Kuva tatuoinneista

Salamander -tatuoinnin merkitys

Ihmiset tekevät kaikenlaista elämässä. Yksi aikamme innovaatioista on tatuointi, josta on tullut helposti saatavilla oleva ja suhteellisen edullinen nautinto. Nyt he voittavat kaiken mitä haluat, miten haluat ja missä haluat, jos vain olisi rahaa. Kehon houkuttelevuuden lisääminen kauniilla kuviolla ei ole niin vaikeaa sekä miehille että naisille. Ihmiset valitsevat usein kukkia, japanilaisia ​​merkkejä tai abstraktioita. Mutta salamanteri ei ole niin harvinaista..

Mitä salamander -tatuointi tarkoittaa - esimerkkejä kuvassa

Mitä salamander -tatuointi tarkoittaa – esimerkkejä kuvassa

Salamander on todella hämmästyttävä sammakkoeläin. Muinaisessa Roomassa häntä pidettiin kuolemattomana ja yhtenä planeetan vaarallisimmista selkärangattomista. Salamanderilla on myrkkyä, joka halvaantaa hermostoa ja aiheuttaa sietämätöntä kipua. Yllättäen käärmeet ja kalat ovat eläinvaltakunnan salamandrien päävihollisia. Joten mikä houkuttelee ihmisiä tähän “myrkylliseen paakkuun”.

Niitä kutsutaan usein pieniksi lohikäärmeiksi, jotka ovat menettäneet siipensä, joten monissa luonnoksissa tatuoijia pyydetään lisäämään siivet tai liekit.. Salamander -tatuoinnin merkitys tatuoinnissa on hyvin monipuolista. Loppujen lopuksi se symboloi kuolemattomuutta, rauhallisuutta, luottamusta, välinpitämättömyyttä, sitkeyttä, rohkeutta, hengen vakautta, voimaa, maskuliinisuutta. Kuka tahansa voi tehdä tällaisen tatuoinnin, mutta kaikki eivät voi vastata sellaisiin käsitteisiin kuin ylpeys, rohkeus, pyrkimys johtajuuteen. Kuinka esimerkiksi saada merkkituotteiden naisten laukku, jonka näet tässä. Sivustolta löydät tuotteita, joissa on salamander -kuvio.

Muinaisten opetusten osalta voidaan ymmärtää laajemmin pohjamatelijan mystinen merkitys. Vanhan maailman alkemistit uskoivat, että hirviö voi elää tulivuorten kraattereissa ja sammuttaa helposti kaikki tulipalot, koska salamanderin iho oli niin kylmä, ettei edes tulipalon suora osuma polttanut sitä, vaan päinvastoin , vahvistanut ja edistänyt edelleen kehitystä. Kuten useimmilla liskoilla, sillä on kyky uudistaa ja heittää häntänsä. Alkemistit käyttivät sitä myös kokeissaan yrittäessään ymmärtää salamanterin salaisuuden (rauhallisuus ja uudistuminen).

Kirjallisuudessa ja taiteessa salamanderia ei usein löydy, koska sillä on liian mystinen merkitys ja tunnettuus. Ray Bradburyn kirjassa Fahrenheit 451 hän on kuvattu palomiesten univormussa, joka poltti kirjoja ja maalauksia. Ja jo vuonna 1846 yksi venäläisistä vakuutusyhtiöistä alkoi käyttää symbolina “Tulinen salamanteri” ja kirjoitus “Poltan, mutta en polta”, nyt tällaiset merkinnät ovat usein mukana salamander -tatuointi.

