Kuva tatuoinneista

Auringon tatuoinnin merkitys

Materiaalissa yritämme selvittää, mitkä auringon tatuoinnin merkitys, mitä järkeä tatuoinneilla on tällainen kuvio ja mikä on tämän kuvion historia tatuointitaiteessa. Jos olet jo päättänyt merkityksen ja valitset piirroksen tatuoinnille auringon kanssa, sinun on hyödyllistä tutustua tatuointiportaalimme seuraaviin sivuihin:

  • Kuva valmiista tatuoinneista auringon kanssa
  • Luonnoksia auringon tatuointeihin

Mikä on auringon tatuoinnin tarkoitus, historia ja merkitys

Auringon tatuoinnin merkitys - esimerkkikuva

Auringon tatuoinnin merkitys – esimerkkikuva

Siitä hetkestä lähtien, kun ihminen on oppinut uskonnon sellaisenaan, aurinko symboloi elämää. Muinaiset ihmiset uskoivat auringon ansiosta, että kaikki elää maan päällä, linnuista lehtiin puissa. Ja he arvostivat joka päivä, kun tulipallo nousee ja lämmittää säteillään. Siellä oli monia kalliomaalauksia, jotka kuvaavat palavaa ympyrää kaikkien elävien olentojen päällä, monia hahmoja ja hahmoja. Ajan myötä ennen islamin, kristinuskon ja juutalaisuuden tuloa Aurinkoa kunnioitettiin kaikissa pakanallisissa kultteissa..

Hakaristi, ennen kuin se ilmestyi natsi -Saksan lippuihin, symboloi aurinkoa kaikissa kulttuureissa, oli laajalle levinnyt kaikkialla maailmassa. Monissa kolikoissa, vaatteiden yksityiskohdissa, jäljitettiin hakaristi. Kuten kaikissa kuvissa, hakaristilla oli tuhansia lajikkeita, tutuista, joista tuli natsien symboleja, ja slaavilaisia, jotka symboloivat auringon jumalaa – Khorsia. Se on jonkin verran samanlainen kuin egyptiläinen Ra, koska molemmat kuvattiin kultaisen ja kiiltävän vaunun kyydissä..

Venäjällä aurinko oli viisauden ja voiman symboli. Mikä on prinssi Vladimir Suuren lempinimi – Selkeä Solnyshko, Red Solnyshko. Ei ole yllättävää, että hänet kutsuttiin niin lempinimeltään – yksi suurimmista ja viisaimmista sotilasjohtajista, koko Venäjän kastaja, teki monia uudistuksia, myös sotilaallisia. Ja hänen poikansa Jaroslav viisas ansaitsee myös kunnioituksen – hän julkaisi “Ruska Pravdan”, hänen kanssaan ensimmäistä kertaa oikeudenkäynti syyllisistä.

auringon tatuoinnin merkitys on valmis esimerkki kuvassa aurinko ja symbolitatuointi - suuri koko selän tatuointi miehelle auringon tatuointi kauniin nuoren tytön lapaluiden välissä - selfie -kuva peilistä

auringon tatuointi kauniilla vaalealla puolella auringon tatuointi takana puoli - atsteekit musta aurinko tatuointi söpön aasialaisen tytön olkapäälle

Japani erottuu sopivalla hetkellä. Tämän maan lippu symboloi aurinkoa. Ja toisen maailmansodan loppuun asti lippu kuvasi aurinkoa elävämmin – punainen ympyrä ja punaiset raidat, jotka symboloivat säteitä. Ei ihme, että tätä maata kutsutaan “nousevan auringon maaksi”.

Mitä aurinko tarkoittaa tatuoinnissa?

Puhuttaessa auringon muodossa olevista tatuoinneista voidaan huomata, että se mukautetun mukaan symboloi elämän jatkumista, eloisaa valoa – auringon tatuoinnin tärkeintä merkitystä. Ja tämän symbolin piirtämiseen on monia tyylejä. Kelttiläisen auringon tatuoinnin merkitys tarkoitti ikuisuutta, yhdistäen maan ja taivaan. Keltit esittivät hänet solmitulla köydellä, joka kuvaa elämää ja liekkejä tämän elämän ympärillä. Kelttiläinen risti on juuri kuvattu tällaisen ympyrän taustaa vasten..

