Kuva tatuoinneista

Scarab -tatuoinnin merkitys

Materiaalissa puhumme skarabi-tatuoinnin merkityksestä, piirustuksen merkityksestä ja historiasta, tutustumme esimerkkeihin valmiista tatuoinneista valokuvassa ja luonnoksissa. Jos tarvitset lisätietoja, valmiiden tatuointien valokuvavalikoimamme on valmis tarjoamaan kaksi materiaalia aiheesta:

  • Kuva scarab -tatuoinnista
  • Luonnokset skarabeeratuoinnille

Scarab -tatuoinnin merkitys - esimerkkejä valmiista tatuoinneista valokuvissa

Scarab -tatuoinnin merkitys – esimerkkejä valmiista tatuoinneista valokuvissa

Tatuoinnin perinne on ollut olemassa jo vuosikymmeniä. Hän toimi suojelijana pahoja henkiä vastaan. Muinaisten tapojen mukaan nuoret tatuoitiin, kun heidät sytytettiin miehiksi, mikä testasi heidän kestävyyttään..

Nykyään tatuointien rooli on hieman muuttunut. Nyt heidän päätehtävänsä on koristella kehoa. Huolimatta siitä, että piirustusten levittäminen iholle on melko tuskallista, ihmiskunnan kauniin puoliskon edustajat eivät myöskään välitä käyttämästä tatuointitaiteilijan palveluita. Kuvaa erilaisia ​​hahmoja, hyönteisiä, eläimiä ja erilaisia ​​symboleja.

Mikä on skarabeertatuoinnin tarkoitus, historia ja merkitys?

Älä unohda, että jokaisella tatuoinnilla on oma merkityksensä, sillä on tietty merkitys. Ennen kuin käytät kuvaa keholle, sinun on tutkittava huolellisesti, mitä se symboloi.

Muinaisen mytologian symbolien kuva on erittäin suosittu. Erityisesti skarabeertatuointi, sen merkitys ei ole muuttunut paljon muinaisen Egyptin päivistä.

Mikä on skarabeuskuoriainen?

Monille näyttää oudolta, että muinaiset egyptiläiset pitivät tavallista lantakuplaa jumaluutena. He myös yhdistävät tämän hyönteisen aurinkoon, kovakuoriainen oli auringon liikkeen personifikaatio. Taivaankappaleen tavoin skarabeerit rullaavat pallojaan idästä länteen. Egyptiläiset kuvailivat aina Jumalaa Khepriä skarabeuksen päässä, joka vierittää aurinkoa taivaalla.

Myös kovakuoriaista pidettiin uuden kirkkaan elämän symbolina. Muinaisina aikoina egyptiläiset uskoivat, että Khepri suojeli heitä jopa kuoleman jälkeen. Siksi skarabeus kuvattiin koruissa, astioissa, sineteissä. Karnakin temppelissä on valtava skarabeuskuoriaisen patsas..

Kaikki tietävät, että tatuointitaide on peräisin muinaisesta Egyptistä. Uskottiin, että kuolemanjälkeinen elämä on paljon mielenkiintoisempaa kuin maallinen. Egyptiläiset yrittivät syntymästään lähtien valmistautua siirtymiseen kuolemanjälkeiseen elämään. Se oli skarabeertatuointi, joka oli eräänlainen pass..

