Kuva tatuoinneista

Muinaiset tatuoinnit ja niiden merkitys

Tatuoinnin taito on yhtä vanha kuin ihmiskunnan historia. Asiantuntijat sanovat, että Egyptin vanhat valtakunnat (noin kuusi tuhatta vuotta sitten) nostivat ensimmäiset kehon piirustukset taiteeseen, ja viime vuosisadan etnografiset tutkimukset viittaavat siihen, että tatuointi on yhtä ikivanha ihmisen muoto koristelu kuin ensimmäiset alkeet ensimmäisen, sen ikä, merkkejä kulttuurista.

Muinaiset tatuoinnit ja niiden merkitys tuli taidekriitikkojen, arkeologien ja historioitsijoiden suuren huomion kohteeksi, koska he voivat kertoa paljon muinaisten sivilisaatioiden historiasta. Ne herättävät yhtä syvää kiinnostusta nykyaikaisten ystävien keskuudessa ja eksoottiset koristavat kehonsa. Lisäksi asiantuntijoiden mukaan muinaiset tatuoinnit voivat sisältää maagisen energian, joka voi vaikuttaa vakavasti elämääsi..

Mitä muinaiset tatuoinnit tarkoittavat - esimerkkejä kuvassa

Mitä muinaiset tatuoinnit tarkoittavat – esimerkkejä kuvassa

Tutkijat ovat löytäneet tatuointeja egyptiläisistä muumioista, ja itse tatuoinnin taito mainitaan useissa historiallisissa asiakirjoissa ja kronikoissa ympäri maailmaa. Egyptiläisten lisäksi muinaiset kreikkalaiset ja persialaiset, gallialaiset ja roomalaiset, johtajat, papit ja yksinkertaiset soturit muinaisten saksalaisten keskuudessa koristivat ruumiinsa eri muotoisilla ja monimutkaisilla piirustuksilla..

Mitä muinaiset tatuoinnit tarkoittivat??

Jos modernissa maailmassa tatuointi on monella tapaa eksoottinen ja ei-triviaali esteettinen koristelu, niin muinaisina aikoina piirustuksella oli tunnistava, pyhä ja maaginen merkitys. Tatuointi määritti kuuluvansa tiettyyn kastiin, klaaniin, ilmoitti, onko nainen naimisissa vai ei, kuinka monta lasta hänellä on. Tatuointi voi suojata pahoilta hengeiltä. Sitä voitaisiin soveltaa heimon ja klaanin vartijan totemin kunniaksi. Joten, muinaisessa maailmassa, jossa lähetys ei ollut niin korkealla tasolla kuin meidän aikanamme, tatuointi oli elintärkeä. Arvet koristavat oikeaa miestä – tämä sananlasku tulee antiikista, kaukaisimmista esi -isistämme, joille tatuointi oli “puhuva” merkki, ihmisen symboli, kuten nimi. Ei ihme, että monissa alkukantaisesti elävissä heimoissa käytetään erityisiä tatuointeja aloitusriitin ja nuoren miehen tai tytön aikuisuuteen tulon jälkeen..

Muinainen tatuointi miehen kasvoille Muinainen tatuointi - kasvojen levitysprosessi

Kuitenkin myös nykyään tietyt ihmiset käyttävät tatuointeja usein paitsi esteettisen nautinnon vuoksi myös osoittaakseen kuuluvansa tiettyyn alakulttuuriin. Asiantuntijoiden mukaan monet muinaiset symbolit ovat kuitenkin säilyttäneet energiapotentiaalin meidän aikanamme ja voivat auttaa omistajaa todellisessa elämässä. Siksi, ennen kuin käytät tätä tai sitä merkkiä kehollesi, sinun on harkittava huolellisesti, mitä haluat ilmaista maailmalle tällä eleellä. Loppujen lopuksi olemme yhtä kehomme kanssa.