Vangilla on tatuointeja nousevan auringon muodossa. Tällainen tatuointi symboloi vangin halua päästä vapauteen sekä auktoriteettia muun muassa. Ja ne, jotka kohtalo on pelastanut vankeudesta, nouseva aurinko ruumiissa tulkitaan toivoksi valoisasta tulevaisuudesta ja onnea elämän polulla..

Yleensä auringon tatuointi symboloi ihmisen viisautta ja puhdasta sielua, positiivisia tunteita ja iloisuutta. Sen uskotaan myös tuovan omistajalle onnea. Beats itsenäisenä tatuointina ja globaalimpaa taustaa vasten muiden elementtien kanssa. Voit esimerkiksi laittaa pakanallisen jumaluuden olkapäillesi, saman egyptiläisen Ra: n tai vanhan miehen, viisauden symbolin, liekkien taustalla.

Mielenkiintoisimmat tatuoinnit ovat tällaisia ​​- aurinko yhdistettynä kuukauteen. Merkitys on tiedetty muinaisista ajoista lähtien – polynesialaiset uskoivat, että kahden valaisimen, päivän ja yön, kohtaaminen on voiman symboli, että mahdoton on mahdollista.

Auringon tatuoinnin merkitys - esimerkkikuvaAuringon tatuoinnin merkitys – esimerkkikuvamitä aurinko tarkoittaa kehon tatuoinnissamitä aurinko tarkoittaa kehon tatuoinnissamusta aurinko tatuointi söpön aasialaisen tytön olkapäällemusta aurinko tatuointi söpön aasialaisen tytön olkapäälleaurinko musta tatuointi olkapäälle miehelleaurinko musta tatuointi olkapäälle miehelleauringon tatuointi kauniilla vaalealla puolellaauringon tatuointi kauniilla vaalealla puolellaauringon tatuointi, jonka keskellä on tekstiauringon tatuointi, jonka keskellä on tekstiauringon tatuointi buddha -kasvoillaauringon tatuointi buddha -kasvoillaaurinko kielen tatuointi - maorityyli olkapäällä miehelleaurinko kielen tatuointi – maorityyli olkapäällä miehelleauringon tatuointi takana puolikkaat - atsteekitauringon tatuointi takana puolikkaat – atsteekitaurinko tatuointi olkapäälle tytölleaurinko tatuointi olkapäälle tytölleauringon tatuointi nuoren miehen vasemmassa olkapäässäauringon tatuointi nuoren miehen vasemmassa olkapäässäauringon tatuointi koko selässä ja luurankoissaauringon tatuointi koko selässä ja luurankoissaauringon tatuointi reiteen + maori -kansanmallitauringon tatuointi reiteen + maori -kansanmallitauringon tatuointi kauniin nuoren tytön lapaluiden välissä - selfie -kuva peilistäauringon tatuointi kauniin nuoren tytön lapaluiden välissä – selfie -kuva peilistäaurinko ja symbolitatuointi - suuri koko selän tatuointi miehelleaurinko ja symbolitatuointi – suuri koko selän tatuointi miehelleauringon ja kuun tatuointiauringon ja kuun tatuointiauringon ja kuun tatuointi tytön selässäauringon ja kuun tatuointi tytön selässäauringon tatuointi vartalolleauringon tatuointi vartalolleaurinko suudella kuu tatuointiaurinko suudella kuu tatuointiauringon tatuointi - demonin kasvoilla - liekehtivä ja pelottava piirustusauringon tatuointi – demonin kasvoilla – liekehtivä ja pelottava piirustus

Uskotaan myös, että mikä tahansa aurinkoa symboloiva tatuointi on erittäin vahva talismani ihmisen elämässä. Loppujen lopuksi aurinko tuo meille valoa, on uuden elämän syntymän symboli ja kantaa vain positiivista energiaa. Lisäksi se näyttää mistä tahansa kehon osasta – jaloista, käsistä, kylkiluista, rintakehästä ja jopa selästä. Siksi henkilö, joka valitsee Sun -tatuoinnin symboliksi ja amuletiksi, erottuu ehdottomasti eikä tule koskaan katumaan piirustustaan ​​ihon alle..

Voit katsoa:

SKETCHES TATTOO SUN

KUVATATUO AURINKONA