Foto på tatueringar

Tatuering Laysan Utyasheva

En tatuering är ett mönster eller en teckning applicerad på kroppen, i vanligt tal kallas det en tatuering, mer förkortad som en tatuering. Vid applicering används metoden för trauma mot huden med införandet av ett färgpigment i kroppens fiber. Mönster erhålls som har någon betydelse för ägaren för självuttryck. Vanligtvis gillar unga människor att tatuera..

Sportkommentator, TV -presentatör, världsmästare i rytmisk gymnastik Lyaysan Utyasheva har samma teckningar på kroppen. Många av hennes fans vill veta vad hennes tatueringar betyder. Dessa bilder, säger de, hjälper till att ta reda på hennes livsprinciper, vilken mening hade gymnasten i en tatuering..

Laysan Utyasheva har tatueringar på 4 ställen:

  • på höger och vänster handled;
  • på nacken;
  • på magen.
  1. Tatuering på höger hand

Bilden på mästarens högra handled är en symbol för tro på Gud och religion. En färgad liten tatuering är gjord i form av en sexkantad Davidstjärna, i mitten av den är symbolen för den muslimska religionen. Denna stjärna förknippar olika världsreligioner och bekännelser, det vill säga det verkar säga att Gud är en för alla. Laysan anser att varje religion bör behandlas med respekt. Hon föredrar inte någon av dem, accepterar dem lika, har lärt sig läsa alla religions böner. Tatueringen på hennes högra hand, som vanligtvis hålls ut med önskan om gott och hälsa, betyder kärlek till en person, för livet och enhet för alla människor, oavsett religion. Det är med denna hand som gåvor, pengar ges. Laysan studerar alla religioner, tar bara gott från dem.

2. På vänster hand

Laysan har en tatuering på vänster hand i form av en svart panter, som är hennes favoritdjur. Panther -rovdjuret i Amerika anses vara ett klokt, intelligent, vackert och graciöst djur. Alla dessa egenskaper kännetecknar en världsberömd gymnast, som liksom pantern utmärks av flexibilitet, försiktighet, plasticitet, även deras gröna ögon är desamma.

  1. Mage tatuering

Ritningen på Laysans mage är en talisman och amulett utformad för att skydda hennes barn från alla onda och onda ögon. Det gjordes i hemlighet av min mamma när mästaren var 16 år. På magen, strax under naveln, finns ett amulettöga med vingar på sidorna..

4. På nacken  

Övrig tatuering Laysan Utyasheva, mening vilken “framgång” från det engelska ordet “Success”, stoppade hon runt halsen. Hon lade till “ful” till detta ord efter ytterligare en seger. Resultatet är “framgångsrikt” (vilket betyder framgångsrikt). Historien om utseendet på denna tatuering är intressant. När Laysan var 10 år gav en sjuårig svensk tjej efter tävlingen henne en parfym med namnet “Framgång” så att den skulle följa med gymnasten längs hennes livsväg och ge framgång och tur så att hon alltid skulle vara en vinnare. Laysan tog denna parfym, hon var med henne tills hon var 17 år. Gymnasten i sin ungdom var vidskeplig och trodde på ordens hemliga innebörd. Alla dessa år har framgången följt henne. Men sedan en felaktig rörelse – flaskan föll från sängbordet och gick sönder. Och några dagar senare visade tomografin problem med benet..

Mästaren hade tankar på att få fler tatueringar med barnens namn. Men Laysan vägrade nya tatueringar för att hålla sin mors ord.

Förberedd av: rimmazay (Zainieva Rimma Ravilievna)