Foto på tatueringar

Tatueringens värde 8

Vi erbjuder dig intressant information om tatuering betyder 8, historien, tolkningen och innebörden av detta mönster i tatueringen. För dem som letar efter en teckning för att kontakta en tatueringssalong, förutom detta material, föreslår vi att du tittar på alternativen här:

  • Fototatuering 8
  • Skisser för tatuering 8

Betydelsen av tatuering 8 - information om ritningen och fotoexempel på färdiga tatueringar

Betydelsen av tatuering 8 – information om ritningen och fotoexempel på färdiga tatueringar

Vad betyder siffran 8?

Sedan antiken är en tatuering inte bara en bild applicerad på kroppen för skönhet. Vanligtvis har tatueringar alltid utrustats med någon mening. Och här kan följande huvudmotiv för applicering av en tatuering särskiljas:

  • Tatueringar applicerade för magiska ändamål – till exempel för att skydda mot onda andar, det onda ögat och andra negativa influenser;
  • Tatueringar tillämpade som ett tecken på att tillhöra ett samhälle, till exempel Yakuzu kroppsmålning, armé och fängelsetatueringar – de tjänade till att identifiera varandra av medlemmar i samhället och en indikator på en persons status i denna gemenskap;
  • Tatueringar applicerade för att uttrycka livets credo;
  • Tatueringar tillämpas som ett minne av en viktig händelse för en person.

Eftersom kroppsmålning är en symbolisk konst har olika bilder på tatueringar någon betydelse. Men betydelsen bestäms av det sammanhang där bilden används.

Exempel på foton:

tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 19tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 18tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 17tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 16tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 15tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 14tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 13tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 12tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 11tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 10tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 9tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 8tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 7tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 6tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 5tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 4tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 3tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om betydelsen av 2tatuering 8 - fotoexempel på intressanta teckningar för en artikel om innebörden av 1

Vad är meningen med tatuering 8? I ett magiskt sammanhang kan siffran 8 användas som en numerologisk korrespondens till planeten Merkurius. Därför, på kroppen av en ockultist, kan detta nummer innebära att planeten Merkurius har någon speciell betydelse för honom – till exempel är det härskaren över hans horoskop. Siffran 8 kan också vara ett numerologiskt uttryck för bärarens magiska namn. I den gren av västeuropeisk magi, som förlitar sig på den mystiska läran i Mellanöstern, i synnerhet om Kabbala, används det hebreiska alfabetet aktivt, där varje bokstav är starkt associerad med ett nummer. Därför kan du få det numeriska värdet för hela ordet genom att lägga till de numeriska värdena för alla bokstäver i ett ord.

Om siffran 8 välter på sin sida, utgör den den välkända matematiska symbolen för oändlighet. Men utöver detta är denna bild också en gammal universell mystisk symbol. Oändlighetstecknet innebär Ouroboros – en orm böjd i en åtta och biter i svansen.

I en tatuering kan denna symbol användas i både mystiska och vardagliga sammanhang. I synnerhet kan det innebära oändligheten av en viss positiv kvalitet. För älskare kan symbolen för oändlighet appliceras på kroppen som ett tecken på evighet och uppriktighet av känslor..

Symbolen för oändlighet kan också uttrycka oändligheten i önskan att förvärva ny kunskap, hängivenhet, liksom oändligheten i mänskliga förmågor..

På grund av dess universalitet är ett sådant tecken lämpligt för alla människor, oavsett kön, politiska positioner och religiös övertygelse..

Andra betydelser av siffran 8 i en tatuering

Vilket annat nummer 8 i en tatuering har en betydelse? Det mest varierade. En person kan sätta siffran 8 på kroppen och vill föreviga varje händelse som hände den 8: e. I arméns tatueringar kan siffran 8 associeras med numret på den enhet där personen tjänstgjorde..

Video:

I tatueringar av medlemmar i gatugäng kan siffran 8 ha en territoriell betydelse – till exempel åttonde gatan eller åttonde kvartalet.

I fängelsetatueringar brukar siffror indikera antalet år i fängelse eller det totala antalet fällanden.

I allmänhet är antalet möjliga betydelser av siffran 8 i en tatuering lika stort som oändligt..

Förberedd av: Konstantin Borisovich Vodolazhsky