Kuva tatuoinneista

Pyörän tatuoinnin merkitys

Mitä tarkoittaa ohjauspyörän tatuointi?

Meillä on iloinen vanhuus –

kuinka monta isoäitiä, joilla on tatuointeja alaselässä!

Materiaalissa selvitämme piirustuksen historian ja ohjauspyörän tatuoinnin merkitys. Katsotaanpa joitain mielenkiintoisia tietoja. Luonnollisesti katsotaan kuvia valmiista tatuoinneista ohjauspyörän kanssa ja luonnoksia tällaisille tatuoinneille (materiaalin alta löydät linkit sivustomme osioihin, jotka sisältävät esimerkkejä ohjauspyörällä varustetuista tatuoinneista).

Pyörän tatuoinnin merkitys

Pyörän tatuoinnin merkitys

Molempien sukupuolten tatuoitujen yksilöiden määrä kasvaa joka vuosi..

Mistä ihminen saa tällaisen tatuointihalun??

Vastaus löytyy kaukaisesta menneisyydestä. Isovanhempiemme isoisät, jotka huolehtivat ruoasta ja omasta metsästäjä-asemastaan, koska hän sai eniten muistoja, yrittivät jollain tavalla erota muista heimolaisista.

Sana “tatuointi” on melko uusi ja sitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1769 kapteeni James Cookin päiväkirjassa. Juuri tulee polynesialaisesta sanasta, jota aboriginaalit käyttävät monilla Tyynenmeren saarilla, joilla väestö tatuoi itsensä. Englantilaiset merimiehet saivat ensin tatuointinsa näillä saarilla ja esittivät sitten tavan Euroopassa.

Kuten monet arkeologit uskovat, tatuointi alkoi jo Egyptissä, ennen kuin Egypti oli järjestäytynyt yhteiskunta noin 6000 vuotta sitten..

Egyptistä tatuointitapa levisi myöhemmin ja jaettiin Afrikan muille osille, muutti Aasiaan ja Tyynenmeren saarille kaupallisten linjojen ja matkustajien kautta.

Jokainen kulttuuri on sittemmin tatuoinut itsensä tavalla tai toisella hengellisyyden, suojelun, voiman ja historian vuoksi. Tatuoinnit olivat merkkejä siitä, mistä haltija oli hyvin ylpeä tai häpeä käyttää. Polynesialaiset saivat tatuoida miehiä ja naisia, kun taas muissa kulttuureissa vain miehet saivat tehdä niin. Japanilaiset ovat ottaneet tatuointeja ainakin vuodesta 400 eaa. koristetarkoituksiin, mutta myös rikollisten merkkinä niiden erottamiseksi muista kansalaisista.

Jokaisella tatuoinnilla oli oma erityinen merkityksensä. Aloitamme artikkelisarjan tatuoinneista ja niiden merkityksestä.

Mitä tarkoittaa ohjauspyörän tatuointi ohjauspyörän tatuointi ja kirjoitus carpe diem - tarkoittaa ohjauspyörän tatuointia ohjauspyörä ja ankkuritatuointi jaloissa kauniille tytölle

Aloitetaan merihenkisistä tatuoinneista ja ohjauspyörän tatuoinnista

Miksi merellinen?

Tähän on kaksi syytä..

Ensinnäkin merimiehet toivat tatuoinnin perinteen Eurooppaan..

Toinen on vanhin ja yleisin aihe..

Merellisten tatuointien päämotiivit ovat: aalto, purje, lokki, ankkuri, ohjauspyörä.

Tänään kerron sinulle ohjauspyörästä. Miksi juuri hänestä? Ymmärrät, kun tiedät, mitä tämä tatuointi ihmisen selässä, kyynärvarressa tai rinnassa tarkoittaa..

Millaista oli merenkulkijoiden elämä kaksisataa vuotta sitten? Kuinka tämä näkyy ohjauspyörän tatuoinnin merkityksessä ja merkityksessä?

Hän oli täynnä vaikeuksia ja koettelemuksia. Nämä rohkeat mutta erittäin taikauskoiset ihmiset uskoivat, että ohjauspyörän tatuointi auttaisi heitä. Oikean kurssin valitseminen takaa mahdollisuuden palata kotiin vaarallisimmalta matkalta..

ohjauspyörän tatuointi sivujalalla Ohjauspyörän tatuointi rinnassa ohjauspyörä ja mustekala -tatuointi kaulassa

Nykyään eurooppalaisessa tatuointikulttuurissa tämä tatuointi on jo pitkään siirtynyt ammattiluokasta yleisesti hyväksyttyjen luokkaan. Ohjauspyörä on todella maskuliininen tatuointi. Tämä symboli ei ole ominaista naissukupuolelle. Mutta koska tatuointi ohjauspyörällä kertoo omistajansa johtamisominaisuuksista, löydät nykymaailmasta riittävän määrän “amazoneja”, joilla on samanlaisia ​​symboleja.

“Ihminen on vastuussa elämästään ja valitsee oman kohtalonsa, elämänpolkunsa ja on valmis kaikkiin käänteisiin”.

Ja seikkailunhaluisemmille yksilöille tällä tatuoinnilla on toinen merkitys – se on rakkautta seikkailuun, vaelteluun ja taipumukseen vaihtaa paikkaa..

Jos haluat kietoa köydet “kypärän” ympärille tai kuvata sen ankkurilla, tiedä, että tämä symboloi sinua, joka kulkee omaa polkuasi elämän raskauttavista olosuhteista huolimatta. Riippumatta siitä, mikä ohjauspyörän kuva on valittu – realistinen tai fantasia, tämä tatuointi on symboli vapautta rakastavista luonteista, jotka pyrkivät hallitsemaan elämää..

CARPE DIEM – Rakasta hetkeä!

Voit katsoa:

Luonnokset tatuointipyörästä

KUVA TATTOO -PYÖRÄ