Kuva tatuoinneista

Ksenia Borodinan tatuoinnit

Täältä voit selvittää kaiken tatuoinnit Ksenia Borodina, katso valokuvaesimerkkejä piirustuksista, selvitä niiden merkitys ja merkitys, opi faktoja julkkiksen esiintymishistoriasta.

Ksenia Borodinan tatuoinnit - tietoa ja valokuvaesimerkkejä piirustuksista

Ksenia Borodinan tatuoinnit – tietoja ja valokuvaesimerkkejä piirustuksista

Ksenia Borodinan tatuoinnit – kaikki hauskaa

“Kestävän” luonnoksen esiintyminen kehossa ei ole enää harvinaisuus, ja sitä on lähes mahdotonta yllättää. Riippumatta luonteen osasta, hankitusta koulutuksesta, ammatista, ihmiset haluavat koristella itseään tatuoinneilla ja tehdä ulkonäöstään ylellisen. Juontaja, joka tunnetaan Venäjän suosituimmassa todellisuusohjelmassa, Ksenia Borodina tuli myös useiden tatuointiluonnosten omistajaksi. Ihmettelen, onko kuvilla, joita ei voida näyttää, olla salaperäinen historia vai ovatko ne vain koristeita hoikalle vartalolle.?

                Ensimmäinen tatuointi.

Täyden aikuisuuden saavutettuaan Ksenia päätti koristella vartalonsa tuskallisella luonnoksella. TV -juontaja ei kiellä, että hän haaveili tatuointiluonnoksesta kauan ennen sitä, mutta ei halunnut järkyttää vanhempiaan, koska he olivat ehdottomasti sitä vastaan. Ajatus jalkaan piirtämisestä tuli nopeasti – tämä on ainutlaatuinen delfiini, joka roiskuu aktiivisesti vesielementissä. Ensinnäkin delfiini symboloi seuraavia ominaisuuksia:

  • rakkaus vapauteen;
  • ystävällisyys;
  • rehellisyys.

näytekuva tatuoinnista Ksenia Borodina 05.12.2018 №023 - Tatuointi Borodina -

Tähtitelevisiotoimittajan henkilökohtainen valinta ei ole yleisön tiedossa, eikä Borodin halua paljastaa sitä. Voidaan vain olettaa, että delfiinikuvat on valittu talismaniksi ja aateliston, onnen ja ehtymättömän uskon hyvyyteen symboliksi. Ihmiset, jotka tulevat tällaisen tatuoinnin omistajiksi, yrittävät hallita delfiinille ominaisia ​​ominaisuuksia ja korjata ne luonteeltaan.

Hieman myöhemmin TV -juontaja muutti delfiinitatuoinnin höyhenkuvaksi. Höyhenkuvassa on myös monia tärkeitä merkityksiä:

  • korkea moraali;
  • puhtaus;
  • rohkeutta;
  • toivoa;
  • onnellisia unia.

Ksenia päätti tietoisesti seuraavan piirustuksen 10 vuoden kuluttua. TV -juontaja tuli ensin äidiksi, tatuointi omistettiin tyttärensä Marusyan kunniaksi. Levitys tehdään hieman vasemman ranteen yläpuolelle. Kirjoitus “Marusya” puhuu lempeistä ja värisevistä tunteista, Ksyusha pitää luonnosta korvaamattomana. Suoritti tatuoinnin tunnetulta ammattimaiselta tatuointimestarilta, jonka palveluita käyttävät monet venäläiset tähdet.

Suhteellisen äskettäin TV -juontaja kertoi faneille sosiaalisten verkostojen kautta, että hän päätti ikuistaa tatuoinnin vartalolleen omistamalla sen toiselle tyttärelleen Teonalle latinalaisen aakkoston kirjaimilla. Kuuluisa TV -juontaja ei kuitenkaan ole vielä valmis myöntämään yleisölle, mihin paikkaan tämä tatuointi on ottanut kehon. Innokkaat fanit odottavat innokkaasti TV -juontajan vapauttamista paljastavassa asussa arvostaakseen täydentämistä kauniilla vartalolla.

näytekuva tatuoinnista Ksenia Borodina 05.12.2018 №021 - Tatuointi Borodina -

näytekuva tatuoinnista Ksenia Borodina 05.12.2018 №026 - Tatuointi Borodina - näytekuva tatuoinnista Ksenia Borodina 05.12.2018 №025 - Tatuointi Borodina - näytekuva tatuoinnista Ksenia Borodina 05.12.2018 №024 - Tatuointi Borodina -

Ksenia Borodinaa voidaan luottavaisesti kutsua lastensa nimien tatuointien muodin ensimmäiseksi omistajaksi. Myöhemmin muut julkkikset alkoivat tehdä samanlaisia ​​koristeita vartalolle, esimerkiksi Alena Vodonaeva. Vain ajatus pukeutua herkkään vartaloosi rakkaan puolisosi Borodinan nimi vaikuttaa typerältä ja mautonta.

Ei ole mikään salaisuus, että Ksyusha rakastaa näyttää tatuointiluonnoksiaan kameroille. Jossain määrin on oikein osoittaa tunnetulle aikakauslehdelle hyvä maku ja yksipuolinen tietyntyyppisessä taiteessa korostaen sen omaa omavaraisuutta ja yksilöllistä tyyliä.

Ksenia Borodinan tatuoinnit – kuvaesimerkkejä 05.12.2018

Katso video:

Valmistaja: didi1ud (Tolstikova Irina Nikolaevna)