Foto på tatueringar

Realism tatueringar

Se tatueringar realism (realism)

Realismstatueringar är en av de svåraste stilarna i modern konstnärlig tatuering. Sådana tatueringar utmärks av sin realism. Väl utfört arbete kan se ut som fotografier överförda till människans hud. Tatueringens realism uppnås på grund av den extraordinära klarheten i konturlinjerna, den smidiga övergången mellan färger och de korrekta proportionerna. Enskilda verk kan vara mästerverk av tatueringskonst. Mycket ofta görs porträtt inom ramen för denna stil..

TATTOOS REALISM

Ett exempel på en tatuering med ett öga på armen. Ritningen är gjord i stil med tatueringsrealism.

Bilder på tatueringar i stil med realism

En väl vald samling av realistiska tatueringsfoton låter dig titta på en tatuering inte bara som ett sätt att uttrycka en person, utan också som ett konstverk som kräver hög skicklighet. Om du inte har sett realistiska tatueringar än, se till att ta en titt på urvalet nedan..

foto från 17.09.2014

Stor tatuering i stil med realism för hela armen En tatuering i en komplex ritning av vilken det finns en fickur. Tecknad i realismens stil appliceras på mannens hand Realistisk tatuering med en revolver på armen Ett exempel på en tatuering på en mans arm, som visar en revolver som ser ut som en riktig. Porträtt tatuering i stil med realism Tatuering med ett porträtt av en gammal man, gjord i realismstil. Cykeltatuering på tjejryggen Ritningen är gjord på ett sådant sätt att det ger intryck av att en cykel av en tatuering ser ut som en riktig.

Du kan titta:

VÄRDET AV TATTOOREALISMEN

TATTOO SKETSAR REALISM