Kuva tatuoinneista

Mehendi alaselässä (hennapiirustukset)

Täältä voit löytää mielenkiintoisia faktoja mYehendi alaselässä (henna piirustukset), katso valokuvaesimerkkejä ja tutustu piirustusten ominaisuuksiin, hanki vinkkejä.

Mehendi alaselässä (hennapiirustukset) - tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Mehendi alaselässä (hennapiirustukset) – tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Mehendi alaselässä (hennapiirrokset) – kaikki hauskaa

Mehendi on yksi salaperäisimmistä ja halutuimmista tatuoinneista tyttöjen keskuudessa. Tämä pyhä piirustus tuli meille muinaisesta Intiasta, kun naiset käyttivät sitä talismanina pimeitä voimia ja pahaa silmää vastaan. Mutta toinen tärkeä merkitys kuvassa on se, että muinaisen raamatun mukaan mehendi houkuttelee rakkautta, vaurautta ja hyvinvointia naisen elämään..

Useimmiten tällainen tatuointi löytyy sellaisista kehon osista kuin oikea käsi, rinta, alaselkä, niska, selkä, jalat ja pakarat..

Naisille yksi suosituimmista vaihtoehdoista on alaselän mehendi. Yleensä tämän kehon osan piirustukset ovat aina merkki naisten terveydestä ja hedelmällisyydestä. On hyvin yleistä nähdä mehendi yhdessä lootuksen tai ruusujen kanssa. Tällainen pari luo omistajan menestykseen ja vaurauteen kaikilla elämänaloilla..

kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №018 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №019 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 02/09/2019 №020 - mehendi alaselässä -

Mehendi perustuu usein toistuvaan kuvioon, joka muistuttaa kukkia, eläimiä tai sydämiä. Tämän maalauksen kauneus on lumoava. Hän paljastaa täysin naisellisen luonteen.

Mehendin tyypit.

  • Mandala on nyt yksi suosituimmista kuvioista. Sitä käyttävät usein ihmiset, jotka harjoittavat hengellisiä käytäntöjä, ja hyvästä syystä, koska se on yksi keskeisistä buddhalaisista symboleista (maailmankaikkeuden ruumiillistuma). Se on merkki persoonallisuuden ja harmonian yhtenäisyydestä..

  • Lootus on aina elämän alkuperä. Intiassa se symboloi naisen lisääntymiselintä. Lisäksi lootus on kunnian, vaurauden, elämän syntymän, kuolemattomuuden ja hedelmällisyyden symboli..

  • Norsu on aina merkki vallasta ja kunniasta. Häntä symboloi myös älykkyys, jalous, viisaus ja pitkä elämä..

kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №021 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №022 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №027 - mehendi alaselässä -

  • Spiraali on vanhin symboli. Uskomuksen mukaan tämä piirustus symboloi elävän energian vaikutusta ihmiseen. Spiraali on suosittu joogaharjoittajien keskuudessa, koska se avaa chakrat.

  • Intialainen kurkku on kaunein kukkakoriste, joka on pitkänomainen pisara. Morsian oli usein koristeltu tällaisella kuviolla. Se oli eräänlainen onnen toivo nuorille. Tällaisen tatuoinnin pitäisi tehdä ne tytöt, jotka haaveilevat tulla onnellisiksi vaimoiksi ja äideiksi..

  • Riikinkukko – tämä kaunis siro lintu oli jumalatar Krishnan symboli muinaisessa Intiassa. Legendan mukaan hän piti koko ihmiselämää jatkuvana ilona ja juhlana. Siksi tätä tatuointia suositellaan käytettäväksi tytöille, joiden elämä liittyy luovuuteen. Riikinkukko auttaa paitsi inspiraation löytämisessä myös palauttamaan elämän ilon..

kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №030 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №032 - mehendi alaselässä - kuva mehendistä alaselässä 09.02.2019 №064 - mehendi alaselässä -

  • OM on luultavasti yksi uskonnollisimmista symboleista, joka sopii ihmisille, jotka ovat valmiita omistautumaan maailman tuntemiseen, hengellisiin käytäntöihin ja totuuden etsimiseen (itsensä löytäminen tässä maailmassa). Se on elämän alkuperän alku ja maailmankaikkeuden äärettömyys, joka tarkoittaa OM. Mestarit suosittelevat sen soveltamista niille naisille, jotka haluavat säilyttää henkisen harmoniansa..

Tietenkin alaselän mehendi tulee kaunistukseksi mille tahansa naiselle riippumatta siitä, minkä luonnoksen valitset. Pääasia on, että piirustuksesta tulee sielusi jakamaton jatko..

Mehendi alaselässä (hennapiirrokset) – kuvaesimerkkejä 2.9.2019

Katso video:

Valmistaja: okhotina (Nastya_Rom)