Foto på tatueringar

Segelbåt tatuering betydelser

I materialet kommer vi att analysera segelbåt tatuering betydelser, teckningens mening och historia. Låt oss bekanta oss med exempel på färdiga tatueringar där det finns en segelbåt, vilket kommer att vara användbart för dem som planerar att applicera en sådan bild på sig själva. Om informationen inte räcker till erbjuder vi två material om ämnet:

  • Foto av segelbåtstatuering
  • Skisser för en segelbåtstatuering

Ofta har du redan sett hur duken på stora konstnärer, som om personifieringen av evigheten och en oemotståndlig kamp, ​​bilden av ett ensamt segelfartyg som seglar i de oändliga vidderna av havsdjupet. Bilden av ett sjöfartyg var inte för ingenting en minnesvärd symbol i det litterära temat: detta framgår av omnämnandet av segelfartyget i många legender, legender samt poetisering av denna bild av berömda mästare i ordet, författare.

Vad betyder en segelbåt i en tatuering - exempel på fotot

Vad betyder en segelbåt i en tatuering – exempel på fotot

Men ett vanligare fenomen är att se bilder av en “segelbåt” på en persons kropp i form av en tatuering. Vad är intressant: en tatuering av en sådan plan har en mycket lång historia och jag tror att det är värt att lära känna den bättre, eftersom en tatuering i form av en segelbåt är associerad och inneboende i inte alla, eftersom den bär en speciell dold mening.

Så vad bär denna mystiska bild och vilka funktioner tillhör ägaren av denna tatuering och varför det marina temat är så utbrett och populärt om detta, vi kommer nu att prata med dig.

Vad betyder en segelbåt i en tatuering??

Men låt oss först dyka in i historien och ta reda på vem som var grundaren, han var den första som skildrade symbolen för ett segelfartyg på kroppen..

Sådan havskonst utvecklades aktivt tillbaka under de härliga tiderna av sjöresor, då ritningen av fartyget inte tillämpades för skojs skull eller som en dekoration för kroppen, utan bar ett djupt allvarligt och ibland till och med mycket sorgligt uppdrag.

Det är ingen hemlighet att sjömän är modiga och mycket modiga människor, för när de går på en kampanj är de ständigt i fara att de ibland måste kämpa inte bara av fiendens styrkor, till exempel av pirater, och av naturens kraft, kampen mot vilket ibland förvandlar ett dödligt resultat. Faran lurar seglare längs hela resan, en stark storm som täckte allt runt omkring med mörker och dimma, och ett fartyg som träffade revet störtar i havet, där sjömännen väntar på det eviga riket i havets djup …

Så det var tatueringarna med bilden av “Segelbåten” som fungerade som ett särskiljande tecken, de utförde uppdraget med en rituell begravning. Således kunde sjömännen lätt identifieras och begravningsceremonin med all sjöheder och traditioner kunde genomföras. Det är segelbåten som ofta symboliserar sjömansgraven, hans sista resa. Och dessutom ger en viss typ av fartyg, konturer och ytterligare symboler ritningen en viss innebörd som är speciell för den..

