Kuva tatuoinneista

Possum -tatuoinnin merkitys

Tässä materiaalissa voit oppia Opossum -tatuoinnin merkityksestä, voit tutustua tämän epätavallisen tatuointisuunnittelun ominaisuuksiin, oppia mielenkiintoisia faktoja tatuoinnin historiasta, merkityksestä ja tulkinnasta, katso kuvaesimerkkejä mielenkiintoisista Opossum -tatuointimalleista . Lisäksi tästä aiheesta verkkosivuillamme:

 • Luonnoksia opossum -tatuoinnista
 • Kuva Possum -tatuoinnista

Possum -tatuoinnin merkitys - tietoa merkityksestä ja ominaisuuksista - tatuointipiirustukset

Opossum -tatuoinnin merkitys: tulkinta, merkitys ja valokuvaesimerkit tatuointisuunnittelusta

Opossum ei ole vain epätavallinen pussieläin, joka kiinnostaa valtavaa määrää tiedemiehiä ympäri maailmaa, vaan suosittu hahmo, joka tuli kuuluisaksi planeetan joka kolkassa sarjakuvan “Jääkausi” ansiosta, jossa kaksi levotonta Opossumia “liotettiin täysillä. “.

Sarjakuvassa esiintymisen jälkeen pahanlaatuinen nisäkäspetoeläin tuli niin suosituksi, että se heijastui tatuointiin etenkin niiden ihmisten keskuudessa, jotka liittyvät tähän olentoon ja sen asenteeseen.

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №138 -Opossum -tatuoinnit

Mielenkiintoisia faktoja Opossumista yleensä ja erityisesti tatuoinneista

Mielenkiintoinen tosiasia on se, että Opossum on yksi planeetan vanhimmista olennoista, joka ei käytännössä ole muuttanut ulkonäköään tähän päivään asti. Tapaus, jossa luonto teki aluksi hienoa työtä eikä tarvinnut “lopettaa” prosessissa.

Ensimmäistä kertaa Euroopassa tämä eläin luokiteltiin ja kuvattiin vasta vuonna 1770, pussieläinten rotille ja laajoissa piireissä kutsuttiin “Uuden maailman uteliaisuudeksi”.

Tuolloin tiede ei ollut niin kehittynyt kuin nyt, ja tuon ajan tiedemiehet harkitsivat vakavasti versiota, jonka mukaan Opossum -pennut eivät synny, vaan kehittyvät äidin nänneissä kasvien hedelminä, jotka orastavat myöhemmin, “kypsymisen” jälkeen “. Luonnollisesti – todellisuudessa näin ei ole.

Kuvaesimerkki tatuoinnista Opossum 18.11.2020 №135 -Opossum -tatuoinnit

Vincente Pinzona esitti Opossumin lahjaksi Espanjan kuninkaalle Ferdinandille, joka yksinkertaisesti lannistui siitä, että eläin kantoi jälkeläisiään pussissa, ja kutsui häntä “uskomattomaksi äidiksi”.

Nykyään possum on yleinen ja mukava Yhdysvalloissa, Virginiassa. Vuonna 2010 yksi alueen opossumeista nimeltä Hydley esiintyi TV -ohjelmassa ja sai uskomattoman suosion, väitetysti ennustavan vuoden 2011 Oscar -ehdokkaita..

Maantieteilijät, biologit ja evoluutionistit eivät voi tähän päivään mennessä olla samaa mieltä Opossumin alkuperästä ja historiasta, koska olennolla on valtava määrä ominaisuuksia, joita on vaikea selittää.

Tällä hetkellä olento in vivo voi hyvin Etelä- ja Pohjois -Amerikassa..

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №133 -Opossum -tatuoinnit

Opossum -symbolin merkitys, tulkinta, symboliikka ja vaikutus ihmiseen

Jos otamme huomioon Possumin kuvan karisman ja epätavallisuuden, niin jos uskotaan tatuointikuvion vaikutukseen henkilöön, tällaisen symbolin (totemin) omistaja vartaloon tatuoinnin muodossa voi muuttua radikaalisti, koska:

 • Vaikuttavat ja heikosti ajattelevat ihmiset voimakkaan totemin suojeluksessa voivat päästä muiden vaikutuksesta ja tulla rohkeammiksi
 • Karismaattinen symboli voi auttaa hallitsemaan omia tunteitasi, jolloin voit selviytyä konfliktista voittajana jopa ilman taistelua.
 • Opossumin periaatteiden mukaisesti omistaja voi oppia puolustamaan ilman vastatoimia ja käyttää viisautta, joka ei pidä taantumana positiivista tulosta tuovaa perääntymistä.
 • Opossumin ovela ja eksentrisyys voi opettaa ja tehdä omistajasta joustavamman ja strategisesti pätevämmän
 • Opossum -tatuointisuunnittelun omistaja voi oppia priorisoimaan oikein keskittymällä kehittämään suurimpia vahvuuksiaan – tosin ei suosituimpia.
 • Ehkä, kun hän on käyttänyt tatuointia Opossumin kanssa, omistaja alkaa tuntea vaaran lähestymisen, kuten “pieni saalistaja” itse
 • Tarkastelemalla Opossum -tatuointiasi voit todennäköisesti luopua tekosyiden tekemisestä muille ja ottaa vastuun kaikesta, mitä tapahtuu.

