Kuva tatuoinneista

Lisää luetteloon

Onko tatuointiin tarkoitettu sivusto, jossa on 300 000 yksittäistä kävijää kuukaudessa ja 1 000 000 sivua katseltu, ihmiset, jotka valitsevat tatuointiluonnoksia, tutustuvat kuvassa oleviin tatuointiesimerkkeihin, selvittävät merkityksen ja tietysti etsivät tatuointisalongin, jossa he saavat tatuoinnin.

Kaikki yllä oleva tekee resurssista maksimaalisen kannattava alusta lähettää tietoja itsestäsi tatuoijana tai tatuointisalongina.

Ehdotamme tietojen sijoittamista luetteloon kahdella tavalla:

Maksettu majoitus – 2000 ruplaa.ILMAINEN MAJOITUS

Tilaa meiltä MAKSATTU TIETOASEMA ja hanki jatkuvasti konkreettista asiakasvirtausta sekä seuraavat edut:

  • Aktiiviset hyperlinkit resursseihisi, mikä ottaa sivustomme sijainnit huomioon ottaen konkreettisia muutoksia ja kasvua resurssisi asemissa, jotka edustavat sinua suoraan verkossa.
  • Laajennettu kuvaus (materiaalin ainutlaatuinen teksti), joka ei ainoastaan ​​auta sivua jalansijaa hakemistoon kiinnostavasta kaupallisesta pyynnöstä “saada tatuointi vuonna ***”, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden kertoa yksityiskohtaisesti noin salonki, mestarit, hinnat, ominaisuudet, tarjoukset ja alennukset.

Maksullisen sijoittelusuunnitelman mukainen materiaali kulkee julkaisujen pääsyötteessä ja sen aikana 7 päivää kiinteästi sivuston pääsivulle, voidaan suorittaa seuraavassa muodossa: katsaus, haastattelu, osakeilmoitus, muu.

  • Mahdollisuus esittää julkaisussa video- materiaaleja ja jopa 500 valokuvaa töiden portfolio, salonkien sisustus, työntekijöiden valokuvat ja muut.
  • Julkaisun pätevä SEO-optimointi, joka tarjoaa korkeita asemia materiaalia haussa ja tatuointipaikkasi tietojen näkyvyyttä tarvittavia, “miellyttävimpiä” pyyntöjä varten resurssisi lisäksi.

Tatuointisalongin tietojen maksetun sijoittamisen vaikutus sivustohakemistoon

Kuten käytäntö on osoittanut, mainostaja saa todellisen, vakaan ja pitkäaikaisen asiakasvirran sijoittamalla tatuointisalongisi tiedot luetteloomme maksullisesti, mikä maksaa, ottaen huomioon hinnan, erittäin nopeasti ja moninkertaisesti . On mahdotonta olla huomaamatta tatuointihuoneen pääresurssin positioiden kasvua, mikä johtaa usein tilanteeseen, jossa TOP -tietojen pariliitos muodostuu, kuten voidaan nähdä yhden asiakkaamme esimerkistä. Totta, se on mukavaa, 3 sijaa TOP-5: ssä?

KATSO ESIMERKKI

esimerkki maksullisen mainonnan sijoittamisesta tatufoto_com -sivustolle

esimerkki maksullisen mainonnan sijoittamisesta tatufoto_com -sivustolle

Sijoitushinta: 2000 hieroa.

(tiedot julkaistaan ​​ikuisesti)

TÄYTÄ LOMAKE TAI OTA YHTEYTTÄ TOINEN, KÄTEVÄ MENETELMÄ

Muista tarkistaa “SPAM” -kansio, jos odotat kirjettä meiltä

Täytä lomake ja tatuointisalongisi tiedot näkyvät yleisessä luettelossa, mikä tuo luonnollisen vastauksen ja asiakkaiden tulon.