Foto på tatueringar

Tatueringsstil

Här kan du se tatueringar med stil

Det finns många tatueringar. Innan du väljer ett val är det värt att titta på exempel på tatueringar i olika stilar. Denna katalog har samlat ett stort antal sektioner med exempel på färdiga tatueringar, som är gjorda i en mängd olika stilar. Det spelar ingen roll om du vände din uppmärksamhet till “old school” eller till verk i realismstil, du kommer definitivt att hitta ett värdigt exempel på en sådan tatuering i en av bilderna i sektionerna i detta galleri..

TATTOO STYLE CATALOG - information och fotoexempel på tatueringar i olika stilar - alfabetisk katalog

TATTOO STYLE CATALOG – information och fotoexempel på tatueringar i olika stilar – alfabetisk katalog

A

Vattenfärg, ANIME (anime),

B

 SVART ARBETE, BIOMEKANISKT, KROPPKONST, BAROK,

V

G

GLITTER, GOTHIC, GRAFIK,

D

 3D, DOTWORK,

E

 EGYPTISK,

F

Z

OCH

TILL

CYBERPUNK,

L

LINWORK,

M

MINI, MEHENDI,

H

 NY SKOLA

O

 GAMMEL SKOLA, ORGANISK, ORNAMENTAL, ORIENTAL,

NS

 PORTRET, POLYNESIEN,

R

 REALISM

MED

I SLAVISK STIL, “SANTA MUERTOS”, STEAMPUNK, SURREALISM,

T

TRIBEL, TRADITIONELL,

Ha

F

 FANTASI

NS

  HENNA, ARTISTIC, HANDPOKE (Hand Poke), HORROR,

C

H

Chicano

NS

SCH

NS

NS

JAG ÄR

JAPANSKA 

Bilder på tatueringar i olika stilar

Här kan du se tatueringar gjorda i olika stilar. Vi presenterar fotografier av verk i den gamla skolans stil, traditionell tatuering, realism, svart arbete etc. Galleriet kan vara användbart för dem som just har börjat bekanta sig med tatueringsvärlden. Bilder som valts i samlingen hjälper dig att välja stilen för din framtida tatuering lättare..

Tatueringsstilar – Hitta din!

Under de många århundradena av tatueringarnas existens har deras stilar bildats. Vissa härstammar från de senaste årtusendena, andra uppfanns ganska nyligen. Numera är en tatuering oftast ett dekorativt element, och varje person måste hitta sin egen genre för att vara säker på hur teckningen kommer att se ut på kroppen. I den här artikeln kommer du att bekanta dig med de olika trenderna för tatueringar och deras ursprung, samt hitta din stil som matchar naturen.

 Realism

Realismen uppträdde för inte så länge sedan, två århundraden sedan. Det sticker ut betydligt mot bakgrunden av andra stilar, eftersom dess huvudidé är den realistiska handlingen. Som regel är det oftast stora ritningar som placeras på stora delar av kroppen. Denna teknik låter dig placera absolut alla porträtt eller bilder på din kropp, men var beredd på en lång sökning efter en lämplig tatuerare. En tatuering i stil med realism innehåller många nyanser, och bara befälhavaren beror på dess sammansättning. Han måste kunna överföra bilden från skissen till huden så exakt som möjligt för att se realistisk ut. Var beredd att spendera mycket.

 Gammal skola

Vem har inte sett “old school” -tatueringar nu? Detta är en traditionell tatueringsstil som brukade göras av sjömän för att fånga händelserna som hände dem till sjöss, deras nära och kära och en mängd olika saker. Oftast avbildas spelkort, sjöjungfrur, ankare, tjejer, rosor, hjärtan. Old school -tatueringar görs på sitt eget sätt: ljusa färger, tjock svart kontur.

Läs mer

 Minimalism

Nu blir minimalistiska bilder mer och mer populära bland unga människor. Dessa tatueringar är inte så komplicerade i tekniken, de kan vara små i storlek, de ser enkla och vackra ut. De flesta bilderna i denna stil är i svart. Oftast skildrar de blommor, geometriska symboler, djur.

 Dotwork

Dotwork är en komposition som görs punkt för punkt. De kommer från grottritningar gjorda av afrikaner långt före vår tid. Tatueringar kräver stort engagemang och skicklighet, för nybörjare är detta inte alltid möjligt, du måste kunna bygga symmetri korrekt för att få en sammanhängande intrig. Detta är vanligtvis en stor teckning med geometriska motiv och mönster..

 Grafik

Ett annat icke-standardiserat sätt att applicera en tatuering är grafik. Det utförs med skuggningstekniken, absolut hela ritningen består av slag. I grafiska tatueringar finns det ingen färgpalett, även med mörka nyanser – allt görs i rikt svart. Ritningen kan inte vara smidig, den har alltid tydliga linjer och konturer. Oftast kan du se tatueringar med blommor, djur, mönster. Men listan över idéer slutar inte där, du kan placera absolut vilken teckning som helst på kroppen, men var och en kommer att se intressant och original ut.

 Blackwork

Blackwork-stil tatueringar lockar alltid uppmärksamhet på grund av deras icke-standardiserade idé, nämligen den kompletta målningen av något område med svart. De ser minimalistiska och vackra ut, kräver inte komplexa skisser och är vanligtvis gjorda i form av geometriska former och mönster..

 Vattenfärg

Icke-standardiserade akvarelltatueringar med romantiska motiv är mycket populära bland tjejer. Det unika med akvarelltatueringar ligger i deras abstraktitet, de imiterar helt en akvarellritning. Som du förstår tas ett brett spektrum av färger och en mängd olika motiv för att skapa dem..

 Papperskorgen polka

Stil för riktiga våghalsiga människor! Namnet återspeglar helt kärnan i ritningarna, eftersom skräp översätts från engelska som “skräp”. Men i tanken på tatueringar har detta ord en figurativ betydelse, eftersom med hjälp av papperskorgen polka skapas motbjudande och ibland skrämmande motiv. Skallar, död, gotiska avbildas av mästare i svarta och röda toner på stora delar av kroppen.

 Östlig stil

Från namnet kan man förstå att dessa tatueringar kom till oss från öst och utmärker sig genom sin subtilitet och elegans. Under många år har orientaliska motiv varit mycket populära bland människor: färgglada teckningar av drakar, lotusar, samurajer och storkar ser fascinerande ut på kroppen. Detta är en stor tomt med många detaljer som du vill tänka på för alltid..

 Geometri

Det är omöjligt att inte nämna en så populär stil som geometri. Geometriska tatueringar är populära bland tatuerare, och bara en verkligt begåvad finsmakare kommer att kunna slutföra en originalkomposition. De är inte komplicerade, men samtidigt ser de vackra och smakfulla ut..

 Ny skola

Vår artikel stängs av tatueringar på “New School”, i motsats till stilen på Old School. Detta är en nyhet i konstvärlden och de dök upp på 80 -talet av förra seklet. Till skillnad från Old School har nya skolatatueringar ett större färgdjup, volym, tekniken är mer intressant och unik här. Huvudritningarna är seriefigurer och seriefigurer.

Ta valet av en framtida tatuering på allvar, väga för och nackdelar, rådfråga släktingar och tatuerare. Bestäm vad du verkligen ska prägla på din kropp för livet och om det inte ser ut som en fängelsetatuering. Fokusera på din smak och känslor, och spara inte heller pengar för bra mästare, eftersom bara proffs kan garantera dig en ritning av hög kvalitet.

Titta på videon:

Text förberedd: dean_moon (Kalinina Dina Mikhailovna)