Kuva tatuoinneista

Kuva kelttiläinen solmu tatuointi

Tässä näet kelttiläinen solmu tatuointi, Tutustu olemassa olevien tatuointimallien vaihtoehtoihin ja voit valita perustan oman ainutlaatuisen tatuoinnin luomiseen. Sivustolla on lisätietoja:

  • Kelttiläisen solmun tatuoinnin merkitys
  • Celtic solmu tatuointi luonnoksia

Kuva kelttiläinen solmu tatuointi - kokoelma valmiita piirustuksia

Kuva kelttiläinen solmu tatuointi – kokoelma valmiita piirustuksia

Kaikki Celtic -solmu -tatuoinnin piirustus- ja valokuvavaihtoehdoista

 Rohkeat ja määrätietoiset vahvemman sukupuolen edustajat suosivat kelttiläistä solmutatuointia. Tällainen tatuointisolmu auttaa ylläpitämään kelttiläisen soturin hengen voimaa, hänen uskoaan voittoon. Tämän symbolin merkitystä ei ole täysin ymmärretty, samoin kuin itse kelttiläisen sivilisaation katoaminen, joka jätti jälkeensä monia kulttuurimonumentteja..

Kelttiläinen solmun symboliikka.

Solmu sisältää erilaisia ​​yhdistelmiä loputtomia spiraaleja, kaarevia silmukoita ja suoria viivoja. Tällaisia ​​rakenteita ei myöskään kutsuta muuksi kuin elämän säikeiksi, jotka symboloivat kaikkien elävien olentojen ja maailman tapahtumien läheistä suhdetta. Solmun yksittäiset osat ovat pitkään säilyttäneet muodon ja rakenteen muuttumattomuuden, koska keltit uskoivat näiden symbolien jumalalliseen alkuperään. Kelttiläisen solmun muotoilu useimmissa tapauksissa toistaa luonnon monimutkaisen monipuolisuuden, ja säikeissä näkyy kartta elämänpolusta, joka on täynnä monimutkaisia ​​käännöksiä ja mielenkiintoisia juonia. Symbolin tatuointisolmun merkitys näkyy kohdassa, jossa kaikki maan ja taivaan voimat yhtyvät. Tatuointi itsessään symboloi ihmisen elämänpolkua, täynnä iloja ja suruja..

Kelttiläinen solmu tatuointikuva 13.11.2018 №157 - tatuointikuva kelttiläinen solmu -

Kuva kelttisolmun tatuoinnista 13.11.2018 №005 - tatuointikuva kelttiläinen solmu - Kelttisolmun tatuointikuva 13.11.2018 №007 - Tatuointikuva kelttiläinen solmu - Kelttisolmu tatuointikuva 13.11.2018 №008 - Tatuointikuva kelttiläinen solmu -

Perinteisissä kelttiläisissä koristeissa on useita pääkohtia:

  • Yhteys sielun ja kehon välillä
  • Koko maailman jatkuvuus
  • Olemisen ikuisuus
  • Pelottomuus ja uudestisyntyminen

Kuvaesimerkkejä kelttiläisen solmun tatuointisuunnittelusta:

Moderni kelttiläinen solmu.

Nykyään sydämien, spiraalien ja kolmioiden muodossa olevat piirustukset ovat varsin suosittuja. Rakastajat valitsevat perinteisen rakkaussolmun, joka suojaa perhettä kaikilta ongelmilta ja tuo sen yhteen. Esoteerismin fanit asettavat itsensä solmuun spiraalin muodossa, mikä tarkoittaa ihmisen yhteyttä maailmaan, hengellistä kasvua ja loputonta elämää. Solmun spiraalinen ulkonäkö voi myös tarkoittaa ihmisen sielun paranemista – suuren kuolemien ja uudestisyntymien ansiosta sielu tulee lähemmäksi täydellisyyttä.

Kelttiläinen solmu tatuointikuva 13.11.2018 №225 - tatuointikuva kelttiläinen solmu -

Kelttiläinen solmu tatuointikuva 13.11.2018 №031 - Tatuointikuva kelttiläinen solmu - Kelttiläinen solmu tatuointikuva 13.11.2018 №032 - tatuointikuva kelttiläinen solmu - Kelttisolmun tatuointikuva 13.11.2018 №041 - Tatuointikuva kelttiläinen solmu -

Nykyaikaisessa muodossaan kierre tarkoittaa väsymätöntä itsensä kehittämistä ja parantamista, hänen tietämystään maailmasta ja itsestään sekä paremmuuden tunnetta muihin nähden. Kristinuskon syntyessä keltien kulttuuri synnytti triquetra -solmun (nykyaikaisessa kolmion käsitteessä). Se oli keltien kulttuuri, joka muodosti perustan ensimmäisille kelttien keskuudessa oleville kristillisille kirkoille. Tällainen kuva oli salainen symboli kirkkoon kuulumisesta ja merkitsi kolminaisuutta, jota yhdistää rengas: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Intialaisessa kulttuurissa kuvio merkitsee kolmea toisiinsa liittyvää elementtiä: tuli, maa, vesi. Moderni tatuointi, jossa on kolmion kuva, tarkoittaa voiman, harmonian ja rauhan yhdistämistä.

Katso video:

 Valmistaja: ira746 (Irina Alekseevna)