Kuva tatuoinneista

Ammattimaiset tatuoinnit – valokuva

Nykyään ammatilliset tatuoinnit ovat yhä harvinaisempia, lukuun ottamatta merivoimien, armeijan ja vankilan tatuointeja, ja lopulta kolme vuosisataa sitten eri ammattien edustajat pitivät velvollisuutensa kiinnittää merkki, joka korostaa heidän kuulumistaan ​​tiettyyn alaan toiminta..

Ammattimaiset tatuoinnit – esimerkkejä kuvassa

Ranskan, Sveitsin, Belgian, Saksan ja muiden Euroopan maiden maalarit, sepät, leipurit, teurastajat, suutarit tekivät tatuointeja ammattinsa symboleilla, ja Ruotsissa rautateiden työntekijät noudattavat edelleen tätä perinnettä..

Ammattimaiset tatuoinnit - valokuvat parhaista mestareista

Ammattimaiset tatuoinnit – valokuvat parhaista mestareista

Nykyaikainen maailma asettaa omat pelisäännöt: puolet elämästään puuseppänä työskennellyt henkilö voi opiskella uudelleen ohjelmoijaksi, ja historian professori joutuu ansaitsemaan elantonsa korjaamalla televisioita. Nopea elämäntahti pakottaa ihmiset olemaan joustavia, liikkuvampia ja pyrkimään saamaan mahdollisimman monta erikoisalaa, jotka tarjoavat korkeat tulot, mutta eivät usein vastaa heidän sisäisiä toiveitaan. Surullista mutta totta. Voimme vain toivoa, että tulevaisuudessa tämä tilanne muuttuu ja ammatillisista tatuoinneista tulee jälleen suosittuja..

katso esimerkkejä ammattimaisista tatuoinneista valokuvassa 08.2.2015

katso video ammattimaisella tatuoinnilla

Voit katsoa:

Ammattimaisten tatuointien merkitys

Luonnoksia ammatillisiin tatuointeihin