Kuva tatuoinneista

Kuva harpian tatuoinnista

Tässä näet kuva harpian tatuoinnista, kuvat, joita päivitämme säännöllisesti luettelossa, ovat sivun alareunassa. Tarkistettavaksi tarjotut piirustukset valmiista tatuoinneista auttavat luomaan käsityksen nykyaikaisten tatuointien vaihtoehdoista ja valitsemaan perustan tulevalle tatuoinnillesi. Löydät lisätietoja täältä:

 • Harpian tatuoinnin merkitys
 • Luonnoksia harpian tatuoinneista

Kuva harpian tatuoinnista - piirustusten ja tietojen kokoelma

Kuva harpian tatuoinnista – piirustusten ja tietojen kokoelma

Kaikki piirustuksen ominaisuuksista ja harpian tatuoinnin valokuvasta

Harpy on myyttinen olento. Petolintu, jolla on naaraspää ja rinta. Symboli on epäselvä, mutta historian ystävät käyttävät sitä laajalti. Alla on kuva harpian tatuoinnista.

Missä harpiatatuointeja käytetään??

 • Voit levittää harpiatatuoinnin melkein mihin tahansa kehon osaan. Yleisimmät vaihtoehdot ovat:
 • kyynärvarsi;
 • olkapää;
 • takaisin;
 • rinta;
 • lonkka;
 • kaviaari.

Kuten kaikki olennot, joilla on siivet, harppia näyttää hyvältä selällään. Erityisen kauniita ja realistisia väritatuointeja. Tässä tapauksessa koko ja sijainti voivat olla mitä tahansa. Pienet tatuoinnit lapaluulla, niska -alueella ja koko selässä näyttävät myös hyvältä..

Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №048 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №047 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №045 - valokuva tatuointi harpy -

Sovellusominaisuudet.

Piirustukset, jotka ovat epätavallisia koostumukseltaan, näyttävät mielenkiintoisilta. Voit pelata perspektiivillä ja realismilla ja levittää harppiaa olkapäällesi, ja sen siivet tarttuvat rintaasi ja lapaluusi. Tämä luo lisävolyymin tunteen ja liikkeen illuusion lihasten helpotuksesta johtuen..

Selässä olevat harpiat näyttävät myös laajoilta, etenkin lihaksikkailla miehillä. Tärkeintä on sijoittaa piirustus oikein niin, että se “herää eloon” lihasten työstä, mutta ei muutu vinoksi ja rumaksi.

Naiset rakastavat myös tatuointeja korotetuille ja avoimille alueille, erityisesti reisiin. Tällaisilla tatuoinneilla saadaan erittäin onnistuneita valokuvia..

Ihmisen ja linnun suhde piirustuksessa voi olla erilainen valitsemastasi luonnoksesta riippuen. Naaraspuolisko voi olla suurempi, ja linnulla on vain kauniit siivet ja häntä. Tai se voi olla täysimittainen lintu, vain naisen kasvot ja rinta. Jokainen valitsee piirtotyylin (realismi, itämainen, minimalismi jne.) Itselleen..

Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №036 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №032 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №031 - valokuva tatuointi harpy -

Vähän kuvan merkityksestä.

Harpiat ovat aina personoineet ihmisluonnon kielteisiä puolia – ahneutta ja ahneutta. Heidät kuvattiin usein istumassa kultapussin päällä, mikä symboloi heidän peruuttamatonta ahneuttaan kaikenlaisille arvoille..

Harppia pidetään myös sielun ja vauvan varastajana. Jopa sana “harpy” tarkoittaa “siepata”, “napata”.

Voit käyttää tällaista tatuointia useista syistä:

 • halu näyttää kaikille omaperäisyytensä;
 • rakkaus ja kunnioitus antiikin myytteihin ja legendoihin;
 • tatuoinnin omistajan halu näyttää kaikille, että sinun on pysyttävä kaukana hänestä;
 • luottamus siihen, että kaikki maailman pahuus tulee naisilta.

Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №030 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №023 - valokuva tatuointi harpy - Valokuva tatuointi harpy 06.11.2018 №021 - valokuva tatuointi harpy -

Lähesty tatuoinnin valintaa tietoisesti. Anna minkä tahansa kehon kuvan olla merkityksellinen sinulle.

Kuva harpian tatuoinnista – esimerkkejä piirroksista 11.6.2018

Katso video:

 Valmistaja: ibpf_777 (Daria Ermak)