Kuva tatuoinneista

Hummingbird -tatuointimallit

Tässä olemme keränneet sinulle kolibri -tatuointimallit – galleria sivun alareunassa. Ehdotetut vaihtoehdot auttavat luomaan idean piirustuksista, valitse perusta tällaisen tatuoinnin ainutlaatuisen luonnoksen luomiseen. Lisää esimerkkejä ja tietoa täältä:

  • Hummingbird -tatuoinnin merkitys
  • Kuva hummingbird -tatuoinnista

Hummingbird -tatuointimallit - alkuperäiset tatuointimallit

Hummingbird -tatuointimallit – alkuperäiset tatuointimallit

Kaikki piirustusvaihtoehdoista ja kolibri -tatuointiluonnoksista

Kehon piirustuksista lintujen kuvat ovat erittäin suosittuja, joista kolibri -tatuointi on suosituin, koska sillä on paras ja positiivisin merkitys. Sekä miehet että naiset suosivat lintujen muotoisia piirustuksia. Ensinnäkin tällaiset tatuoinnit ovat vapauden, kevyyden, riippumattomuuden, onnen ja ilon symboleja. Eri lajien linnuilla voi olla erilaisia ​​ajatuksia ja merkityksiä. Ja myös piirustuksen juoni on erittäin tärkeä..

Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №006 - luonnos hummingbird -tatuoinnista - mustavalkoinen kolibri -tatuointi kolibri ja kukka -lyijykynä mustavalkoinen kolibri -tatuointi kolibri ja kukka -lyijykynä piirustus Google -haku

Hummingbird on aina herättänyt huomiota kauneudellaan ja vähäisyydellään ja hämmästyttävällä kyvyllään nousta paikalle hämmästyneenä ja kiehtoneena. Hummingbird viittaa enemmän naisten symboliikkaan, vaikka se on universaali.

Hummingbird tatuoinnin merkitys

Tämä lintu edustaa rakkautta elämään, kauneutta, armoa, omistajan epätavallisuutta ja samalla suurta voimaa ja energiaa. Miehet valitsevat hänet, koska kolibri symboloi rohkeutta, päättäväisyyttä, ketteryyttä, nopeutta ja kykyä voittaa suuret vaikeudet..

Perinteisesti tämä siro lintu on kuvattu kirkkailla väreillä. Hän leijuu usein kauniiden eksoottisten kukkien lähellä, joista hän juo nektaria. Tällaisella piirustuksella on odottamaton onni ja ilo, ja se symboloi myös tyytyväisyyttä elämään..

Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №008 - luonnos hummingbird -tatuoinnista - Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №010 - luonnos hummingbird -tatuoinnista - Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №011 - luonnos hummingbird -tatuoinnista -

Tämän linnun piirustus on aina toivon, ilon, rauhan, vapauden, hauskan, mielenrauhan ja huolimattomuuden, kauneuden, optimismin, arkuuden ja keveyden symboli. Hummingbird-tatuoinnilla on myös merkitys hyvinvointi, vauraus, joka herättää kaikkien huomion, vilpittömyys, tarkoituksenmukaisuus ja henkilön seksuaalinen energia..

Hummingbird -tatuoinnin sijoittaminen

Piirtämistä varten voit valita minkä tahansa paikan. Mutta useimmiten tällaista tatuointia suositellaan levitettäviksi kehon liikkuviin osiin. Tämän ansiosta tatuointi näyttää dynaamisemmalta. On huomattava, että kolibri -linnun piirustus on aina kuvattu värillisenä ja kirkkaana, mikä korostaa omistajan luonnetta ja omaperäisyyttä. Kolibrilajeja on yli kolmesataa lajia, niiden väri on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön.

Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №016 - luonnos hummingbird -tatuoinnista - Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №017 - luonnos hummingbird -tatuoinnista - Kuva luonnos kolibri -tatuoinnista 15.10.2018 №018 - luonnos hummingbird -tatuoinnista -

Muinaiset atsteekit kunnioittivat hummingbird -lintua jumaluutena. Hän oli rakkauden, rohkeuden ja elämän symboli. Parina lentäviä lintuja pidettiin rakastajien sieluina, jotka onnistuivat säilyttämään rakkauden kuolemasta huolimatta. Uskottiin, että linnut auttavat rakastajia löytämään onnen. Monissa maailman kulttuureissa tätä lintua pidettiin korotettuna, okkulttisena olennona, se liittyi taikuuteen ja epätavallisiin kykyihin..

Hummingbird -tatuointiluonnoksia – esimerkkejä piirustuksista 15.10.2018

Katso video:

 Valmistaja: masianna (Slovachevskaya Maria Vladimirovna)