Kuva tatuoinneista

Diana Arbeninan tatuoinnit

Tässä näet Diana Arbeninan tatuointi, opit kaiken piirustusten merkityksestä ja historiasta, mahdollisesta merkityksestä, tutustu mielenkiintoisiin valokuviin.

Diana Arbeninan tatuointi - vaihtoehdot piirustuksiin kuvassa

Diana Arbeninan tatuointi – vaihtoehdot piirustuksiin kuvassa

Muistutamme sinua, että jos käännyit laulajan tatuoinnin historiaan soveltaaksesi samaa mallia vartalollesi, sinun kannattaa harkita korujen lisäämistä kuvaan. Voit saada lisätietoja arvokkaimmista vaihtoehdoista tuolla verkkosivustolla.

Kaikki Diana Arbeninan tatuoinneista

Diana Arbenina on Venäjän kuuluisin rock -laulaja, kuuluisan Night Snipers -yhtyeen jäsen ja solisti. Yhdessä S. Surganovan kanssa hänen lahjakkuutensa on ansainnut suuren suosion venäläisten fanien keskuudessa ja maan ulkopuolella. Koko näyttämöuransa aikana hän teki monia väliaikaisia ​​tatuointeja – ne kaikki oli tarkoitettu hänen konserttitapahtumiinsa. Tietoja Diana Arbeninan tatuoinnista, niiden merkityksestä, jolle ne on omistettu, kenelle nämä kehon kirjoitukset liittyvät – tästä keskustellaan edelleen.

Dianan väliaikainen tatuointi käsivarteen

Konserteissaan Diana esiintyi usein tatuoinnilla – kaunis abstraktio, joka oli tehty puun oksien muodossa. Vaikka väliaikainen, mutta todellinen mestariteos. Mutta vuonna 2013 Arbenina esiintyi lavalla faniensa edessä tatuoinnilla – hepreaksi tehty merkintä. Monet sanoivat heti, että tämä on todellinen tatuointi – mutta laulaja itse ei ole vielä kommentoinut tätä asiaa..

Siitä huolimatta Arbeninin käsivarren tatuoinnin ympärillä puhuttiin paljon siitä, oliko se tilapäinen vai pysyvä. Kirjoitus itse on tehty muinaisessa hepreassa – Diana ei kommentoi sen merkitystä. Mutta todennäköisesti hän on omistettu rakkaalleen – heprealaisesta kirjoituksesta on käännetty “meidän välillämme, vain me”. Eräässä puheessaan Arbenina totesi, että hän omisti tämän tatuoinnin vilpittömälle uskolleen korkeampiin voimiin ja omisti sen vain Jumalalle..

Tällainen kirjoitus ilmestyi laulajalle viime vuonna – se ulottuu ranteesta kyynärpäähän. Monet väittävät, että se valmistettiin käyttämällä erityistä hennaa. Kaikkiin kysymyksiin laulaja vastasi, että kaiken ja kaikkien pitäisi olla totta. Diana totesi haastattelussaan, että monet ihmiset tietävät, että jos taistelemme, emme maalaamalla, vaan verellä.

Uusimmat trendit

Viimeisissä konserteissa ja valokuvassa solistista fanit näkivät 2 uutta tatuointia hänen vartalossaan. Joten laulajan oikealla olkapäällä näkyy kirjoitus “ARTISTRUTH” – se on käännetty taiteeksi. Ja laulajalle nämä eivät ole vain sanoja – nämä ovat hänen elämäntapansa ja elämänprioriteetit, ajattelu ja sisäinen maailma, jotka heijastuvat hänen elämänlauluihinsa.

Myös Dianan vasemman käden sisäosaa koristaa monimutkainen lause – tatuointi “Kirjoitan oman tarinani”. Jälkimmäinen on käännetty tosiasiaksi, että jokainen oman kohtalonsa luoja – fanit keskustelivat voimakkaasti sen merkityksestä ja merkityksestä. Mutta sama tatuointi ja sen merkitys, rock -yhtyeen “Night Snipers” johtaja ja solisti, vaikka hän osoitti syksyn alussa Green Theatre -konsertissa, hän lähti kommentoimatta.

Monet toimittajat esittivät kysymyksiä yhä uusista piirustuksista, tatuoinneista Dianan vartaloon – kaikkia vaivaa kysymys siitä, mikä aiheutti tällaisen himoa kehon tatuointeihin. Arbenina vastaa kaikkiin kysymyksiin, että tällä tavalla hän kamppailee oman tuskansa kanssa, joka on edelleen liikaa hänen henkilökohtaisessa elämässään. Ja kysymys siitä, onko Dianalla vartalollaan tilapäisiä tatuointeja, ei ole monille tärkeä, koska Arbeninan työ houkuttelee aina hänen taiteensa faneja ja ihailijoita. Ja tatuointi on syy muistuttaa sinua itsestäsi ja ilmaista mielipiteesi..

Kuva tatuoinnista Diana Arbenina 04.10.2017

valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 001 valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustuksesta - 006 valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustuksesta - 005

valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustuksesta - 004 valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 003 valokuva Tatuointi Diana Arbenina (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 002

Katso video:

Valmistaja: tyrchina (Natalia Turchina)