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №131 -Opossum -tatuoinnit

Jos uskot vilpittömästi totemisi ja amulettisi voimaan Opossumin kanssa, hänestä tulee varmasti luotettava suojelijasi ja auttajasi..

Miesten Opossum -tatuointisuunnittelun merkitys, tulkinta ja mahdollinen merkitys

Kun olemme nähneet tatuoinnin Possumilla miehellä, voimme todennäköisesti päätellä, että tällaisen tatuoinnin omistaja on henkilö, joka ei ole ilman syytä luottavainen itseensä.

Niin luottavainen itseensä, että hän oppi luottamaan tunteisiinsa ja intuitioonsa..

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №128 -Opossum -tatuoinnit

Nähdessään miehiä, joilla on Opossum -tatuointi, olisi loogista päätellä, että hän seuraavat ominaisuudet ovat luontaisia:

 • Hyvän diplomaatin kykyjä
 • Kestävyys, jonka avulla et voi kysyä itseltäsi katkeraan loppuun
 • Kadehdittava analyyttinen mieli
 • Kyky saavuttaa asetettu tavoite minimaalisilla voimilla ja resursseilla
 • Serendipity rajoittuu pahuuteen
 • Kirkas näyttelijä ja taitava näyttelijä

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №125 -Opossum -tatuoinnit

Mies, joka vertaa itseään Opossumiin, on mies, joka on toistuvasti testannut intuitiotaan ja vaistojaan saavuttaakseen vaikeita voittoja. Mies, joka uskoo vaistoihinsa ja käyttää niitä taktisesti.

Tällainen henkilö antaa vastustajansa tuntea voiton maun, saa hänet rentoutumaan ja kääntää sitten tilanteen yllättäen hänen hyväkseen, jättäen hänet “nenään”.

Olisi loogista olettaa, että tällaisen arsenaalin omistaja on taloudellisesti turvattu henkilö ja mahdollisesti kohtuuttoman rikas..

Kuvaesimerkki piirustuksesta tatuoinnista Opossum 18.11.2020 №123 -Opossum -tatuoinnit

Mitä naispuolinen tatuointi “saalistusrotalla” Possumin muodossa sanoo ja mitä se voi tarkoittaa??

Nainen, jolla on tällainen tatuointi, on paljon mielenkiintoisempi kuin voit kuvitella..

Jos vertaat häntä Opossumiin, saatat olla paljon kuumempi hänen kanssaan kuin voisit kuvitella..

Nainen, jolla on tällainen tatuointi, ei vain tiedä, miten saavuttaa voitto, hän ei luovuta edes ehdottoman menetyksen sattuessa, vaan pikemminkin halailee tapaa vetäytyä osuakseen odottamattomaan paikkaan.

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №121 -Opossum -tatuoinnit

Opossum -tatuoinnin omistajaa voidaan kuvata seuraavasti:

 • Tyttö, jolla on kadehdittavat vaistot, joka osaa käyttää niitä
 • Henkilö, joka voi piilottaa malttinsa ja tarvittaessa kestää vaikeuksia saavuttaakseen tavoitteensa
 • Reilun sukupuolen edustaja, jolla on kadehdittava älykkyys
 • Vapautta rakastava ja itsenäinen tyttö
 • Säätö (riippumatta siitä, kuinka ruma se kuulostaa, se on erittäin hyödyllinen)
 • Mies, jolla on tason 80 ovela taito, joka rajoittuu oveluuteen
 • Tyttö, jolla on luonne ja leikkisyys, joista monet haaveilevat ja “harvat”, pystyy selviytymään

Kuvaesimerkki Possum -tatuointipiirustuksesta 18.11.2020 №120 -Opossum -tatuoinnit

Katsoisin lähemmin tyttöä, jolla on Opossum -tatuointi, koska tällaisen kuvan omistajasta voi tulla parempi äiti, itsenäinen ja menestyvä yrittäjä, upea rakastaja ja mahdollisesti “tinkimätön, kiihkeä narttu”.

Joka tapauksessa et valitse, mutta Hän!

Valokuvaesimerkkejä miesten ja naisten tatuoinneista Opossumilla 18.11.2020 (140 kuvaa)

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.