Kuva tatuoinneista

Lepakkotatuoinnin merkitys

Mitä bat -tatuointi tarkoittaa??

Tällä sivulla yritämme selittää bat -tatuoinnin merkitys ja mahdollisia tulkintoja. Luonnollisesti kerromme sinulle mielenkiintoisia tietoja lepakon piirustuksesta ja annamme esimerkkejä lepakon tatuoinnista..

Lepakkotatuoinnin merkitys

Lepakkotatuoinnin merkitys

Lepakko on ainutlaatuinen eläin. Se on ainoa nisäkäs maailmassa, joka lentää. Koska lepakot metsästävät yöllä, ne liittyvät eniten pahuuteen, kuolemaan ja vaaraan. Ihmisten uskomusten mukaan lepakot saattoivat olla velhoja, ihmissusia ja vampyyreja ja synnyttää myös pimeyttä. On olemassa erilaisia ​​vampyyri-lepakoita, jotka metsästävät yöllä ja rakastavat lämminveristen eläinten verta. Joskus he voivat hyökätä ihmistä vastaan, minkä vuoksi heitä vihattiin niin paljon. Yhdellä silmäyksellä lepakkoon ihmiset olivat kauhuissaan ja pelkäsivät tätä olentoa. Keskiajalla Euroopassa lepakoilla oli ainutlaatuinen kyky aistia luonnonvoimia ja vaikuttaa vieraisiin maailmoihin. Siksi heitä pidettiin noitien ja ennustajien lemmikkeinä, ja niitä käytettiin usein maagisissa rituaaleissa. Kristinuskon tultua lepakoihin liittyi paholainen valta. Heitä pidettiin satanismin symbolina ja palvottiin epäjumalina. Nämä eläimet tuhottiin, koska ne saivat ihmiset pelkäämään. Jos kuollut lepakko roikkui talon vieressä, sen uskottiin estävän pahat henget. Amerikan ja brasilialaisten kansojen mytologiassa ja uskomuksissa lepakko on kauhea jumala.

Lepakkotatuoinnin merkitys 4 Lepakkotatuoinnin merkitys 1 Lepakkotatuoinnin merkitys 2

Joidenkin ihmisten mukaan hän voisi niellä auringon. Mutta voit myös seurata toista lähestymistapaa. Huolimatta siitä, että lepakko näyttää pelottavalta, sillä on myös positiivisia puolia. Esimerkiksi kreikkalaiset ja muinaiset roomalaiset arvostivat ja kunnioittivat lepakkoa innokkaasta näkökyvystään ja paikkatietoisuudestaan. Siten hän voi lentää nopeasti pimeydestä huolimatta eikä törmätä esteisiin. Uskotaan, että tämä eläin on tarkkuuden ja valppauden symboli. Kuuluisa kirjailija Homer symboloi häntä kuolemanjälkeisenä. Hän uskoo, että kuolevilla ihmisillä on siivet kuin lepakoilla. Kiinassa oli positiivinen mielipide lepakoista, jotka muuttivat lepakko -tatuoinnin merkitykseksi. Tämä eläin symboloi onnea, hedelmällisyyttä, pitkäikäisyyttä. Tatuoinnin merkitys vaikuttaa sen tekijään. On myös tärkeää, miten hän itse suhtautuu tähän olentoon. Lepakko alkoi täyttyä ruumiille elokuvan “Batman” ilmestymisen jälkeen, mutta tänään tällainen tatuointi ei ole kovin suosittu. Lepakkotatuointia on erikokoisia ja -tyylisiä. Ennen kaikkea se on täytetty lapaluille, selälle, kylkiluille ja rintaan. Yleensä tatuointi on musta, mutta kirkkaita värejä voidaan ajatella osoittamaan positiivisia puolia. Useimmiten sitä soveltavat epäviralliset ihmiset ja työntekijät. Jos tatuointi on kiinalaiseen tyyliin, voit houkutella vaurautta ja onnea – tämän tatuoinnin tarkoitus.

Lepakko tatuoinnissa ja ihmisen elämässä

Useimmat parantajat ja parantajat käyttivät lepakoita rituaaleissa. Jos nuoren miehen oli pakko lumoaa, vuodevaatteisiin laitettiin jauhe lepakon siivistä. Se oli ystävällinen ja tehokas rakkausloitsu. Lepakkotatuointeja tatuoivat sekä miehet että naiset. Naiset valitsevat pehmeämmän mallin, kun taas miehet ovat massiivisempia. Lepakko on tumma ja salaperäinen olento, joka on saavuttanut suosiota ihmisten keskuudessa. Lepakon suunnittelusta riippuen sillä voi olla erilainen merkitys. On oltava varovainen, kun valitset tyylin, jossa tatuointi tehdään. Muoto ei ole yhtä tärkeä. Jos täytät realistisen kuvan lepakoista, se näyttää aggressiiviselta. Tällaiset piirustukset valitsevat pääasiassa miespuolinen sukupuoli, ja tytöt pitävät nykyaikaisista tatuoinneista. Mitä tulee armeijan tatuointeihin, niitä käytetään yleensä olkapäähän ja rintaan. Mutta useimmiten lepakoiden kuvat täytetään mihin tahansa kehon kohtaan. Tällaista tatuointia voidaan käyttää henkilön talismanina. Se symboloi onnea ja pitkää ikää. Jotkut ihmiset eivät välitä muinaisista uskomuksista, joten heitä ohjaa oma käsityksensä. Tatuoinnin ei aina tarvitse olla mielekästä. Useimmiten sitä käytetään koristamaan kehoa..

Lepakkotatuoinnin merkitys 6 Lepakkotatuoinnin merkitys 5 Lepakkotatuoinnin merkitys 3

Lepakot ovat menestyksen ja ymmärryksen symboli. Siksi tämä eläin on kuvattu eurooppalaisissa vaakunoissa. Koska nämä olennot tarttuvat eri pintoihin, Bulgariassa ne ovat onnen talismaneja. Muinaiset kreikkalaiset uskoivat, että lentävä ajatus symboloi hedelmällisyyttä. Kiinassa uskotaan, että jos viisi lepakoita täytetään vartaloon, tämä tarkoittaa positiivisia ominaisuuksia. Jos kuva on punainen, se puhuu onnesta. Intiaanit seurasivat lepakoiden käyttäytymistä ja tekivät tiettyjä johtopäätöksiä. Heidän mielestään nämä eläimet vaikuttivat heidän perheeseensä. Intialaiset pitivät lepakoita läheisesti matkustamiseen ja nukkumiseen liittyvinä. Jos henkilö haluaa tatuoinnin, jossa on lepakon kuva, hänen on päätettävä, mitä tämä eläin symboloi..

Voit katsoa:

BAT -tatuointiluonnokset

VALOKUVATUO BAT