Suojelusenkeli -tatuointi, kuten aina, auttaa ja suojaa sinua ongelmilta, lisää voimaa ja optimismia jokapäiväiseen elämääsi. Jokaisen, joka haluaa peittää myyttisen feniksilinnun kuvan vartalolleen tai raajoihinsa, pitäisi ymmärtää, että tällä tavalla hän kutsuu pitkäikäisyyttä ja rauhaa olemassaoloonsa. Henkiseen kehitykseen pyrkivät ihmiset sopivat pelikaanin muotoiseen tatuointiin, ja piirustus, jossa on “unen sieppari”, suojaa sinua painajaisilta ja negatiivisilta ajatuksilta.

Mitä muinaiset tatuoinnit tarkoittavat - esimerkkejä kuvassaMitä muinaiset tatuoinnit tarkoittavat – esimerkkejä kuvassaMuinainen tatuointi egyptiläisten jumalien kanssaMuinainen tatuointi egyptiläisten jumalien kanssaMuinainen tatuointi, jossa on silmät ja kämmenetMuinainen tatuointi, jossa on silmät ja kämmenetMuinainen Buddha -tatuointi miehen ruumiissaMuinainen Buddha -tatuointi miehen ruumiissaMuinainen tatuointi muumion käsivarteenMuinainen tatuointi muumion käsivarteenMuinainen tatuointi puoleen vatsaanMuinainen tatuointi puoleen vatsaanMuinainen tatuointi lapaluulla ja selässäMuinainen tatuointi lapaluulla ja selässäMuinainen tatuointi miehen kasvoilleMuinainen tatuointi miehen kasvoilleMuinainen tatuointi muumion otsaanMuinainen tatuointi muumion otsaanMuinainen tatuointi muumion iholleMuinainen tatuointi muumion iholleMuinainen tatuointi ihollaMuinainen tatuointi ihollaMuinainen rinta- ja hartiatatuointi miehelleVanha rinta- ja hartiatatuointi miehelleMuinainen tatuointi - vintage -valokuviaMuinainen tatuointi – vintage -valokuviaMuinainen tatuointi - kasvojen levitysprosessiMuinainen tatuointi – kasvojen levitysprosessiMuinainen tatuointi - esimerkkiMuinainen tatuointi – esimerkkiMuinainen tatuointi - muumion jäänteetMuinainen tatuointi – muumion jäänteetMuinainen tatuointi - piirustus munkin päähänMuinainen tatuointi – piirustus munkin päähänMuinainen tatuointi - silmä raMuinainen tatuointi – silmä raMuinainen tatuointi - vaihtoehto olkapäälle miehelleMuinainen tatuointi – vaihtoehto olkapäälle miehelle

Yleensä esimerkiksi kuva eläimestä, jumaluudesta tai muinaisista merkeistä, runoista, sisältää suuren energian ja merkitysten, jotka ovat olleet niissä vuosisatojen ajan. Lisäksi ei vain mytologisia olentoja, kuten feeniksiä. Haikaran, hirven, kriketin, pääskynen ja leppäkertun tatuointeja pidetään positiivisina, ja ne houkuttelevat hyvää, onnea ja onnea. Jopa näennäisesti yksinkertaisella papukaijan muotoisella tatuoinnilla on suuri symboliikka. Se sanoo, että sen omistaja etsii hyvää, iloa ja hauskaa koko perheelleen ja ystävilleen. Muinainen egyptiläinen symboli, joka tunnetaan nimellä “horuksen silmä”, suojaa vaurioilta ja auttaa tasapainottamaan ympäristön ja ihmisten kanssa, paitsi pahasta silmästä.

Älä unohda sitä voimakasta hengellistä voimaa, jota jumaluuksien kuvat ovat täynnä. Poseidonin kuva auttaa kaikkia merimiehiä ja matkustajia. Intialaisten ja slaavilaisten jumalien piirustukset osoittavat haluasi kunnioittaa perinnettä ja ykseyttä luonnon kanssa. Joten, kun olet päättänyt tehdä itsellesi tatuoinnin, joka sisältää monien sukupolvien kokemuksia, ei ole toinen aika miettiä, mitä haluat kommunikoida tämän piirustuksen kanssa ympärilläsi oleville ihmisille ja koko maailmalle..

Voit katsoa:

LUONNOT ANTIIKIN TATTOOISTA

KUVIA ANTIIKIN TATTOOISTA