Foto på tatueringar

Tatueringar amuletter och deras betydelse

Forntida tatueringsamuletter och deras betydelse

I artikeln kommer vi att analysera tatueringsamuletter och deras betydelse. Låt oss bekanta oss med historien om sådana tatueringar. Vi har också utarbetat två separata material om ämnet:

 • Foto av tatueringar av amuletter
 • Skisser av tatueringsamuletter

Tatueringar amuletter och deras betydelse

Tatueringar amuletter och deras betydelse

Tatueringskonsten har sitt ursprung i antiken och har nu firat mer än ett hundraårsjubileum eller till och med ett årtusende. Även de gamla egyptierna dekorerade sina kroppar med små teckningar eller mönster..

Men först var denna lilla bild inte en enkel dekoration, utan uppmanades att på ett tillförlitligt sätt skydda sin ägare från onda andar, det onda ögat och annan negativitet..

Hittills har amulettatueringar inte tappat sin popularitet bland båda könen. Men moderna tatueringsälskare behandlar dem mer som vanliga smycken och förgäves. Skynda dig inte att impulsa någon bild eller komposition i en impulsiv impuls. Fråga först om innebörden av den valda tatueringen. Du bör också överväga sådana subtila punkter:

 1. En tatuering är inte ett barns teckning på kroppen som lätt kan tvättas bort. Efter att ha gjort en tatuering en gång kommer det att vara problematiskt, om inte omöjligt, att dela med denna prydnad som har ätit under huden. Därför, innan du sätter fast en symbol på din hud en gång för alla, bör du tänka efter hundra gånger. Vad händer om tatueringen blir uttråkad??
 2. Tatuering liknar en kirurgisk operation, det kräver ett lika allvarligt tillvägagångssätt. Du kommer inte att gå till den första kliniken du stöter på för att träffa en kirurgisk praktikant, eller hur? På samma sätt bör du välja en kvalificerad mästare och en beprövad salong. Lita aldrig på självlärda tatuerare! I annat fall kan konsekvenserna bli tragiska..
 3. Om du ännu inte har bestämt vilka skyddstatueringar som är rätt för dig rekommenderar vi att du gör dig bekant med de mest populära bilderna och deras betydelser..

innebörden av amulettatueringen vad betyder tatueringsamuletter? alternativ tatuering amulett

Möjliga alternativ för betydelsen av tatueringsamuletter

 1. Bilden av en skyddsängel kommer att ge dig optimism, hopp, skydda din själ från skadligt inflytande, spara och hjälpa dig att uppnå harmoni i livet.
 2. Phoenix -fågeln symboliserar solen, lovar sin ägare livslängd och lugn.
 3. Pelikanen, liksom bäraren av tatueringen med sin bild, är en högflygande fågel. Denna tatuering betecknar andlig utveckling, självförbättring och försök att förbättra världen runt dig..
 4. Drömfångaren kommer att bli en pålitlig allierad av sin herre mot de dåliga tankarna och mardrömmarna de genererar. En sådan tatuering kan också indikera en fascination för kulturen i den amerikanska indianen..
 5. Älgen som visas på tatueringen är den bästa vännen för viljestarka och hårda män. Det skyddar deras hälsa, hjälper dem att uppnå sina mål..
 6. Cricket hjälper dig att väcka kreativitet, garantera lycka till och belysa dig med vitalitet och munterhet..
 7. Den egyptiska tatueringen “bergets öga” hjälper till att besegra mörkret i sig själv, skydda i trubbel, stärka önskan om det gudomliga, hjälpa till att uppnå harmoni med naturen och också på ett tillförlitligt sätt skydda mot det onda ögat.
 8. Storken är en symbol för familjens lycka, välstånd och naturligtvis lyckligt föräldraskap. Det är trots allt han som enligt legenden tar med oss ​​våra små skatter på vingarna.
 9. Svalan kvittrar om den bärares eviga ungdom kommer att ge lycka, hopp, vitalitet och vår.
 10. Nyckelpigan kommer att locka högre makter till din sida, ge lycka till i affärer, fertilitet och moderskap.
 11. En tatuering som visar havskungen Poseidon kommer att rädda en sjöman från problem på vattnet.
 12. Citat från Koranen – en symbol för Allahs beskydd för anhängare av islam, respekt för infödda traditioner, hängivenhet till tro.
 13. Slaviska gudar och runor – beskydd av högre makter, enhet med naturen, skydd mot olycka.
 14. Papegojan säger att du önskar gott för dina grannar, ger glädje, kul och skyddar från det onda ögat.
 15. Indiska gudar ger hälsa, välbefinnande och lång livslängd.

mandalatatuering som talisman skyddande symbol i den slaviska tatueringen kristen amulett tatuering

Om du ändå hade modet att välja en följeslagare från tatueringsvärlden för livet, låt honom ge dig de mest positiva känslorna, vilket innebär att han säkert kommer att bli din ledstjärna..

Du kan titta:

SKETSER AV EN TATTOO MED KARAKTER

FOTO TATTOO KARAKTER