Esimerkki skarabeertatuoinnista 27Esimerkki skarabeertatuoinnista 27Esimerkki skarabeertatuoinnista 26Esimerkki skarabeertatuoinnista 26Esimerkki skarabeertatuoinnista 25Esimerkki skarabeertatuoinnista 25Esimerkki skarabeertatuoinnista 24Esimerkki skarabeertatuoinnista 24Esimerkki skarabeertatuoinnista 23Esimerkki skarabeertatuoinnista 23Esimerkki skarabeertatuoinnista 22Esimerkki skarabeertatuoinnista 22Esimerkki skarabeertatuoinnista 21Esimerkki skarabeertatuoinnista 21Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 20Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 20Esimerkki skarabeertatuoinnista 19Esimerkki skarabeertatuoinnista 19Esimerkki skarabeertatuoinnista 18Esimerkki skarabeertatuoinnista 18Esimerkki skarabeertatuoinnista 17Esimerkki skarabeertatuoinnista 17Esimerkki skarabeertatuoinnista 16Esimerkki skarabeertatuoinnista 16Esimerkki skarabeertatuoinnista 15Esimerkki skarabeertatuoinnista 15Esimerkki skarabeertatuoinnista 14Esimerkki skarabeertatuoinnista 14Esimerkki skarabeertatuoinnista 13Esimerkki skarabeertatuoinnista 13Esimerkki skarabeertatuoinnista 12Esimerkki skarabeertatuoinnista 12Esimerkki skarabeertatuoinnista 11Esimerkki skarabeertatuoinnista 11Esimerkki skarabeertatuoinnista 10Esimerkki skarabeertatuoinnista 10Kuva skarabi -tatuoinnista tytön niskassa - valokuvaKuva skarabi -tatuoinnista tytön niskassa – valokuvaEsimerkki skarabeertatuoinnista 8Esimerkki skarabeertatuoinnista 8Esimerkki skarabeertatuoinnista 7Esimerkki skarabeertatuoinnista 7Esimerkki skarabeertatuoinnista 6Esimerkki skarabeertatuoinnista 6Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 5Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 5Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 4Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 4Esimerkki skarabeertatuoinnista 3Esimerkki skarabeertatuoinnista 3Esimerkki skarabeertatuoinnista 2Esimerkki skarabeertatuoinnista 2Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 1Esimerkki valokuvasta skarabeertatuoinnista 1

Scarab -kovakuoriaisen tatuoinnin merkitys

Nykymaailmassa skarabeerin kuva ei enää liity kuolemanjälkeiseen elämään. Yleisesti uskotaan, että se tuo onnea ja menestystä..

Skarabeeri työntää ihmisen kohti tavoitetta ja antaa hänelle mahdollisuuden ladata aurinkoenergialla. Tällainen tatuointi on ihanteellinen niille ihmisille, jotka ovat tottuneet saamaan tiensä, voittamaan ja saamaan aina haluamansa, ja tällainen skarabi -tatuoinnin merkitys voidaan laittaa tatuointiisi..

On turvallista sanoa, että skarabei -tatuointi on voimakas amuletti omistajalleen. Nykyaikaiset tatuointitaiteilijat uskovat, että skarabeuskuoriainen tarkoittaa päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Kuten kovakuoriainen itsepäisesti pyörii täydellisen pyöreän pallonsa, niin ihminen jatkaa sitkeästi kohti maaliaan.

Scarab -tatuoinnissa on mystiikkaa ja mysteeriä. Korostaa omistajansa korkeaa älykkyyttä ja hänen monipuolista kehitystään. Tällainen henkilö tuntee olevansa vapaa missä tahansa yhteiskunnassa, ottaa helposti yhteyttä ja löytää keskustelunaiheita jopa vieraiden kanssa.

Tämä tatuointi on monipuolinen. Se näyttää hyvältä olkapäässä tai rinnassa. On parempi ottaa pieni tatuointi käsivarteen tai kaulaan. Useimmissa tapauksissa kovakuoriainen on kuvattu pallolla ja ojennetuilla siivillä, pallo symboloi aurinkoa. Tatuointi voi olla yksivärinen tai värillinen.

Jotta kuva toisi onnea, sinun on vilpittömästi uskottava sen maagisiin kykyihin. Ja silloin se ei ole vain kaunis piirustus, vaan todellinen amuletti..

Katso video skarabeertatuoinnilla:

Voit katsoa:

SCARAB -tatuointiluonnokset

KUVA TATTOO SCARAB