Foto på tatueringar

Salamander tatuering betydelse

Människor gör alla möjliga saker i livet. En av vår tids innovationer är tatueringar, som har blivit ett lättillgängligt och relativt billigt nöje. Nu slår de allt du vill, hur du vill och var du vill, om det bara fanns pengar. Att göra din kropp mer attraktiv med ett vackert mönster är inte så svårt för både män och kvinnor. Människor väljer ofta blommor, japanska tecken eller abstraktioner. Men salamander är inte så sällsynt..

Vad betyder en salamandertatuering - exempel på fotot

Vad betyder en salamandertatuering – exempel på fotot

Salamandern är verkligen en fantastisk amfibie. I det antika Rom ansågs hon vara odödlig och en av de farligaste ryggradslösa djur på planeten. Salamandern har ett gift som förlamar nervsystemet och orsakar outhärdlig smärta. Överraskande nog är ormar och fisk den största fienden till salamandrar i djurriket. Så vad är det som lockar människor i denna “giftiga klump”.

De kallas ofta för små drakar som har tappat sina vingar, så i många skisser uppmanas tatuerare att lägga till vingar eller lågor.. Salamander tatuering betydelse inom konsten att tatuera är mycket olika. Det symboliserar trots allt odödlighet, lugn, självförtroende, likgiltighet, uthållighet, mod, andefasthet, styrka, maskulinitet. Vem som helst kan göra en sådan tatuering, men inte alla kan matcha sådana begrepp som stolthet, mod, strävan efter ledarskap. Hur man till exempel får en märkesväska som du kan se här. På webbplatsen hittar du produkter med salamandermönster.

När det gäller antika läror kan man mer omfattande förstå den mystiska innebörden av bottenreptilen. Alkemister i den gamla världen trodde att det monsteret kunde leva i vulkanernas kratrar och enkelt släcka eventuell eld, eftersom salamanderns hud var så kall att inte ens en direkt träff av en eldstråle brände den, utan tvärtom , stärkt och främjat vidareutveckling. Liksom de flesta ödlor har den förmågan att regenerera och kasta sin svans. Alkemister använde det också i sina experiment och försökte förstå salamanders hemlighet (lugn och regenerering).

I litteratur och konst finns salamandern inte ofta, eftersom den har för mystisk betydelse och ökändhet. I Ray Bradburys bok Fahrenheit 451 avbildas hon i uniformen för brandmän som brände böcker och målningar. Och redan 1846 började ett av de ryska försäkringsbolagen använda som en symbol “Fiery Salamander” och inskriptionen “Jag bränner, men jag brinner inte”, nu följer sådana inskriptioner ofta salamandertatuering.

Vad betyder en salamandertatuering - exempel på fototVad betyder en salamandertatuering – exempel på fototSalamander tatuering foto svart enkel teckning på benetSalamander tatuering foto svart enkel teckning på benetSalamander tatueringsfoto med maorimönsterSalamander tatueringsfoto med maorimönsterSalamandertatuering med grön randSalamandertatuering med grön randSalamandertatuering med gula fläckarSalamandertatuering med gula fläckarSalamander tatueringsfoto kryper på armenSalamander tatueringsfoto kryper på armenSalamander tatuering på navelnSalamander tatuering på navelnSalamander Tattoo On Arm - SparklesSalamander Tattoo On Arm – SparklesSalamander tatuering på flickans baksidaSalamandertatuering på flickans baksidaSalamander tatuering på axel och armSalamander tatuering på axel och armSalamander tatuering på flicka vänster bröstSalamander tatuering på flicka vänster bröstSalamander tatuering på flickans lårSalamander tatuering på flickans lårRöd salamandertatueringRöd salamandertatueringSalamander tatueringsfoto från prickar för flickaSalamander tatueringsfoto från prickar för flickaSalamandertatuering på flickans högra axelbladSalamandertatuering på flickans högra axelbladSalamander tatueringsfoto och fotavtryckSalamander tatueringsfoto och fotavtryckSalamander tatuering nära prästerSalamander tatuering nära prästerSalamandertatuering på botten av honbenetSalamandertatuering på botten av honbenetSalamandertatuering på nedre delen av buken för en tjej - intim tatueringSalamandertatuering på nedre delen av buken för en tjej – intim tatueringSalamandertatuering på underlivet - krypande tjej i trosorSalamandertatuering på underlivet – krypande tjej i trosorSalamander tatueringsfoto längst ner på en kvinnas ben - 3d -arbeteSalamander tatueringsfoto längst ner på en kvinnas ben – 3d -arbeteSalamander tatueringSalamander tatueringSalamander tatueringsfoto - tredimensionell tatuering på den manliga axelnSalamander tatueringsfoto – tredimensionell tatuering på den manliga axelnSalamander tatueringsfoto - stammönster på axelbladet och ryggenSalamander tatueringsfoto – stammönster på axelbladet och ryggenSalamander tatueringsfoto - realistiskt arbeteSalamander tatueringsfoto – realistiskt arbeteSalamander tatueringsfoto - arbete på sidan - i nedre delen av bukenSalamander tatueringsfoto – arbete på sidan – i nedre delen av bukenEnkel salamandertatuering - exempel på bildenEnkel salamandertatuering – exempel på bildenSalamander tatueringsfoto - lite arbete på benetSalamander tatueringsfoto – lite arbete på benetSalamander tatueringsfoto - gjord längst ner på benet nära benetSalamander tatueringsfoto – gjord längst ner på benet nära benetSalamander tatueringsfoto - en variant med mönster på bladetSalamander tatueringsfoto – en variant med mönster på bladet

Bilden av salamandern i religionen spelar en ganska märklig roll. Om vi ​​anser att varelsen är gammal och inte har några analoger, så likställs den ofta med ödmjukhet och kyskhet. Djuret blev också en del av legenderna om kampen mot djävulen och ondskan i allmänhet..

Vad betyder en salamander i en tatuering?

Oftare är ritningen av salamandern på kroppen gjord av dem som anser att eld är deras element och skildrar det i en brinnande ström. Göra salamandertatuering kanske både en kvinna och en man, för på medeltiden var detta djur aseksuellt.

Salamander tatuering betydelse för var och en sin egen, men inte alla bestämmer sig för att bära en så mystisk och gammal varelse hela sitt liv, som än idag är inhöljt av mystik och mörker. Men i vilket fall som helst, välj det bästa för dig själv och det som passar dig bäst..

Du kan titta:

SKETSAR FÖR TATTOO SALAMANDRA

FOTO AV TATTOR MED SALAMANDRA