Vad betyder en segelbåt i en tatuering - exempel på fototVad betyder en segelbåt i en tatuering – exempel på fototFoto av tatuering segelbåt brutet på stenar på baksidanFoto av tatuering segelbåt brutet på stenar på baksidanFoto av en segelbåtstatuering på mitten av baksidan av en tjej - färgarbeteFoto av en segelbåtstatuering på mitten av baksidan av en tjej – färgarbeteFoto av segelbåtstatuering på rygg och axelbladFoto av segelbåtstatuering på rygg och axelbladFoto av segelbåtstatuering till hands för kvinna - färgFoto av segelbåtstatuering till hands för kvinna – färgFoto av segelbåtstatuering på mans revbenFoto av segelbåtstatuering på mans revbenFoto av segelbåtstatuering på underarmenFoto av segelbåtstatuering på underarmenFoto av en segelbåtstatuering på underarmen - manlig versionFoto av en segelbåtstatuering på underarmen – manlig versionFoto av en segelbåtstatuering på höger axelbladFoto av en segelbåtstatuering på höger axelbladFoto av en segelbåtstatuering på axeln på en ung brunettFoto av en segelbåtstatuering på axeln på en ung brunettFoto av segelbåtstatuering på axel och armFoto av segelbåtstatuering på axel och armFoto av segelbåtstatuering på flickans benFoto av segelbåtstatuering på flickans benFoto av en segelbåtstatuering på benet med en valFoto av en segelbåtstatuering på benet med en valFoto av segelbåtstatuering på knytnäve för killeFoto av segelbåtstatuering på knytnäve för killeFoto av segelbåtstatuering på handleden för kvinnaFoto av segelbåtstatuering på handleden för kvinnaFoto av segelbåtstatuering på handleden - liten ritningFoto av segelbåtstatuering på handleden – liten ritningFoto av en segelbåtstatuering på bröstet på en vacker flickaFoto av en segelbåtstatuering på bröstet på en vacker flickaFoto av segelbåtstatuering på hela ryggenFoto av segelbåtstatuering på hela ryggenFoto av segelbåtstatuering på sidan av killenFoto av segelbåtstatuering på sidan av killenFoto av en segelbåtstatuering på sidan av en ung flickaFoto av en segelbåtstatuering på sidan av en ung flickaFoto av segelbåtstatuering på flickans sida och skinkorFoto av segelbåtstatuering på flickans sida och skinkorFoto av en segelbåtstatuering på flickans sida och höftFoto av en segelbåtstatuering på flickans sida och höftFoto av segelbåtstatuering på bicep för killeFoto av segelbåtstatuering på bicep för killeFoto av en segelbåtstatuering gjord av papperFoto av en segelbåtstatuering gjord av papperFoto av segelbåtstatuering och rosor till handsFoto av segelbåtstatuering och rosor till handsFoto av segelbåt och bläckfisk tatuering på flickans lårFoto av segelbåt och bläckfisk tatuering på flickans lårFoto på en segelbåtstatuering bakom flickans öraFoto av en segelbåtstatuering bakom flickans öra

Och förutom begravningsfunktionen är amuletten viktig för sjömän. Till exempel tillämpas tatueringen i form av ett segelfartyg som flög in i ett rev och förstördes, eller med ett hål, fungerar som en talisman för seglare under kampanjerna. Krigsfartyg talar om styrkan i ägarens anda, hans önskan om ständiga strider. Denna tatuering symboliserar också det maritima brödraskapet och är en integrerad del av maritima traditioner..

Trots att många år har gått har denna tatuering inte tappat sin relevans och fortsätter att pryda vår tids kroppar. Och dess ägare är nu människor som inte har något att göra med havet, men detta berövar inte alls tatueringen dess dolda betydelse och det förblir fortfarande en symbol, men bara för vår tid. Om du kastar dig in i den moderna fängelsevärlden, där dess egna regler och lagar härskar, så är här segelfartyget i stort sett förknippat med viljan att fly, känslan av ledigt utrymme. När allt kommer omkring, bara i frihet kan en person känna sig riktigt lycklig. Och fartyget är personifieringen av enorma utrymmen, oemotståndlig kraft och kampen mot hinder..

Det är också mycket viktigt att veta att denna tatuering nu appliceras inte bara av män, utan också av kvinnor som med rätta förtjänar att vara ägare till denna bild. När allt kommer omkring bär bärare av en sådan tatueringsplan starka karaktärsdrag, en ständig önskan om självförbättring, en tendens att vara en oberoende, stark och frigjord kvinna. Hon fungerar som en talisman för tjejer och en assistent i uppfyllandet av deras mest omhuldade önskningar. I sin tur kännetecknas en man som bär en tatuering av ett “sjöfartyg” av uthållighet och beständighet, vilket kan bli ett starkt stöd för en kvinna. För den här mannen är den inneboende egenskapen hos “gärningar goda gärningar, inte ord”. Så, kära kvinnor, vi noterar: om en man med en liknande symbol möts på din väg, ta det utan att se tillbaka.

Vi var tvungna att resa på en så liten resa för att ta reda på innebörden av vår mystiska “Segelbåt” -tatuering..

Du kan titta:

SKETCHES TATTOO SEILING

FOTO TATTOO SEILING