fots -

Mer gamla beteckningar inkluderar fullmåne, symbolen för den feminina principen och solen, förkroppsligandet av maskulina krafter. Mandala, i moderna termer, är inget annat än en av tolkningarna av vårt universum.

Förklaring till några beteckningar.

Orientaliska kulturers mystik både fascinerar och lockar med sina mysterier. Många kända orientaliska mästare överför inte bara bilder exakt, utan lärde sig också förmedla den filosofiska innebörden av de flesta ritningarna. Några av dem har en viss betydelse, som lätt känns igen i östlig symbolik..

 • Elefant. Sedan antiken har dessa djur specialutbildats för service i kungliga familjer, förberedda för adelsmän och militära ledare. Ett intelligent och modigt djur kännetecknades av styrka och hängivenhet för människan, vilket orsakade många olika betydelser. De viktigaste är storhet, kraft, styrka, intelligens.

foto mehendi på foten 13/13/2019 №147 - foto mehendi till fots -

foto mehendi till fots 13.02.2019 №069 - foto mehendi till fots - foto mehendi till fots 13/02/2019 №074 - foto mehendi till fots - foto mehendi på foten 13/02/2019 №078 - foto mehendi till fots -

 • Lotus. En kvinnas barm, som skapar ett nytt liv, stärker odödlighetens energi, en symbol för fertilitet och livslängd.
 • Uggla. Ett intressant och märkligt tecken som ursprungligen betecknade tillhörande de härskande klasserna. Idag står ritning för intelligens och visdom..

En tatuering applicerad på höger fot indikerar att dess ägare försöker gå framåt. En man som bestämde sig för att göra mehendi på foten av sin högra fot, bortse från sitt eget och andras infall, undertrycka önskan, satte sin egen förbättring som ett mål. Tatueringen på vänster fot tyder på att dess ägare inte är emot att hitta en följeslagare som kommer att bli ett stöd i hans liv..

Mehendi på foten (hennateckningar) – fotoexempel från 13.02.2019

Titta på videon:

Förberedd av: zakat019 (Nikolay Nikolayevich Pilipenko)