Genomträngande

Alla traditionella piercingar: vård, funktioner, användbar information

Alla traditionella punkteringar – horisontella och vertikala labret – tvättas dagligen med kaliumpermanganat (svag lösning) eller Miramistin.

traditionell piercing - foto 4

Piercing – vård, funktioner, användbar information

Det är mest praktiskt att använda en spray så att hålet tvättas från utsidan och insidan och desinfektionsmedlet kommer in i såret. Det kommer att torka ut med tiden och bilda skorpa på ytan. Det är strängt förbjudet att slita av dem. Det är bara tillåtet att fukta med en antibakteriell lösning för att eliminera obehag och smärta.

traditionell piercing - foto 2

Det är också nödvändigt att döda bakterier som ackumuleras på örhänge. Du kan inte riva av resterna av ikorn som sticker ut från såret (de brukar torka ut på dekorationen), bara fukta med en lösning och skölj. Samtidigt måste händerna vara rena, desinficerade..

traditionell piercing - foto 6

Hur ofta ska man ta hand om punkteringen?

Många är intresserade av frågan – hur ofta behöver punkteringar i underläppen behandlas? Under den första veckan efter operationen rekommenderas att göra detta var 3-4: e timme. I framtiden, när kanalen läker, kommer det att räcka på morgonen och före sänggåendet. Labret i läppen kommer att stramas snabbare om du applicerar sterila våtservetter som blötläggs i calendula-lösning i 5-10 minuter. Med rätt behandling kan piercing av underläppen och naveln läka i slutet av månaden..

traditionell piercing - foto 3

Hur lång tid tar det att byta örhänge?

Med vertikala och horisontella punkteringar kan resterna av blod och lymf ackumuleras inuti hålet och ytterligare framkalla uppblåsthet. För att förhindra att detta händer, medan du tvättar såret, rekommenderas det att mycket försiktigt, försiktigt rotera stången runt sin axel. Det rekommenderas inte att ta bort smyckena från ett oläkt hål utan brådskande behov. Ett annat tips: även om det verkar som om en vacker piercing har läkt bra, skynda inte att vrida det första örhänget och byt till ett annat.

traditionell piercing - foto 7

Experter rekommenderar att vänta minst tre månader, eftersom läpparnas vävnader är mycket lätta att skada, de är känsliga, en för tidig förändring av örhänget kan resultera i suppuration och avslag på piercing.

* Materialet är endast för informationsändamål, i alla fall, utan att misslyckas, innan några manipulationer – kontakta en professionell läkare.