Kuva tatuoinneista

Kolmion tatuoinnin merkitys

Artikkelissa lajittelemme sen hyllyille kolmion tatuoinnin merkitys, tatuoinnin piirustuksen merkitys ja historia. Yritetään tarjota sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset saadaksesi viileän kolmion tatuoinnin. Lisäksi olemme keränneet valokuvia valmiista tatuoinneista ja kuvia heille aihekohtaisiin osioihin, jotka auttavat sinua:

  • Kuvia valmiista kolmion tatuoinneista
  • Luonnoksia ja kuvia kolmion tatuoinnille

Kolmion tatuoinnin merkitys - esimerkkejä ja valokuvia

Kolmion tatuoinnin merkitys – esimerkkejä ja valokuvia

Mikä on kolmion tatuoinnin merkitys, historia ja merkitys

Kolmio on yksi yleisimmistä, vanhimmista ja salaperäisimmistä symboleista. Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat käyttäneet kolmiota koristeissa, amuleteissa, koristeissa ja maagisissa malleissa. Muinaisen paleoliittiselta ajalta peräisin olevan ihmisen kalliopiirrokset tai arkeologien löytämät Ica -kivet Perusta vahvistavat tämän hahmon mystisen merkityksen esi -isillemme. Mutta vielä nyt, meidän aikanamme, kolmio ei ole menettänyt maagista merkitystään ja on erittäin suosittu tatuointitaiteessa.

Internet -kauppa http://3umph.com.ua/ kosmetiikka joka on esitetty parhaaseen hintaan, on valmis tarjoamaan erityisiä ihon ja tatuoinnin hoitotuotteita. Voit tutustua tarjouksiin verkkosivuilla.

Eri aikoina eri kansat, eri uskonnot, kolmion kuvan merkitys tulkittiin omalla tavallaan. Tämä merkki sisältää syvän uskonnollisen ja filosofisen merkityksen..

Kaikista muunnelmista, muodoista ja merkityksistä yritämme korostaa yleisimpiä ja suosituimpia käytettäväksi tatuoinnissa..

Kolmion tatuoinnin merkitys 4 mitä kolmion tatuointi tarkoittaa 12 Kolmion tatuoinnin merkitys 2

Kristillisessä kulttuurissa tasasivuinen kolmio nimettiin Pyhäksi Kolminaisuudeksi – Isä, Poika ja Pyhä Henki, juutalaisessa kulttuurissa tarkoittaa täydellisyyttä. Vapaamuurariusudessa kolmion kuva on kosminen periaate kolminkertaisuuden kalliopiirros ja sen reunat vastaavat valoa, pimeyttä ja aikaa. Egyptiläisessä kulttuurissa se symboloi korkeamman mielen kolmiyhteistä hengellistä tahtoa, viisauden merkkiä.

Mitä kolmion tatuointi tarkoittaa??

Kreikan mytologiassa, joka on omistettu muinaiselle egyptiläiselle viisauden ja tiedon jumalalle Thothille (Hermes), tasakylkinen kolmio, joka osoittaa ylöspäin, symboloi maskuliinista, jumalallista periaatetta, tulta (nouseva liekki), ylösnousemusta, henkisyyttä. Käänteinen kolmion muoto ja pohja ylöspäin tarkoittaa naisellista periaatetta, avointa kuppia, viisautta, hedelmällisyyttä, vettä.

Tasakylkinen kolmio, jonka sisällä on silmä, tarkoittaa “Jumalan silmää” tai “kaikkinäköistä silmää”, “huolenpidon silmää”, elämää antavaa jumalallista valoa, luovuutta, pyhää tetrogrammia tai Jumalan nimeä. Sen puolet ilmaisevat harmonian ajatuksen, puheen, toiminnan tai vapauden, tasa -arvon, veljeyden välillä. Kolmen huipun merkitys: menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus ja koko kolmio: ikuisuus. Kolme kulmaa osoittavat: voimaa, viisautta, kauneutta.

Ympyrä, jonka sisällä on kolmio, tarkoittaa – kolmiyhteistä, jumalallista, jota ympäröi korkeamman mielen ikuisuus tai äärettömyys.

Kolmion tatuointi – suosittuja vaihtoehtojasilmän kolmion tatuointi

kolmion ympyrän tatuointi

kolmion tatuointi käsivarteen

tatuoi kolme kolmioa

kolmion tatuointi ranteessa

peuran kolmion tatuointi

puu kolmio tatuointi

kolmion kaulan tatuointi

ruusu kolmion tatuointi

Intiassa kahden vastakkain suunnatun kolmion symboli, jotka on asetettu päällekkäin, tarkoittaa – luovien ja tuottavien periaatteiden yhdistymistä, merkki harmoniasta jumalallisen ja maallisen välillä. Euroopassa tätä kuusikulmaisen tähden muodossa olevaa merkkiä kutsuttiin “Daavidin tähdeksi” tai “Salomon sinetiksi”, ja se oli symboli maskuliinisen ja feminiinisen periaatteen yhdistämisestä. Hän personoi hengellisen ja aineellisen harmonian, jumalallisen ja maallisen liiton. Ihmiset uskoivat, että hän suojaa pahoilta voimilta ja kuljettaa positiivista energiaa. Myös vapaamuurarit käyttivät symboliikassaan leikkaavia kolmioita..

Kolmion tatuoinnin merkitys 3Kolmion tatuoinnin merkitys 3Kolmion tatuoinnin merkitys 2Kolmion tatuoinnin merkitys 2Kolmion tatuoinnin merkitys 1Kolmion tatuoinnin merkitys 1Kolmion tatuoinnin merkitys - esimerkkejä ja valokuviaKolmion tatuoinnin merkitys – esimerkkejä ja valokuviamitä kolmion tatuointi tarkoittaa 12mitä kolmion tatuointi tarkoittaa 12Kolmion tatuoinnin merkitys 5Kolmion tatuoinnin merkitys 5Kolmion tatuoinnin merkitys 4Kolmion tatuoinnin merkitys 4

Nykyaikaisessa tatuointitaiteessa kolmion kuvaa käytetään paitsi koristeena myös merkkinä, joka kantaa yksilöllistä semanttista sisältöä. On yleisesti hyväksytty, että tatuoinnin paikka (erityisesti kolmion kuva eri versioissa) on erittäin tärkeä ja voi toimia avaimena henkilön energiatasapainolle..

Voit katsoa:

SKATCHES TATTOO TRIANGLE: lle

KUVATATUO KOLMIKULMALLA