Kuva tatuoinneista

Luonnoksia elämän puun tatuoinnista

Tarjoamme sinulle omamme elämän puun tatuointimallit, joka voi olla arvokas alku ainutlaatuisen tatuoinnin idean muodostamiselle. Niille, jotka haluavat tutkia piirustusta yksityiskohtaisesti, ennen tatuoinnin levittämistä, suosittelemme, että tarkastelet lisäksi seuraavia materiaaleja verkkosivustollamme:

  • Kuva elämän puun tatuoinnista
  • Elämän puun tatuoinnin merkitys

Luonnokset elämän puun tatuoinnista - suunnitteluvaihtoehdot viileälle tatuoinnille

Luonnokset elämän puun tatuoinnista – suunnitteluvaihtoehdot viileälle tatuoinnille

Mielenkiintoista elämän puun tatuointiluonnoksista

On huomattava, että elämän puu tatuointi on erittäin symbolinen..

Ensinnäkin mikä tahansa puu on yhteys taivaan ja maan välillä, koska sen kruunu koskettaa taivasta ja sen juuret peittävät elämää antavan maan..

Tällä on syvempi merkitys. Itse asiassa useimmiten ne kuvaavat kruunun ja juurien lomitusta. Näin muodostuu pallo, joka tarkoittaa ikuista kiertokulkua, kasvua ja kehitystä, kuolemaa ja ylösnousemusta. Siksi nimi “elämän puu” saatiin..

Monissa maailman kulttuureissa on viittauksia tähän mystiseen puuhun. Esimerkiksi kristinuskossa tämä puu reunusti pahan ja hyvän puuta, josta Aadam ja Eeva söivät kielletyn hedelmän. Tämä tarkoittaa, että sillä oli myös erityinen voima. Tässä tapauksessa se symboloi jumalallisen luomakunnan yhteyttä sen luojaan.

Myös kelttiläisissä ja atsteekkien myytteissä on maailmankaikkeuden akseli. Se esitetään saman elämän puun muodossa, joka sijaitsee koko maailmankaikkeuden keskellä. Häntä kunnioitettiin, pelättiin, hän toi lahjoja ja pyysi suojelua.

Lisäksi keltit uskoivat, että puun kruunu on yhteys muihin maailmoihin, runko on todellisuutta ja juuret ovat kuolemanjälkeinen elämä..

Kiinalaiset uskoivat, että tämä on kuolemattomuuden symboli, jota vaarallinen lohikäärme vartioi poikkeuksetta juurella suojellakseen sitä jumalallisten voimien loukkaamiselta..

Tällaisen tatuoinnin päätarkoituksena pidetään äärettömyyttä, kaikkien elävien olentojen alkua ja loppua, elämän alkuperää ja yhteyttä. Viestintä paitsi henkilön kanssa esi -isiensä kanssa, myös tulevien jälkeläisten kanssa.

Elämän puun kuvan ominaisuudet:

  • tiheät juuret ja rehevä kruunu – voiman ja hyvinvoinnin, elinvoiman symboli;
  • elinkaaren muodostuminen – kudottujen oksien ja juurakoiden ympyrä;
  • lukemattomat mehukkaat hedelmät ja lehdet – vaurauden symboli, lahjat.

Tatuointi on täydellinen sekä miehille että naisille..

Tietyn puun valinta voidaan tehdä myös haluttujen lisäominaisuuksien perusteella.

Esimerkiksi:

  • koivu – naisellisuus ja viattomuus, arkuus;
  • tammi ja sarvipuu – mielen ja kehon vahvuus;
  • sara – joustavuus;
  • sypressi – sitkeys.

Käyttöpaikka voi olla mikä tahansa kehon osa: kaulasta alaraajaan. Kaikki riippuu tatuoinnin laajuudesta ja vaikutuksesta, jonka haluat luoda..

Tyylikkyyden lisäämiseksi niska tai käsi, vasen olkapää sopii. Maskuliinisuuden lisäämiseksi kuva tulee sijoittaa sääreen tai selkään, vartalon oikealle puolelle.

Jos luonnoksen tekeminen on vaikeaa, galleriamme auttaa..

Luonnoksia elämän puun tatuoinnista 7.7.2016

Katso video:

 Valmistaja: vabi-sabi (Krupskaya Valeria)