Mitä salamander -tatuointi tarkoittaa - esimerkkejä kuvassaMitä salamander -tatuointi tarkoittaa – esimerkkejä kuvassaSalamander tatuointi valokuva musta yksinkertainen piirustus jalallaSalamander tatuointi valokuva musta yksinkertainen piirustus jalallaSalamander -tatuointikuva maorikuvioillaSalamander -tatuointikuva maorikuvioillaSalamander -tatuointi vihreällä raidallaSalamander -tatuointi vihreällä raidallaSalamander -tatuointi, jossa keltaisia ​​täpliäSalamander -tatuointi, jossa keltaisia ​​täpliäSalamander -tatuointivalokuva indeksoi käsivarteenSalamander -tatuointivalokuva indeksoi käsivarteenSalamander -tatuointi vatsapainikkeessaSalamander -tatuointi vatsapainikkeessaSalamander Tattoo On Arm - SparklesSalamander Tattoo On Arm – SparklesSalamander -tatuointi tytön selässäSalamander -tatuointi tytön selässäSalamander -tatuointi olkapäässä ja käsivarressaSalamander -tatuointi olkapäässä ja käsivarressaSalamander -tatuointi tytön vasemmassa rinnassaSalamander -tatuointi tytön vasemmassa rinnassaSalamander -tatuointi tytön reiteenSalamander -tatuointi tytön reiteenPunainen salamander -tatuointiPunainen salamander -tatuointiSalamander -tatuointikuva pisteistä tytölleSalamander -tatuointikuva pisteistä tytölleSalamander -tatuointi tytön oikealla lapaluullaSalamander -tatuointi tytön oikealla lapaluullaSalamander -tatuointikuva ja jalanjäljetSalamander -tatuointikuva ja jalanjäljetSalamander -tatuointi pappien lähelläSalamander -tatuointi pappien lähelläSalamander -tatuointi naisen jalan pohjassaSalamander -tatuointi naisen jalan pohjassaSalamander -tatuointi alavatsalle tytölle - intiimi tatuointiSalamander -tatuointi alavatsalle tytölle – intiimi tatuointiSalamander -tatuointi alavatsassa - indeksoiva tyttö pikkuhousuissaSalamander -tatuointi alavatsassa – indeksoiva tyttö pikkuhousuissaSalamander -tatuointikuva naisen jalan alaosassa - 3D -työSalamander -tatuointikuva naisen jalan alaosassa – 3D -työSalamander -tatuointiSalamander -tatuointiSalamander -tatuointikuva - kolmiulotteinen tatuointi uroksen olkapäähänSalamander -tatuointikuva – kolmiulotteinen tatuointi uroksen olkapäähänSalamander -tatuointikuva - heimomallit olkapäässä ja selässäSalamander -tatuointikuva – heimomallit olkapäässä ja selässäSalamander -tatuointikuva - realistinen työSalamander -tatuointikuva – realistinen työSalamander -tatuointikuva - työskentele sivussa - alavatsassaSalamander -tatuointikuva – työskentele sivussa – alavatsassaYksinkertainen salamander -tatuointi - esimerkki kuvassaYksinkertainen salamander -tatuointi – esimerkki kuvassaSalamander -tatuointikuva - vähän työtä jalassaSalamander -tatuointikuva – vähän työtä jalassaSalamander -tatuointikuva - tehty jalan alaosassa luun lähelläSalamander -tatuointikuva – tehty jalan alaosassa luun lähelläSalamander -tatuointikuva - variantti, jossa on kuvioita terässäSalamander -tatuointikuva – variantti, jossa on kuvioita terässä

Salamanterin kuva uskonnossa on melko outo. Jos otamme huomioon, että olento on ikivanha eikä sillä ole analogia, se rinnastetaan usein nöyryyteen ja siveyteen. Lisäksi eläimestä tuli osa legendoja taistelusta paholaista ja pahaa vastaan ​​yleensä..

Mitä salamander tarkoittaa tatuoinnissa??

Usein salamanterin piirtämisen vartaloon tekevät ne, jotka pitävät tulta elementtinä ja kuvaavat sitä tulisessa virrassa. Tehdä salamander -tatuointi ehkä sekä nainen että mies, koska keskiajalla tämä eläin oli aseksuaali.

Salamander -tatuoinnin merkitys jokaiselle omansa, mutta kaikki eivät päätä pukeutua niin mystiseen ja muinaiseen olentoon koko elämänsä ajan, joka tähän päivään asti on mysteerin ja pimeyden peitossa. Mutta joka tapauksessa valitse paras itsellesi ja sopivin sinulle..

Voit katsoa:

SKATCHES TATTOO SALAMANDRA

KUVA TATTOOISTA SALAMANDRAAN