Kuva tatuoinneista

Geometrian tatuointiluonnokset

Tässä näet geometrian tatuointiluonnoksia, voit valita pohjan tulevaisuudellesi, ainutlaatuiselle tatuoinnillesi tai yksinkertaisesti siirtää ehdotetun piirustuksen runkoon – alla oleva galleria päivitetään säännöllisesti uusilla piirustuksilla. Lisätietoja täältä:

  • Geometria tatuoinnin merkitys
  • Kuva geometrian tatuoinnista

Geometrian tatuointiluonnokset - kokoelma piirustuksia ja mielenkiintoista tietoa

Geometrian tatuointiluonnokset – kokoelma piirustuksia ja mielenkiintoista tietoa

Kaikki geometrian tatuointiluonnoksista

Tatuoinnin tyylikäs yksinkertaisuus, joka koostuu geometrisista muodoista, joilla on piilotettu merkitys, houkuttelee yhä enemmän faneja osoittamaan yksilöllisyytensä. Tyylin monipuolisuus sekä miehille että naisille tekee siitä yhden suosituimmista itsensä ilmaisukeinoista..

Tällaiset piirustukset ovat peräisin syvästä historiasta. Heillä on aina ollut pyhä luonne ja suuri semanttinen taakka. Ne perustuvat geometristen muotojen monimutkaisuuksiin, jotka muodostavat yhden kuvan..

Koulugeometrian oppitunneilla tutuilla hahmoilla on salainen merkitys, joskus täysin odottamaton.

geometria tatuointi 03.12.2018 №468 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №464 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №461 - luonnos tatuointigeometria -

Etusija, jonka henkilö alitajuisesti antaa yhdelle tai toiselle geometriselle hahmolle, kykenee paljastamaan sisäisen maailmansa. Tätä ominaisuutta käytetään laajalti persoonallisuuden tutkimiseen psykologisissa testeissä. Neliö – tasapaino, sitkeys ja vakaus. Ympyrä on harmonia, hyväntahtoisuus. Kolmiota suosivat itsevarmat, määrätietoiset, johtajuuteen perustuvat yksilöt. “Suorakulmiot” – haluavat muutosta, eivät ole tyytyväisiä tänään.

Geometriset muodot tatuoinnin muodossa saavat uuden äänen. Heidän tehtävänsä on suojella omistajaa. Auta luomaan rehellisiä ja vilpittömiä suhteita muihin ihmisiin, onnea ja menestystä.

geometria tatuointi 03.12.2018 №454 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №452 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №443 - luonnos tatuointigeometria -

Neliö puhuu avoimuudesta ja kunnioituksesta, oikeudenmukaisuudesta ja viisaudesta, omistajan yksinkertaisuudesta ja kunniasta. Tatuointi ympyrän kuvan muodossa personoi äärettömyyttä, täydellisyyttä, yhtenäisyyttä. Toimii jumalallisena auringon symbolina. Kolmion kuva symboloi liekkiä, turvallisuutta, kolminaisuutta (sielu-mieli-keho). Kaksi vastakkain suunnattua kolmioa, jotka ovat päällekkäin, muodostavat kuusikärkisen tähden – kuusikulmion. Kolmio, jonka yläosa on ylöspäin, on taivaan symboli, ja jos se käännetään alaspäin, maan symboli. Yhdistetty yhteen – tarkoittaa henkilöä, joka yhdistää nämä kaksi maailmaa. Toinen merkitys on harmonian avioliitto miehen ja naisen välillä. Meander, suorakulmainen koriste, joka muodostaa jatkuvan viivan, symboloi ikuisuutta, alun ja lopun puuttumista.

Pentagrammi suojaa omistajaa kaikelta pahalta. Jopa muinaisessa Babylonissa, vuonna 3500 eKr., Jotta tavarat eivät vahingoitu ja varkautuneet, se maalattiin varastojen ja kauppojen oviin..

geometria tatuointi 03.12.2018 №440 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №441 - luonnos tatuointigeometria - geometria tatuointi 03.12.2018 №437 - luonnos tatuointigeometria -

Tämä ei suinkaan ole tyhjentävä luettelo tatuoinnissa käytetyistä muodoista..

Kun päätät käyttää tatuointia vartalolle, sinun on syvennettävä jokaisen geometrisen hahmon semanttiseen merkitykseen. Ja sitten niiden maaginen merkitys auttaa omistajaa onnistuneesti voittamaan elämän kynnykset..

Geometriset tatuointiluonnokset – esimerkkejä piirustuksista 03.12.2018

Katso video:

Valmistaja: svetlana1964-4 (## FIO ##)